Katagavlomenos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.717
- Πόντοι
- 6.205
Πέρασε κάνεις διδυμου 22 πάνω είναι ανοιχτο και 27 παίζει Μιλένα η γιοκ κι αυτη
Διδύμου και σήμερα το απόγευμα, μόνο το 20 ήταν ανοιχτόΠέρασε κάνεις διδυμου 22 πάνω είναι ανοιχτο και 27 παίζει Μιλένα η γιοκ κι αυτη
Όντως έλειπε το Κατερινάκι, πέρασα να την δω, θα έμπαινα, αλλά βγήκε η άλλη η χοντρή τελικά και με έπιανε και από το χέρι να περάσω.Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του σάιτ. Επιστροφή από βόλτα στο Μεταξουργείο. Πολύ χλωμά τα πράγματα, έλειπε η Βανέσσα , έλειπε η καινούργια η Κατερίνα, στο Ι44 με τις Ουζμπέκες μόνο μια Μαρία μελαχρινή.
Μόνο η Λάουρα στο Κ 15 άξιζε από εμφάνιση ,η Ντάρια στο Ι20 όροφο, η Χριστίνα Μ28 υπόγειο.
Στο Μ.Α.22 όροφο ήταν μια Μαρία, συμπαθητική νεαρά,με ελεύθερο στοματικό, αλλά με χείλη πολύ έντονα βαμμένα κόκκινα, δεν δοκίμασα.
Πέρασα κι εγώ, μάλλον καμιά ώρα μετά τον Τρισμέγιστο. Ανακοινώθηκε full! από την ίδια την Εύα, με φωνή βαριά "σχεδόν" αντρική, κοίταξα μήπως είχε λεβιέ χαμηλά, δεν φούσκωνε κάτι.Καλησπερα Φιλε Smirni.......Μια διευκρινιση...Στο Τροφωνιου 13 οροφος.....".δεν ξερεις αν τον εχει κοψει η τον εχει ακομα...."αν εχει Κωλαρακι στο προγραμμα της η εχει καμμια Kinter εκπληξη ?????
Πάτα συμπλέκτη και ξαναδοκίμασε.Πέρασα κι εγώ, μάλλον καμιά ώρα μετά τον Τρισμέγιστο. Ανακοινώθηκε full! από την ίδια την Εύα, με φωνή βαριά "σχεδόν" αντρική, κοίταξα μήπως είχε λεβιέ χαμηλά, δεν φούσκωνε κάτι.
Αγαπημένε μου φίλε. Εσυ ειδικά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι από τα 100 μην τους τα 95 είναι ερωτήσεις. Μην ξενερώνεις. Κ όπως σου έχω πει keep on walking…Ρε φίλε διάβασε τις ενημερώσεις.... μόλις τις διαβάσεις θα απαντηθεί το ερώτημα σου
Μα δε ξενέρωσα, αλλά ρε φίλε με 4 λεπτά διαφορά ήταν τα ποσταρισματα μας... και μετά ξαναρώτησε....2014 έκανα live από Φωκαιας (βάλε και τις προηγούμενες... Κυριακή,Πέμπτη, Τρίτη κλπ) 2020 ρώτησε και 2144 ρώτησε πάλιΑγαπημένε μου φίλε. Εσυ ειδικά πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι από τα 100 μην τους τα 95 είναι ερωτήσεις. Μην ξενερώνεις. Κ όπως σου έχω πει keep on walking…
Εκεί είναι τώρα.Πρεπει να γαμήσω την ορορα
Το εχω περιέργεια να την δω μετα απο 8 χρονια
Ξέρουμε μέχρι τι ώρα θα εργάζεται;
Μπουρδέλο | Κοπέλα | Περιγραφή Κοπέλας | Πρόγραμμα | Σχόλια |
---|---|---|---|---|
![]() | κλειστό | |||
![]() Έλλης 3 | Δεν είπε | Gilf ντυμένο σε στύλ 80s 90s Νταρτνάνα, κοντό καστανοκόκκινο μαλλί παιδική φωνούλα! | Απλό | κι εγώ που νόμιζα ότι είχα πάρει αρκετές από 90s αυτή δεν την θυμάμαι. |
![]() Διδύμου 20 | Κρύσταλ και Νικόκ | Η πρώτη, μελαχροινή skinny σχετικά ψηλή βυζί άφαντο μέσα στο σουτιέν. Η δεύτερη με λίγα πιασηματάκια, μέτριο ύψος δεν διέκρινα καλά βυζί μέσα στο σουτιέν αλλά έμοιαζε 3+ | full και οι 2 | Τραγική οσμή στον χώρο |
![]() Διδύμου 16Α | Είχε φώς αλλά ήταν κλειδωμένο | |||
Όλα τα υπόλοιπα διδύμου κλειστά | ||||
![]() Χωματιανού 11Α | Λόλα / Αλιόνα? | Ξανθιά με κοντό καρέ milf, μεγάλο στρογγυλό κολαράκι (με εμφανή λίγη κυτταρίτιδα) , βυζγιά δεν είδα καλά τα κράταγε αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον μέτρια | απλό + τελειωτικό | Την πρώτη φορά η υπηρεσία την είπε Λόλα, μετά σε επόμενο σαλονάρισμα την είπε Αλιόνα |
![]() | Τα ξέχασα από την τρομάρα μου | Μία κοκκινομάλλα gilf με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μια πλατινέ μαλλί Zilf (zombie i like fucking) | Τα ξέχασα από την τρομάρα μου | |
![]() | Μαρία | Ξανθό κοντό μαλλί ψηλή, κανονικό σώμα, milfακι | Αρχικά είπε απλό αλλά με΄τα άρχισε να λέει θα σου κάνω πολλά, με νόημα | |
![]() | Βαριόταν να πει | Ξανθό μακρύ μαλλί, milf-ο-gilf μέτριο βυζί | απλό είπε | Είχε πιάσει την πάρλα με έναν πιτσιρικά που μάλλον γούσταρε, εμένα στα πεταχτά με κοίταξε.Έξω είχαν απλώσει την μπουγάδα και νόμισα αρχικά ότι ήταν πάγκος πανηγυρτζίδικος |
![]() | Γκλόρια | Μελαχροινό μακρύ μαλλί κανονικό σώμα βυζί δεν φαινόταν κάτω από την κελεμπία που φορούσε | απλό είπε | Η συγκεκριμένη ήταν μέσα δεξιά, πήγα να δώ στο μέσα αριστερά μιας και η πόρτα ήταν ανοιχτή και μου φώναξε η υπηρεσία γιατί δεν βλέπω τα φώτα που είναι κλειστά |
![]() | Χαμός από συναθλητές, δεν άκουσα | Κατσανομάλλα με κοτσίδα, πιασηματάκια, τα βυζιά τα κράταγε με τα χέρια ενώ είχε και το σουτιέν στα χέρια και δεν τα μέτρησα καλά | απλό με τελειωτικό άκουσα ανάμεσα στους γροθογότθους | |
Βέργας 7 Σκαλάκια | Δεν είπε | Ξανθό μακρύ μαλλί, milf-o-gilf με μπόλικα κιλά, τα βυσιά απλά όχι αρκετά για τα κιλά | τα βασικά είπε | |
![]() | Δεν συγκράτησα | Αγορίστικο μελαχροινό μαλλί, με γυμνασμένο σώμα, βυζί 2-2,5 έμοιαζε της παλιάς καλή ρωσικής σχολής | δεν έδωσε λεπτομέρειες, μόνο ότι θα περάσουμε καλά | |
![]() | Τζούλια/Γιούλι | Μακρύ ξανθό μαλλί, μέτριο ύψος, αρκετά γεματούλα, (στο σαλόνι ομολογώ με ξεγέλασε το σώμα) Βυζάρες στο 4+ φυσικές αρκετά στητές. μικρή δεν την λες, οριακά μάλλον milf | Σχεδόν αποστειρωμένο | Δοκιμάστηκε 2 φορές, θα ακολουθήσει κριτική |
![]() Όροφος | Εύα | Ξανθία μακρύ μαλλί ντραντάνα, μεσήλιξ, Φωνή ανδρική | Full είπε | είχε ήδη καπαρώσει τον συναγωνιστή (μερακλή?) που ήταν επίσης στο σαλόνι και χούφτωνε κι εμένα δυσκολεύοντας με να αποχωρήσω. |
Ισόγειο | δεν είπε | έξτρα, έξτρα, έξτρα large με κοντό σκουρόχρωμο μαλλί μετριοψηλή | δεν έκανε τον κόπο να πει | |
![]() | δεν είπε | Μέτριο-κοντή με Κόκκινα μακρυά ράστα μαλλιά και ανοιχτόχρομα μάτια. Μεγάλο κώλο σε ψιλονορμάλ σώμα με 2,5 βυζιά λίγο κρεμασμένα για το νεαρό της ηλικίας της | Full | Πέραν από την άφαντη υπηρεσία, το κορίτσι είτε είναι σε πόστο που έχει ελάχιστη κίνηση είτε δεν χορταίνει. Σοβαρά στα υπόψην για το μέλλον |
![]() | Ναταλία & Ιονέλα | Ναταλία Μελαχροινό μακρύ μαλλί ψηλή, βυζί 3+, καλό σώμα Ιονέλα μελαχροινή με μακρύ μαλλί (τρέσα είναι τελικά) 2,5 βυζί, μέτριο ύψος, καλομαυρισμένη, φουσκωμένα χείλια μπόλικα μεγάλα τατού | Ανακοινώθηκε απλό και για τις 2 (η Ναταλία τουλάχιστον κάνει ελεύθερο) | Δοκιμάστηκε DUO 2 φορές θα ακολουθήσει κριτική |
![]() | Είχε φώς αλλά ήμουν πτώμα | |||
Όλα τα υπόλοιπα, σε Λιοσίων και παραδρόμους, που δεν αναφέρω, τα βρήκα κλειστά |
Η Ρίτα τι ώρα πιάνει???Όντως έλειπε το Κατερινάκι, πέρασα να την δω, θα έμπαινα, αλλά βγήκε η άλλη η χοντρή τελικά και με έπιανε και από το χέρι να περάσω.
Μήπως ρώτησες τι και πως με την Κατερίνα την χοντρή τσατσά;
Ουζμπεκόσπιτο δεξιά τελειώς κλειστό κατά τις 21:30 που πέρασα.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 ισόγειο ήταν μία μαύρη μέτρια.
Στο Ιάσονος 39 όπως μπαίνεις δεξιά σκαλάκια, και όχι υπόγειο που ήταν η Κατερίνα χθες, ήταν αυτή η Μπέλα και μία άλλη μελαχρινή που την έχω ξαναδεί στο Ουζμπεκόσπιτο, αδιάφορη. Μάλλον αυτή η Μαρία που αναφέρεις και την πέτυχες στο 44 δεξιά μεταφέρθηκε έπειτα στο Ιάσονος 39, γιατί τους πέτυχα που μόλις ανοίγανε.
Βέβαια, όταν η ΡΙΤΑ στο Κολωνου 32Α είναι εκεί, δεν θες κάτι άλλο. Δίνεις 15€ και νοιώθεις ότι τους κλέβεις. Καβλιάρα Ρίτα..
Μπαγιάτικη (non - live) ενημέρωση , πέμπτη απόγευματινή (έναρξη πορείας 20:30, τέλος 23:45)
παρακαλώ συγχωρήστε μου λάθη, παραλείψεις, είμαι πολύ καιρό εκτός κυκλοφορίας
* Μερικές συμπέφτουν ίσως με την live του τρισμέγιστου, αλλά μιας και δεν είναι όλες ανεβάζω κι εγώ την μπαγιατεμένη μου
Μπουρδέλο Κοπέλα Περιγραφή Κοπέλας Πρόγραμμα Σχόλια Περγάμου 1
![]()
κλειστό ![]()
Έλλης 3Δεν είπε Gilf ντυμένο σε στύλ 80s 90s Νταρτνάνα, κοντό καστανοκόκκινο μαλλί
παιδική φωνούλα!Απλό κι εγώ που νόμιζα ότι είχα πάρει αρκετές από 90s αυτή δεν την θυμάμαι. ![]()
Διδύμου 20Κρύσταλ και Νικόκ Η πρώτη, μελαχροινή skinny σχετικά ψηλή βυζί άφαντο μέσα στο σουτιέν. Η δεύτερη με λίγα πιασηματάκια, μέτριο ύψος δεν διέκρινα καλά βυζί μέσα στο σουτιέν αλλά έμοιαζε 3+ full και οι 2 Τραγική οσμή στον χώρο ![]()
Διδύμου 16ΑΕίχε φώς αλλά ήταν κλειδωμένο Όλα τα υπόλοιπα
διδύμου κλειστά![]()
Χωματιανού 11ΑΛόλα / Αλιόνα? Ξανθιά με κοντό καρέ milf, μεγάλο στρογγυλό κολαράκι (με εμφανή λίγη κυτταρίτιδα) , βυζγιά δεν είδα καλά τα κράταγε αλλά πρέπει να ήταν τουλάχιστον μέτρια απλό + τελειωτικό Την πρώτη φορά η υπηρεσία την είπε Λόλα, μετά σε επόμενο σαλονάρισμα την είπε Αλιόνα Λιοσίων 79Β
Τα ξέχασα από την τρομάρα μου Μία κοκκινομάλλα gilf με αρκετά παραπανίσια κιλά. Μια πλατινέ μαλλί Zilf (zombie i like fucking) Τα ξέχασα από την τρομάρα μου Εξηκίου 18Γ![]()
Μαρία Ξανθό κοντό μαλλί ψηλή, κανονικό σώμα, milfακι Αρχικά είπε απλό αλλά με΄τα άρχισε να λέει θα σου κάνω πολλά, με νόημα Εξηκίου 18Β![]()
Βαριόταν να πει Ξανθό μακρύ μαλλί, milf-ο-gilf μέτριο βυζί απλό είπε Είχε πιάσει την πάρλα με έναν πιτσιρικά που μάλλον γούσταρε, εμένα στα πεταχτά με κοίταξε.Έξω είχαν απλώσει την μπουγάδα και νόμισα αρχικά ότι ήταν πάγκος πανηγυρτζίδικος Βέργας 3![]()
Γκλόρια Μελαχροινό μακρύ μαλλί κανονικό σώμα βυζί δεν φαινόταν κάτω από την κελεμπία που φορούσε απλό είπε Η συγκεκριμένη ήταν μέσα δεξιά, πήγα να δώ στο μέσα αριστερά μιας και η πόρτα ήταν ανοιχτή και μου φώναξε η υπηρεσία γιατί δεν βλέπω τα φώτα που είναι κλειστά Βέργας 7Υπόγειο![]()
Χαμός από συναθλητές, δεν άκουσα Κατσανομάλλα με κοτσίδα, πιασηματάκια, τα βυζιά τα κράταγε με τα χέρια ενώ είχε και το σουτιέν στα χέρια και δεν τα μέτρησα καλά απλό με τελειωτικό άκουσα ανάμεσα στους γροθογότθους Βέργας 7 Σκαλάκια Δεν είπε Ξανθό μακρύ μαλλί, milf-o-gilf με μπόλικα κιλά, τα βυσιά απλά όχι αρκετά για τα κιλά τα βασικά είπε Βέργας 6Α![]()
Δεν συγκράτησα Αγορίστικο μελαχροινό μαλλί, με γυμνασμένο σώμα, βυζί 2-2,5 έμοιαζε της παλιάς καλή ρωσικής σχολής δεν έδωσε λεπτομέρειες, μόνο ότι θα περάσουμε καλά Βέργας 2Α![]()
Τζούλια/Γιούλι Μακρύ ξανθό μαλλί, μέτριο ύψος, αρκετά γεματούλα, (στο σαλόνι ομολογώ με ξεγέλασε το σώμα) Βυζάρες στο 4+ φυσικές αρκετά στητές. μικρή δεν την λες, οριακά μάλλον milf Σχεδόν αποστειρωμένο Δοκιμάστηκε 2 φορές, θα ακολουθήσει κριτική Τροφωνίου 13![]()
ΌροφοςΕύα Ξανθία μακρύ μαλλί ντραντάνα, μεσήλιξ, Φωνή ανδρική Full είπε είχε ήδη καπαρώσει τον συναγωνιστή (μερακλή?) που ήταν επίσης στο σαλόνι και χούφτωνε κι εμένα δυσκολεύοντας με να αποχωρήσω. Ισόγειο δεν είπε έξτρα, έξτρα, έξτρα large με κοντό σκουρόχρωμο μαλλί μετριοψηλή δεν έκανε τον κόπο να πει Τροφωνίου 11![]()
δεν είπε Μέτριο-κοντή με Κόκκινα μακρυά ράστα μαλλιά και ανοιχτόχρομα μάτια. Μεγάλο κώλο σε ψιλονορμάλ σώμα με 2,5 βυζιά λίγο κρεμασμένα για το νεαρό της ηλικίας της Full Πέραν από την άφαντη υπηρεσία, το κορίτσι είτε είναι σε πόστο που έχει ελάχιστη κίνηση είτε δεν χορταίνει.
Σοβαρά στα υπόψην για το μέλλον Λιοσίων 73Α![]()
Ναταλία & Ιονέλα Ναταλία Μελαχροινό μακρύ μαλλί ψηλή, βυζί 3+, καλό σώμα
Ιονέλα μελαχροινή με μακρύ μαλλί (τρέσα είναι τελικά) 2,5 βυζί, μέτριο ύψος, καλομαυρισμένη, φουσκωμένα χείλια μπόλικα μεγάλα τατούΑνακοινώθηκε απλό και για τις 2 (η Ναταλία τουλάχιστον κάνει ελεύθερο) Δοκιμάστηκε DUO 2 φορές θα ακολουθήσει κριτική Λιοσίων 73Β![]()
Είχε φώς αλλά ήμουν πτώμα Όλα τα υπόλοιπα, σε Λιοσίων και παραδρόμους, που δεν αναφέρω, τα βρήκα κλειστά
Η τύπισσα είναι λυσσάρα και καυλιαρα, στα είπα από κοντά κ τη Κυριακή, έχω στείλει κριτική κ κάποια στιγμή θα ανέβειΤρίτη και φαρμακερή για τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ, τις προηγούμενες φορές γίνονταν λαϊκό... προσκύνημα! Φουλ επίθεση για γλείψιμο στη μουνάρα της και αφού παραδόθηκε γαμήθηκε με λύσσα, ίσα που πρόλαβα να βάλω το λάστιχο από την καύλα της! Το δεκάρικο είναι κλοπή για τέτοιο γαμήσι, μακάρι να μας μείνει και να μην αποδειχθεί διάττοντας αστέρας...
Πιστευω ότι ειναι απο τις ελάχιστες κορασίδες που μπορουν να ικανοποιήσουν τον @John SmithΤρίτη και φαρμακερή για τη Λίλιαν στο Ιάσονος 1Γ, τις προηγούμενες φορές γίνονταν λαϊκό... προσκύνημα! Φουλ επίθεση για γλείψιμο στη μουνάρα της και αφού παραδόθηκε γαμήθηκε με λύσσα, ίσα που πρόλαβα να βάλω το λάστιχο από την καύλα της! Το δεκάρικο είναι κλοπή για τέτοιο γαμήσι, μακάρι να μας μείνει και να μην αποδειχθεί διάττοντας αστέρας...
¨Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο." = KANONAΣΣυμβαίνει σε κανέναν άλλον τη δεύτερη φορά που πηγαίνετε με την ίδια κοπέλα η απόδοση της να είναι κατώτερη από την πρώτη φορά; Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο. Μπορεί να είναι και τυχαίο ή γενικά η απόδοση της να πέφτει, δεν ξέρω.
Άρα σε κάθε πουτανα πάμε μια φορά ή μετά από μήνες να μας ξεχάσει¨Σαν να σε παίρνει δεδομένο που ξαναπήγες, οπότε δεν χρειάζεται να ξαναπροσπαθήσει το ίδιο." = KANONAΣ