Καλησπέρα. Πήγα καβλομένος σήμερα λιωσίων καθώς εχθές δεν είχα γαμήσει. Πρόγραμμα έλεγε Λάνα και Ιωάννα για το 73α και μου μπήκαν ιδέες μήπως η Λάνα είναι η παλία απο Πιπίνου. Τι σκατά γιατί δεν ανεβάζουν στο σαιτ pics... Ξέρει κανείς αν ισχύει ή καμία σχέση? Τεσπά πήγα 5 περίμενα στο σαλόνι μέχρι της +10 έρχεται η τσατσά μου λέει "Έχω 2 κοπέλες η μία έρχετε σε 2 λεπτά, ετοιμάζετε, η άλλη είναι στον δρόμο" +20 ήρθε η Ιωάννα. Απλό πρόγραμμα. Πολύ , πολύ πιο πάνω απο τον μέσω όρο θέμα εμφάνισης αλλά το φολόμετρο μου χτύπησε κόκκινο. Πέρασα μια βόλτα απο Βέργας σε όλα τα μπουρδέλα. Δεν κράτησα κανένα όνομα γιατί όλες ήταν γιαγίαδες απο 50 και πάνω... Παναγία μου. Είδα και την Μπάρμπορα η αλήθεια είναι ότι πηδίετε για την ηλικία της αλλά και πάλυ... Ίσως άμα δεν είχε δωμάτια να περναγα πάνω στην κάβλα αλλά δεν νομίζω να ξαναπάω. Σημαντικές οι υπηρεσίες που προσφέρει η κάθε κοπέλα αλλά για εμένα είναι ακόμα πιο σιμαντηκό να είναι κάτω απο 30. ( Καλά χέστηκα για την ηλικία άμα η άλλη είναι μούναρος πχ Εβελίνα αλλά πόσες πάνω απο τα 30 είναι έτσι) Τέσπα με τις αναμονές - Μπάρμπορα είχε δωμάτιο όταν μπήκα και περιμένα σχεδόν 20 λεπτά + πήγα 2 φορές ξανά στο 73α μπας και ήρθε η Λάνα αλλά δεν - είχε πάει 6:15 και ήμουνα εκεί απο τις 5 νταν. Είχα ιδρώσει κιόλας ήθελα ντουζ αλλιώς δεν. Πάω βόλτα απο το πιπινού ΠΑΛΙ τα ίδια σκατά. Θα ρίχνω κράξιμο μέχρι να σβήσει ο ήλιος με τις μαλακίες που βλέπω. 2 κοπέλες και οι 2 βγήκαν φουλ ντυμένες έξω και μόλις πάω να φύγω μου λέει η τσατσά ότι η Μαρία κάνει και ελεύθερο για +10 ευρο. ΟΥ ΡΕ. Έχω πάει 3 φόρες απο όταν γύρησα πελάτης ουτε δείγμα. Νομίζω μόνο μία φορά είχαν δωμάτιο. Εκεί η να βάλουν μυαλό ή να κλήσει το μπουρδέλο. Τεσπά είχε περάσει 1μιση ώρα σχεδόν και για το γαμώτο και μόνο δεν ήθελα να φύγω άχυστος πείγα με την Ιωάννα στο 73α. Η λάνα δεν ήρθε ποτέ τελικά. Ήταν τόσο φόλα όσο περίμενα. 0 προκαταρκτικά, περασμά σε πεσμένη τσου, κακό τσιμπούκι, 0 γλιφομούνι πεταγότανε συνέχια λες και η γλώσσα μου ήταν τρυπάνη που έκανε εσκαφή για πετρέλαιο και δεν ήθελε φιλάκια,χαδάκια πουθενά. Δεν γουστάρει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό που κάνει και τσαντίζετε και έυκολα. Παρόλαυτα ήμουνα φορτωμένος και όταν γύρισε σε ντόγκι την έστεισα καλά και έριξα καλό γαμήση. Μπορεί να είναι κομωδίνο αλλά έχει σωματαρα οπώτε έχυσα ωραία.