giwrgosaudi
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 94
- Πόντοι
- 1
Ρε μάγκες 3 βάρδια καλό μπουκιτσι?
Τι προτείνετε?
Τι προτείνετε?
..... και εαν επιτρεπεται να συμπληρωσω , δουλεψε για λιγο στο τωρινο "κινεζοσπιτο" Αχαρνων 85 για λιγα φεγγαρια, σχεδον μαζι με την εβελινα. Υστερα εκανε 2-3 guest εμφανισεις σε μασατζιδικο και επειτα οπως πολυ σωστα ειπες νοικοκυρευτηκε....!!!Μιράντα στη Τροφωνιου θυμάμαι μόνο την και καλά Βραζιλιανα που δουλεύει στο Τροφωνιου 11 ισόγειο από το 2018 και πριν δούλευε Μεταξουργείο, αν λες τη ξανθιά ψηλή μιλφ Μπετυ (που βέβαια δεν έχει φυσικά βυζια) δούλεψε στο Τροφωνιου 13 όροφο και μετά στο Φυλής 200 και σταμάτησε μόλις "αποκατασταθηκε"
που την βρίσκουμε;;Τρέχτε Ανναμπελ, δεν έχει κόσμο !!!![]()
Φυλής 59 όροφος.που την βρίσκουμε;;
βάρδια;;Πέρασμα με Άνναμπελ μαλάκες μου στο 20άρικο! Όσοι την χύνατε με 10€ γελάστε ελεύθερα.
Την πήδαγα και ακριβώς δίπλα μας ήταν μια ανοιχτή σκάλα και ένα πατάρι/ντουλάπα ανοιχτή ψηλά.
Της λέω "Θα κατεβάσεις τα Χριστουγεννιάτικα;"
Πριν έρθει σε μένα, άκουσα ένα βογγητό πόνου δυνατό και την τσατσά να ρωτάει αν είναι όλα καλά.
Θα γράψω ίσως την πρώτη κριτική της Άνναμπελ στο καινούργιο της πόστο, αν δεν με έχει προλάβει άλλος συναγωνιστής.
Αλλά το ζουμί της βραδιάς ήταν η συνεύρεση με Κορίνα στο φυλής 65α.
"Πρωτοφανές σούργελο" ο τίτλος μίας κριτικής και θα συμφωνήσω..
Κριτική επίσης και για αυτήν την τρολλερίστικη συνεύρεση. Τουλάχιστον τα έριξα πάνω της μετά από όλα αυτά που έγιναν.
Φυλής 59 όροφος.
18:00 - 04:00βάρδια;;
Αυτό.18:00 - 04:00
Μύστη, μήπως ήταν σφικτό το μουνι της και το πέρασες για κώλο?Μολις τον εφαγε αλυπητα η πριγκιπισσα Αναμπελ απο κωλο ... σφιχτο ηταν το κουλουρι της αποψε.
Δεν ξερω γιατι αλλα ειμαι ακομα γκαυλωμενος !! Τρεχω για την ερωτιαρα Σαμπινα..
Φιλουρες...![]()
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγγέλλει η τσατσά δίνει κώλοΜύστη, μήπως ήταν σφικτό το μουνι της και το πέρασες για κώλο?![]()
Τους ξεβράκωσε πάλι ο Μητσάρας !!!!!Σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναγγέλλει η τσατσά δίνει κώλο
Καλώς έτσι είναι αλλά πιο τσαμπικη πιο μαζεμένη. Έχει και άλλη θηλυκότητα. Το βλέμμα της ειδικά. Ντύνεται πάντα με ολόσωμα εσώρουχα, αυτό που φοράει στην φωτογραφία στο σάιτ. Ίσως ντρέπεται λίγο αλλά εγώ γουστάρω τέτοιο πληθωρικό σώμα με καμπύλες....Παλικαρε, η Λάνα, μοιάζει στο σωματότυπο με την Ιζαμπέλα που δουλευει εκεί τα απογευματα?
Μου ζητηθηκε απο συναγωνιστες απο πολους για αυτο το ξαναεβασα.καλα βολιαΒΕΡΓΑΣ 7 ΠΑΝΟ Δευτέρα πρωί Ελένη Τρίτη Σάρα Τετάρτη Ελένη Πέμπτη. Σάρα Παρασκευή Ελένη Σάββατο Σάρα Απόγευμα 5_11Σαρα Δευτέρα Τρίτη Τατιάνα Τετάρτη Σάρα Πέμπτη Τατιάνα Παρασκευή Σάρα Σάββατο Τατιάνα Κυριακή Σάρα11 μμ 5 όλες της μερες Σαμπινα ΒΕΡΓΑΣ 7 ΚΑΤΟ από Δευτέρα μέχρι κυρία πρωί πρωί 9-5 μ-μ Απόγευμα 5-11 Τίνα ΒΈΡΓΕΣ 2 ΠΡΩΊ 10 -5 όλες της μέρες Τατιάνα και 5 απόγευμα μέχρι 5 πρωί βυκη για βυκη κάνει τα πάντα εκτός προκτικο Τίνα Ελεύθερο Στοματικό όλες της Στάσης
Ρε οταν μιλάμε για την Βασίλισσα μιλάμε για την αρχή της βάρδιας μετά ενώ την γαμάτε μπορεί να αποκοιμηθεί τι α κάνς α κατς α μαλλωνς?Επίσκεψη πριν από λίγο στην αναμπελ , πρώτη φορά διότι μεταξουργείο είχα ακούσει τε χειρότερε για το δωμάτιο , η κοπέλα στο δωμάτιο φαινόταν πολύ κουρασμένη , τις είπα να ξεκινήσει μια ακαποτη πίπα και παραλίγο να την πάρει ο ύπνος , ξενέρωσα και γώ που μπήκα κι ολας , η κοπέλα είναι ομορφούλα αλλά δεν νομίζω να την επισκεφτώ υπάρχουν και καλύτερες
Πρέπει να βγει γρήγορα τα 3άρι στα Σόφια λέμε..Ρε οταν μιλάμε για την Βασίλισσα μιλάμε για την αρχή της βάρδιας μετά ενώ την γαμάτε μπορεί να αποκοιμηθεί τι α κάνς α κατς α μαλλωνς?![]()