Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 277 άτομα (24 μέλη και 253 επισκέπτες)

Sterg1967

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2015
Μηνύματα
194
Κριτικές
2
Like
2.099
Πόντοι
201

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.240
Κριτικές
90
Like
10.221
Πόντοι
17.885
άρε γλέντια, κάποτε γράφαμε ΚΑΙ μαλακίες εδώ μέσα! Πάντα είχε και σιχασιάρηδες, και παραπονιάρηδες αλλά ΠΑΝΤΑ είχε και κριτικές και γαμήσια κτλ! Γέμισε ο τόπος κοσμοθεωρίες, παράπονα, σιχασιές κτλ (καλά όχι πάντα άδικα)
Ζωάρα ρεεεεεεεεε! Μνημόνια, capital control, παγκόσμιος εξευτελισμός της έννοιας "Ελληνας" στο εξωτερικό, μετά covid19 και καραντινοχούντα! Ετσι να χουμε και μεις να λέμε λυπητερές ιστορίες στα εγγόνια μας και εκείνα (όπως και μεις) να κουνάνε το κεφάλι καταφατηκά (από μέσα τους στ αρχίδια τους) με κατανόηση!

 

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Μηνύματα
1.207
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Φίλε claimain απλά καταθέτω την εμπειρία μου σαν νέος σκεπτόμενος άνθρωπος. :Χαίρομαι για την απάντηση σου διότι είναι η πρώτη τεκμηριωμένη και χωρίς τρολάρισμα. Όπως ανέφερα παραπάνω γνώρισα δύο γυναίκες όπου κάνανε αυτό το επάγγελμα και γνώρισα και την άλλη μεριά. Χαίρομαι που είχα αυτην την εμπειρία και το σεξ ήταν απίστευτο και απο τις δύο μεριές καθώς και αυτες τελείωσαν όπως κι εγώ. Το σεξ και ο έρωτας είναι δώρο και πρέπει να δεχόμαστε έτσι. Απο την μεριά μου κι εγώ είμαι σωστός στην δουλειά μου και προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα είμαι άνθρωπος.

Δεν κατηγορώ αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα. Είμαι ένας απο αυτούς αλλά απο την έως τώρα εμπειρία μου είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει και υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναπάω. Προτιμώ να φάω τα μούτρα μου και να είμαι κυνηγός απο την εύκολη λύση. Διότι ο λόγος που πήγα την πρώτη φορά είναι η σεξομανία μου και ήταν η εύκολη λύση. Απλά η εμπειρία μου αυτή είναι ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου το οποίο δεν θέλω να ξαναεπαναλάβω. Δεν με έκανε χαρούμενο μακροπρόθεσμα.

Απλά κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος δεν είναι εμπόρευμα. Μην κοροιδεύομαστε στα μπουρδέλα το εμπόρευμα είμαστε εμείς και πληρώνουμε κιόλας. Ναι φέρθηκα διαφορετικά και ίσως ξεχωρισα απο τον σωρό και είχα αυτές τις εμπειρίες ίσως και να είναι κάτι που περνάνε όλοι οι μύστες και νομίζω ότι έκανα κάτι διαφορετικό. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό.

Οι μπουρδελόβιες το κάνουν για το χρήμα αλλά σαν γυναίκες μπορουν να ερωτευτούν η να έχουν ένα φίλο με προνόμια και να περνάμε καλά. Για τους δικούς τους λόγους και με την ζωή που κάνουνε απλά γίνονται αυτοκαταστροφικές. Δεν έχω παράπονο μου φέρθηκαν τίμια και δεν με εκμεταλεύτηκαν. Όπως τους φέρθηκα μου συμπεριφέρθηκαν. Ίσως εκτιμήσαν κάποια πράγματα που μη πληρωμένες γκόμενες δεν θα το έκαναν.

Απλά πιστεύω πως δικαιούμαστε το καλύτερο σε αυτήν την ζωή όπως στον τομέα του έρωτα και της συντροφικότητας. Να ξυπνάμε και να έχουμε αυτήν που θέλουμε και αξίζουμε δίπλα μας. Έχουμε επιλογές να γαμάμε μόνο στα μπουρδέλα ή να μην γαμάμε σε αυτά ή να γαμάμε και σε αυτά. Ο κάθενας ότι πιστεύει το καλυτερο για τον εαυτό του και ότι αξίζει σε αυτήν την ζωή.
Λες 'προτιμώ να είμαι κυνηγός παρά να διαλέγω την εύκολη λύση'. Ξέρεις , η σεξουαλική ανάγκη στον άνθρωπο είναι ένας τυφώνας που η ιστορία δείχνει ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει ποτέ να υποστεί έλεγχο η συγκεκριμένη ανάγκη. Είναι ένα βάρος με το οποίο μάς φόρτωσαν οι θεοί -έτσι μάς κατασκεύασαν- που πρέπει συνεχώς να εκτονώνεται. Από την άλλη είναι και απολαυστικό το σεξ, θα έλεγα ίσως η πιο σημαντική ηδονή για έναν ανθρώπινο οργανισμό. Διακρίνω ότι εσύ ψάχνεις ένα βαθύτερο νόημα στην σύνδεσή σου με τις γυναίκες -και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις-. Όμως! Κατά τη διάρκεια εξερεύνησης αυτού του βαθύτερου νοήματος και στην προσπάθειά σου να 'ρίξεις γυναίκες' - κάτι το οποίο παίρνει χρόνο κτλ- η σεξουαλική σου ανάγκη για άλλη μια φορά θα σημάνει τους 'συναγερμούς της' . Τι θα κάνεις εκεί??? Θα πας στον οίκο ανοχής για χιλιοστή φορά να εκτονώσεις -εφόσον για την ώρα δεν έχεις καβατζώσει ακόμα την μαγική -γαμάτη- θεά την οποία αναζητάς. Συμπέρασμα: Δεν γίνεται να αποδράσεις από τις αρχέγονες δίψες σου και αυτές είναι που θα σε στέλνουν στα μπουρδέλα ξανά και ξανά ενώ ταυτόχρονα θα εξακολουθείς να σέρνεσαι μέσα σε εξουθενωτικές αναζητήσεις γυναικών για να βρεις τι τελικά? Την τέλεια γυναίκα για σένα? Και τι ερμηνεύεις ως τέλεια γυναίκα? Μήπως πίσω από αυτό τον τίτλο-στο παρασκήνιο του εαυτού σου- σπαρταράει η ανάγκη μιας μητρικής αγκαλιάς , ενός ζεστού φιλιού στο μέτωπο δίπλα στο τζάκι και συζητήσεις κάτω από τα παπλώματα? Συμπολίτη Chernobyl τι συνέβη στην παιδική σου ηλικία...???? Καλησπέρα.....
 

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Μηνύματα
1.923
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Παραδειγμα προσωπικα δεν περναω απαρατηρητος απο μια γυναικα και δεν εχω γκομενα τα τελευταια 4 χρονια.

Μάλλον έχει καεί το τομάρι σου από κάποια σ-:shit: και το λες αυτό. Κι εγώ αυτό θα επέλεγα αν μπορούσα κάθε μέρα βίζιτες χωρίς σχέσεις αλλά δεν μου το επιτρέπει η τσέπη.
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.240
Κριτικές
90
Like
10.221
Πόντοι
17.885
Πήγα Μετάξι απόγευμα (είχα να πάω απόγευμα/βράδυ πριν το lockdown) και μ άρεσεεεεεεε! Είχε κόσμο, οι "νταβάδες" ήταν χαλαροί! Μπήκα παντού χωρίς μαλακίες και φοβίες! Πλέον είχε κίνηση! Είχε πάκηδες και όλων των λογιών τα σκατά και ήταν (σχεδόν) όπως παλιά! Δεν πέτυχα ΟΥΤΕ ΜΠΑΤΣΟ! Γάμησα και ήρθα! Πωωωω μιλάμε ευτυχία, essence μιας παλιάς καλής εποχής!
 

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
209
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα. Αυτό θα πει να σε κυβερνάει γκαντέμης. Πλημμύρες, χιονοθύελλες, σεισμοί, αρρώστιες, φτώχεια, κλείσιμο στο κελί με το κλειδί στο χέρι, και τα μπουρδέλα κλειστά.
Κανένα μαντάτο για το πότε θα ανοίξουν και για τους μη έχοντες μεγάλο περίσσευμα από βαλάντια; Από Φυλής μεριά, δουλεύει κάτι στη ζούλα;
Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει ΠΜ.
Καλημέρα Σε όλους.
Παρέλειψες να αναφέρεις τα τσουνάμια και τους ανεμοστρόβιλους στα ήδη καταγεγρμμένα συμβάντα...και μάλλον έπεται και συνέχεια καθότι το χάρισμα είναι κληρονομικό και όπως λένε οι βιολόγοι είναι αδύνατον να αποφύγεις την κληρονομικότητα.

Εκείνος ο καριόλης με τη λύρα σρην κηδεία του πατέρα του τραγούδησε μαντινάδα να δούμε το κουλό πρωθυπουργό, πρέπει να ήταν προφήτης. Και η μαντινάδα του προφητεία για όλεθρο που έρχεται
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Κατι gilf εχει,αν εχεις πρωτα πιει πεντε εξι τσιπουρακια,πηγαινε μουναρες θα σου φανουνε.!!!!

Συμφωνω.
Οποτε εχω παει, μονο η Ευα βλεπεται (για την παρουσα φαση).
Ολες οι αλλες υστερουν πολυ και παλευουν με υπηρεσιες.

Ας κανουμε ενα τεστ.

Απο τις 100 πουτανες που βλεπουμε, ποσες θα γουσταραμε στον δρομο
η θα θελαμε να τις γαμησουμε (αν δεν τις ξεραμε καν) ;;;

οσο μεγαλωνει το νουμερο (αρα και το ποσοστο %)
τοσο πιο πολυ μπουρδελιαρης ειναι καποιος.

Προσωπικα μεχρι πριν κλεισουν, ενα 15% και στις τρεις περιοχες. :confused:

Ειναι μουτρα αυτα; η μηπως κορμια; :2funny:

Εδω και αρκετο καιρο (οταν ηταν ανοικτα) τις βλεπω μονο για υπηρεσιες.
Τελειως ομως!!! Αν δεν ειχαν καλες υπηρεσιες καποιες
σε ποια να πηγαινα και γιατι;
εκει δινω ενα 30% αν και ο χρονος γαμησιου δεν ειναι αρκετος.
Δεν ζητω μια ωρα με 10 η 20 ευρω αλλα παλιοτερα ηταν πολυ καλυτερα.
Στον ιδιο χρονο!

Εχει χαλασει πολυ η κατηγορια...

:confused:




 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλημέρα. Αυτό θα πει να σε κυβερνάει γκαντέμης. Πλημμύρες, χιονοθύελλες, σεισμοί, αρρώστιες, φτώχεια, κλείσιμο στο κελί με το κλειδί στο χέρι, και τα μπουρδέλα κλειστά.
Κανένα μαντάτο για το πότε θα ανοίξουν και για τους μη έχοντες μεγάλο περίσσευμα από βαλάντια; Από Φυλής μεριά, δουλεύει κάτι στη ζούλα;
Όποιος ξέρει κάτι ας στείλει ΠΜ.
Καλημέρα Σε όλους.

Η κυβερνηση δεν ασχολειται διοτι ολοκληρο το αγοραιο ειναι παρανομο.
Χρησιμοποιωντας αυτο το επιχειρημα (χωρις καν να το αναφερει)
δεν μπορει να κανει καμια δηλωση.
Αλλα μην περιμενεις και προκοπη. Εδω δεν ανοιγουν τα καφε π.χ με μισα τραπεζια.
Τα μπουρδελα θα ανοιξουν; εχουν εκει λιγα στην ψευτοζουλα κι οτι γινει.

Δεν τους ενδιαφερει...

:confused:


 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.386
Πόντοι
456
Τα μπουρδέλα του 20άρικου δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν από τον Μάιο και έως τότε θα τον χώνετε εκεί που τον χώνουν και οι Αφροασιάτες, εκτός και αν είστε πλούσιοι και μπορείτε να πληρώνετε κάθε εβδομάδα βίζιτες του 100άρικου.
 

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Μηνύματα
7.810
Κριτικές
20
Like
12.618
Πόντοι
4.546
Σας έχω δει όλους σας πως φεύγετε τρέχοντας απο τα μπουρδέλα να μην σας δουν ή πόσο πολύ θέλετε να κάνετε σεξ όπου σε λιγότερο απο 10 λεπτά από την στιγμή που μπαίνετε στο δωμάτο έχετε φύγει. Οι περισσότεροι είστε παντρεμένοι όπου είστε δυστυχισμένοι στους γάμους σας ή στην πρώτη χυλόπιτα όλες οι γκόμενες είναι σκάρτες. Για μένα η γυναίκα είναι εκκλησία είτε πληρώνεται για να σου κάτσει είτε είναι μαζί μας επειδή κάναμε τις σωστές κινήσεις. Προσπαθήστε να τις καταλάβετε και σταματήστε να νομίζετε ότι τις ξεσκίζετε επειδή είστε μεγάλοι γαμιάδες. Όλες χαπακώνονται ή μαστουρώνουν ώστε να σας αντέξουν αυτά τα λίγα λεπτά γιατί για δικούς τους λόγους διάλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα.

Όλες οι γυναίκες μπορούν να είναι μαζί μας απλά πρέπει να δούμε τι πρέπει να κάνουμε εμείς ώστε να είναι μαζί μας. Να αλλάξουμε μερικά πράγματα πάνω μας και να τις αντιμετωπίζουμε όπως τους αξίζουν και να είμαστε ο εαυτός μας. Αν αυτό δεν τις τραβάει τότε κάτι πρέπει να αλλαξουμε. Δικαιούμαστε να είμαστε ευτυχισμένοι στην ζωή μας.

Προσωπικά τύπε ΔΕΝ σκοπεύω να αλλάξω τίποτα & για κανέναν!
Σιγά ΜΗΝ αλλάξω για μια γυναίκα.. ΔΕΝ σκοπεύω να πέσω τόσο χαμηλά... στο κάτω κάτω εάν θέλει κάποια να είναι μαζί μας ας κάνει κι αυτή υποχωρήσεις...
*Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα αντί να καθαρίζουν σκάλες & να ξεσκατίζουν παππούδες κτλ. ΜΗΝ σε βασανίζει τόσο....
 

Ηλίας(4)

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2021
Μηνύματα
7
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα μάγκες μήπως γνωρίζει κανείς το τηλέφωνο της Αντριαννας από Μεγάλου Αλεξάνδρου υπόγειο;
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
32.489
Κριτικές
62
Like
41.233
Πόντοι
8.530
Συναγωνιστη Wolfman 42,
Aν καταλαβα καλα αυτα που ειναι στα 20€ ειναι κλειστα αρα ειναι ασφαλη γιατι οι εργαζομενες εκει δεν εκτιθενται σε πακηδες και κωλο-'ι'ο .Η κυβερνηση νοιαζεται για αυτα.
Αντιθετως στο Μεταξι του δεκαρικου :think:που παει το κακο συναπαντημα τα κοριτσια δεν ειναι ασφαλη και ο ιος προφανως μεταδιδεται πολυ ευκολα.Εκει η κυβερνηση αδιαφορει.Γιατι αυτο;Για να μην θιγουν οι ελληνοπακιστανικες σχεσεις επειδη δεν θα μπορουν να ξεχαρμανιαζουν οι φιλοξενουμενοι μας;Πως γκενεν αυτο που ελεγε ο Ο γκουνσοτο;:think:
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προσωπικά τύπε ΔΕΝ σκοπεύω να αλλάξω τίποτα & για κανέναν!
Σιγά ΜΗΝ αλλάξω για μια γυναίκα.. ΔΕΝ σκοπεύω να πέσω τόσο χαμηλά... στο κάτω κάτω εάν θέλει κάποια να είναι μαζί μας ας κάνει κι αυτή υποχωρήσεις...
*Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα αντί να καθαρίζουν σκάλες & να ξεσκατίζουν παππούδες κτλ. ΜΗΝ σε βασανίζει τόσο....

Κι εγω αυτα πιστευω οπως ειδες.

Οσον αφορα τις πουτανες, ολοι ξερουμε οτι η δουλεια γινεται για τα φραγκα.
Πολλες φορες (αν οχι ολες) υπαρχει καποιος απο πισω που τις παρακινει
και τελικα τις πειθει να ασχοληθουν.
Ποια σοβαρη γυναικα θα γαμιοταν παρα την θεληση της υπο ανοχη;
διαταραγμενη κατασταση.
Στο τελος οι πιο πολλες μενουν μπατιρια. Αρα κατι δεν γινεται σωστα.
Μολις καταλαβετε οτι σε αυτο το σπορ κερδιζει προνομια ο πιο απατεωνας
θα καλυτερευσουν ολα. Μπορειτε να λετε πειστικα ψεμματα για να περνατε ωραια;
οτι παρετε καλο ειναι. Αυτο ειναι ολο.
Οπως το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια του, ετσι και τα μπουρδελα ανηκουν στους πελατες!

:2funny:


 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τα μπουρδέλα του 20άρικου δεν πρόκειται να ανοίξουν πριν από τον Μάιο και έως τότε θα τον χώνετε εκεί που τον χώνουν και οι Αφροασιάτες, εκτός και αν είστε πλούσιοι και μπορείτε να πληρώνετε κάθε εβδομάδα βίζιτες του 100άρικου.

Κι ανοικτα που ηταν στο εικοσαρικο, παλι μυγες βαρουσαν.
Οτι ωρα περνουσες ηταν ολες κουζινα η σαλονι.
Ο μονος λογος που τις αναζητουν οι φιλοι, ειναι επειδη βρισκονται σε διψα
λογω της καταστασης. Δηλαδη για μισο λεπτο, ανοικτα που ηταν
βλεπατε εσεις κοσμο Φυλης και Λιοσιων;
οσον αφορα το Μεταξουργειο, αν φυγουν οι αλλοδαποι
θα εχουμε κι εκει εικονα εικοσαρικου. Δηλαδη ερημια.
Κοντευουμε εικοσι χρονια με τις ιδιες και με κατι κομητες.
Μιλαμε σοβαρα;

:2funny:

 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Προσωπικά τύπε ΔΕΝ σκοπεύω να αλλάξω τίποτα & για κανέναν!
Σιγά ΜΗΝ αλλάξω για μια γυναίκα.. ΔΕΝ σκοπεύω να πέσω τόσο χαμηλά... στο κάτω κάτω εάν θέλει κάποια να είναι μαζί μας ας κάνει κι αυτή υποχωρήσεις...
*Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα αντί να καθαρίζουν σκάλες & να ξεσκατίζουν παππούδες κτλ. ΜΗΝ σε βασανίζει τόσο....

Σταματήστε να σκέφτεστε ότι η γυναίκα είναι υποδεέστερη διότι μία γυναίκα μας χάρισε την ζωή και όσο δύσκολη αν είναι είναι ωραία. Να μάθουμε να διαλέγουμε στην ζωή μας ότι μας χαλάει να το κανουμε πέρα και να συγχωρούμε ώστε να προχωράμε και να τα καταφέρνουμε.

¨Οσο για τους νταβάδες αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχουν. Συνήθως γκόμενοι όπου είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και τις έχουν απο κοντά ώστε να τους πέρνουν λεφτά και ιδιοκτήτες οίκων όπου απλά τις στεγάζουνε.Ϊσως να υπάρχουν τσιράκια στον δρόμο για προστασία δεν ξέρω. Οι κοπέλες είναι μόνες τους με την τσατσά να τα βγάλουν πέρα με τον κάθε πελάτη. Να κάνουμε πρώτα έρωτα στην ζωή μας κοιτάζοντας την γυναίκα στα μάτια και να πέρνουμε ατέρμονη ευχαρίστηση και μετά να είμαστε παρτα να στρώσεις.

Μάγκες θα το λέω πάντα. Δικαιούμαστε το καλύτερο σε αυτή την ζωή και πρέπει να το έχουμε είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή!!! Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω και δεν πρέπει. Πειραματιστείτε και δείτε το αλλιώς. Οι πουτάνες πουλάνε ακριβά και για λιγο κάτι που πρέπει να είναι δωρεάν και για πάντα.

 

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Μηνύματα
560
Like
2.038
Πόντοι
206
Μου αρέσει που ακούω πολύ λογικά πράγματα και τύποις φιλολογικά
Το θέμα είναι πότε θα ξαναγαμησουμε ελεύθερα

Προσωπικά τύπε ΔΕΝ σκοπεύω να αλλάξω τίποτα & για κανέναν!
Σιγά ΜΗΝ αλλάξω για μια γυναίκα.. ΔΕΝ σκοπεύω να πέσω τόσο χαμηλά... στο κάτω κάτω εάν θέλει κάποια να είναι μαζί μας ας κάνει κι αυτή υποχωρήσεις...
*Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξαν να κάνουν αυτό το επάγγελμα αντί να καθαρίζουν σκάλες & να ξεσκατίζουν παππούδες κτλ. ΜΗΝ σε βασανίζει τόσο....

Σταματήστε να σκέφτεστε ότι η γυναίκα είναι υποδεέστερη διότι μία γυναίκα μας χάρισε την ζωή και όσο δύσκολη αν είναι είναι ωραία. Να μάθουμε να διαλέγουμε στην ζωή μας ότι μας χαλάει να το κανουμε πέρα και να συγχωρούμε ώστε να προχωράμε και να τα καταφέρνουμε.

¨Οσο για τους νταβάδες αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχουν. Συνήθως γκόμενοι όπου είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και τις έχουν απο κοντά ώστε να τους πέρνουν λεφτά και ιδιοκτήτες οίκων όπου απλά τις στεγάζουνε.Ϊσως να υπάρχουν τσιράκια στον δρόμο για προστασία δεν ξέρω. Οι κοπέλες είναι μόνες τους με την τσατσά να τα βγάλουν πέρα με τον κάθε πελάτη. Να κάνουμε πρώτα έρωτα στην ζωή μας κοιτάζοντας την γυναίκα στα μάτια και να πέρνουμε ατέρμονη ευχαρίστηση και μετά να είμαστε παρτα να στρώσεις.

Μάγκες θα το λέω πάντα. Δικαιούμαστε το καλύτερο σε αυτή την ζωή και πρέπει να το έχουμε είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική μας ζωή!!! Υπάρχει πολλή μοναξιά εκεί έξω και δεν πρέπει. Πειραματιστείτε και δείτε το αλλιώς. Οι πουτάνες πουλάνε ακριβά και για λιγο κάτι που πρέπει να είναι δωρεάν και για πάντα.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φιλε Τσερνομπιλ, νταβαδες υπαρχουν αλλα λιγοι.
Οντως απο πισω παιζουν αγαπητικοι σε πολλες περιπτωσεις ειτε πρεζακια
ειτε οχι. Πoλλα παιζουν σε αυτους τους χωρους.

Στον ερωτα με την πουτανα διαφωνω.
Να προσποιηθω και να καυλαντιζω για οσκαρ, το κανω ευχαριστως
αν ειναι να κερδισω χρονο η υπηρεσιες. Αλλιως μονο πουτσα με τζατζικι.
Δεν ειναι γκομενα μου για να την υπολογισω.

Τωρα για το οτι μας εφεραν στην ζωη οι γυναικες, στα παπαρια μου.
Καποια μητρα απορροφησε σπερμα και πεταχτηκαμε.
Αρα δυο ευθυνονται που αναπνεουμε.
Υποχρεωση σε κανεναν. Ας μην γαμιοντουσαν.
Αναγνωριση ναι. Και στους δυο. Ανδρας + γυναικα. Ωραια ειναι η ζωη.

:rockon:

 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Μάγκες χαίρο΄μαι που πέφτω σε αυτια που ακούνε και σε άτομα που δεν είναι κολλημένα. Πηδήξτε πειραματιστείτε γευτείτε και πάρτε και δώστε ότι αξίζει. Την εμπειρία που είχα δεν την αλλάζω με τπτ και θα το ξαναέκανα. Μακάρι αυτές οι κοπέλες να μην είναι αυτοκαταστροφικές. Αξίζουν να τις αντιμετωπίζουμε όπως μας αξίζει και τους αξίζει.

Ερωτευτείτε πηδήξτε να κυριαρχήσουν τα ζωωώδη ένστικτά μας αλλά στο τέλος να είμαστε χαρούμενοι. Το εύχομαι σε όλους και ας με τρολάρετε οι περισσότεροι.
 

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Μηνύματα
4.212
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Τωρα σκεφτομαι πως θα γινει ΣαββατοΚυριακο να απαγορευσω την απαγορευση.
Oχι για μενα...για τη φουκαριαρα την καυλα μου! :2funny:

Κι εσεις αυτο δεν σκεφτεστε; ολη η χωρα αυτο σκεφτεται!!!

Ξεκινησαμε με την προφαση οτι εκανε ζεστη και μην βγει ο κοσμος
και βλεπω εγινε συστημα το "ρουπι μετα τις 6" το Σ/Κ.

Και δεν βλεπω και να τηρειται...


:confused:

 
  • Like
Αντιδράσεις: Conan
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom