Διαγραμμένο μέλος 177627
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 103
- Like
- 13.512
- Πόντοι
- 7.666
Όχι δεν μου ανέφερε όνομα μόνο ότι είναι Ελληνίδα και θα δουλεύει αυτή το μαγαζίΜήπως σου είπε όνομα? Την Άννα?
Όχι δεν μου ανέφερε όνομα μόνο ότι είναι Ελληνίδα και θα δουλεύει αυτή το μαγαζίΜήπως σου είπε όνομα? Την Άννα?
Να είμαι ειλικρινείς δεν το ζήτησα βγήκα αυθόρμητα αλλά δεν ενοχλήθηκε είναι ειδιετερα καλή περίπτωση τι να πω ίσως όντως την πέτυχες σε άσχημη μεραΕίχα περάσει με την Ελένη πριν 2 χρόνια. Το στυλ της, η ηλικία της (μου αρέσουν οι ώριμες) και ο σωματότυπός της με φτιάχνει πολύ. ΑΛΛΑ η δική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει΄ καλή διείσδυση και γενικότερα ήταν σχεδόν εχθρική. Να σημειώσω ότι πάντα προσέχω να είμαι καθαρός και ευγενικός. Τι να πω; να την πέτυχα σε τόσο άσημη μέρα; Έφυγα άχυστος. Αυτό που γράφεις συναγωνιστή με εντυπωσιάζει και θα της δώσω μάλλον μία ακόμη ευκαιρία. Το χύσιμο στην μάπα της το ΄ζήτησες εσύ από πριν; ή ήρθε μόνο του πάνω στην φάση;
Ναι, δεν γαμιέται σωστά.Είχα περάσει με την Ελένη πριν 2 χρόνια. Το στυλ της, η ηλικία της (μου αρέσουν οι ώριμες) και ο σωματότυπός της με φτιάχνει πολύ. ΑΛΛΑ η δική μου εμπειρία ήταν πολύ άσχημη. Έκανε ό,τι μπορούσε για να μην υπάρχει΄ καλή διείσδυση και γενικότερα ήταν σχεδόν εχθρική. Να σημειώσω ότι πάντα προσέχω να είμαι καθαρός και ευγενικός. Τι να πω; να την πέτυχα σε τόσο άσημη μέρα; Έφυγα άχυστος. Αυτό που γράφεις συναγωνιστή με εντυπωσιάζει και θα της δώσω μάλλον μία ακόμη ευκαιρία. Το χύσιμο στην μάπα της το ΄ζήτησες εσύ από πριν; ή ήρθε μόνο του πάνω στην φάση;
Έχει πάει σε στούντιο Βούρβαχη 19, Ηλία Ηλιού 82Καλησπερα αδερφια...καλο καλοκαιρι να εχουμε...μηπως ξερει καποιος που δουλευει η αμφισσα..;; δουλευε ελλης πιο παλια..ευχαριστω..
Ευχαριστω πολυυυ.!!!! Τοτε αξιζε..τωρα δεν ξερωΈχει πάει σε στούντιο Βούρβαχη 19, Ηλία Ηλιού 82
studio ηλια ηλιου 82 καο βουρβαχη 19 από 50€Καλησπερα αδερφια...καλο καλοκαιρι να εχουμε...μηπως ξερει καποιος που δουλευει η αμφισσα..;; δουλευε ελλης πιο παλια..ευχαριστω..
Απο 20αρικο που ητανε εξελιχθηκε σε 50αρικο;; μαλισταstudio ηλια ηλιου 82 καο βουρβαχη 19 από 50€
Δηλ δεν υπάρχει ίδιο κόκαλο βρο?
Κάνει απόσβεση στα βυζιά τύπε.Απο 20αρικο που ητανε εξελιχθηκε σε 50αρικο;; μαλιστα
αναφέρομαι σε 3 κοπέλες λάτιν αρκετά καλού επιπέδου μάλλον βενεζουελάνες που σαλονάρανε χαμογελαστές φαινόντουσαν ευδιάθετες! δεν μιλάω για Λούνα , Βένους ούτε Τζέσικα το τονίζω!Τι λες ρε μαλάκα; Για δώσε πληροφορίες!![]()
Πφφφ καταλαβα..!!! Εχεις δικιο ναι..Κάνει απόσβεση στα βυζιά τύπε.
Για την Βένους ήταν καιρός να κάνει ένα διάλειμμα. Είχε γίνει ένα με τον χώρο τόσο καιρό.αναφέρομαι σε 3 κοπέλες λάτιν αρκετά καλού επιπέδου μάλλον βενεζουελάνες που σαλονάρανε χαμογελαστές φαινόντουσαν ευδιάθετες! δεν μιλάω για Λούνα , Βένους ούτε Τζέσικα το τονίζω!
Θα πέσει ο ΑΚΑ κρεμπιές με το λίτρο στο Διδύμου 20...συνέχεια πάντα live
Διδυμου 27 Μιλενα καστανοξανθη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ στα χέρια καθώς και κάτω από τον αυχένα, πιρσινγκ στη μύτη , σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.
Διδύμου 22 όροφος Όλγα μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,
Διδύμου 22 ισόγειο Αγγέλα με κάστανο σκούρο μαλλί μέχρι τους ώμους σώμα, με πιασίματα 2.5αρι συν βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Διδύμου 20 Νικόλ καστανή χοντρή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, 2αρι συν βυζι και γύρισε για μερικές μέρες η πιτσιρικά Ελένη η Βουλγάρα, μελαχρινή με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο, εδώ ο μαυρουλης τσάτσος ανακοινώνει 20 ευρώ 20 λεπτά.
Διδύμου 18α κλειστό
Διδύμου 18β η γυρολόγος Χριστίνα που τη Κυριακή τη πέτυχα Ιάσωνος 36, μελαχρινη μιλφ σώμα με πιασίματα 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος
Διδύμου 16 κλειστο
Διδύμου 8β Βερονικα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι απλό πρόγραμμα και Ελένη ξανθιά με κανονικό σώμα 2.5αρι συν βυζι, ανακοινώνεται και γι αυτή απλό πρόγραμμα αλλά κάνει ελεύθερο στοματικό.
Διδύμου 8α & 7β κλειστά.
...η μονη που μου λειπει απο εκει ηταν η κρεατομηχανη Αλιονα....Τη φωτεινη την εχω γαμησει άπειρες φορες με φουλ προγραμμα πλην κωλου,παντα πεντακαθαρη.Μου εχει εκμυστηρευτει(αληθεια η ψεμματα ποιος ξερει) κατι λογικο,οτι σε απλυτους δεν κανει πολλα πολλα,και σίγουρα οχι ακαποτα τσιμπουκια.
Από κουβα είναι η μία. Αποστειρωμενο εντελώς. Αλλά μουναρα τύπου GNTMαναφέρομαι σε 3 κοπέλες λάτιν αρκετά καλού επιπέδου μάλλον βενεζουελάνες που σαλονάρανε χαμογελαστές φαινόντουσαν ευδιάθετες! δεν μιλάω για Λούνα , Βένους ούτε Τζέσικα το τονίζω!
Έχει βάλει σιλικόνες, τις ίδιες υπηρεσίες αλλά με 50 το λιγότεροΕυχαριστω πολυυυ.!!!! Τοτε αξιζε..τωρα δεν ξερω
Καταλαβα...να βγαλει τα σπασμενα δηλ..Έχει βάλει σιλικόνες, τις ίδιες υπηρεσίες αλλά με 50 το λιγότερο
Κάπως έτσι. Στο20σαρικο νομίζω βρίσκεις καλύτερες αν ψάξεις. Για δες για μιλενα Διδυμου 27 έχω άκουσε καλά λόγια, όπως και μαρυ από Περγάμου αλλά δεν ξέρω αν είναι αυτό τον καιρό στο μαγαζίΚαταλαβα...να βγαλει τα σπασμενα δηλ..