Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Λες 'προτιμώ να είμαι κυνηγός παρά να διαλέγω την εύκολη λύση'. Ξέρεις , η σεξουαλική ανάγκη στον άνθρωπο είναι ένας τυφώνας που η ιστορία δείχνει ότι δεν μπορεί να ελεγχθεί και κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει ποτέ να υποστεί έλεγχο η συγκεκριμένη ανάγκη. Είναι ένα βάρος με το οποίο μάς φόρτωσαν οι θεοί -έτσι μάς κατασκεύασαν- που πρέπει συνεχώς να εκτονώνεται. Από την άλλη είναι και απολαυστικό το σεξ, θα έλεγα ίσως η πιο σημαντική ηδονή για έναν ανθρώπινο οργανισμό. Διακρίνω ότι εσύ ψάχνεις ένα βαθύτερο νόημα στην σύνδεσή σου με τις γυναίκες -και έχεις κάθε δικαίωμα να το κάνεις-. Όμως! Κατά τη διάρκεια εξερεύνησης αυτού του βαθύτερου νοήματος και στην προσπάθειά σου να 'ρίξεις γυναίκες' - κάτι το οποίο παίρνει χρόνο κτλ- η σεξουαλική σου ανάγκη για άλλη μια φορά θα σημάνει τους 'συναγερμούς της' . Τι θα κάνεις εκεί??? Θα πας στον οίκο ανοχής για χιλιοστή φορά να εκτονώσεις -εφόσον για την ώρα δεν έχεις καβατζώσει ακόμα την μαγική -γαμάτη- θεά την οποία αναζητάς. Συμπέρασμα: Δεν γίνεται να αποδράσεις από τις αρχέγονες δίψες σου και αυτές είναι που θα σε στέλνουν στα μπουρδέλα ξανά και ξανά ενώ ταυτόχρονα θα εξακολουθείς να σέρνεσαι μέσα σε εξουθενωτικές αναζητήσεις γυναικών για να βρεις τι τελικά? Την τέλεια γυναίκα για σένα? Και τι ερμηνεύεις ως τέλεια γυναίκα? Μήπως πίσω από αυτό τον τίτλο-στο παρασκήνιο του εαυτού σου- σπαρταράει η ανάγκη μιας μητρικής αγκαλιάς , ενός ζεστού φιλιού στο μέτωπο δίπλα στο τζάκι και συζητήσεις κάτω από τα παπλώματα? Συμπολίτη Chernobyl τι συνέβη στην παιδική σου ηλικία...???? Καλησπέρα.....Φίλε claimain απλά καταθέτω την εμπειρία μου σαν νέος σκεπτόμενος άνθρωπος. :Χαίρομαι για την απάντηση σου διότι είναι η πρώτη τεκμηριωμένη και χωρίς τρολάρισμα. Όπως ανέφερα παραπάνω γνώρισα δύο γυναίκες όπου κάνανε αυτό το επάγγελμα και γνώρισα και την άλλη μεριά. Χαίρομαι που είχα αυτην την εμπειρία και το σεξ ήταν απίστευτο και απο τις δύο μεριές καθώς και αυτες τελείωσαν όπως κι εγώ. Το σεξ και ο έρωτας είναι δώρο και πρέπει να δεχόμαστε έτσι. Απο την μεριά μου κι εγώ είμαι σωστός στην δουλειά μου και προσπαθώ να είμαι επαγγελματίας αλλά πάνω από όλα είμαι άνθρωπος.
Δεν κατηγορώ αυτούς που πάνε στα μπουρδέλα. Είμαι ένας απο αυτούς αλλά απο την έως τώρα εμπειρία μου είναι κάτι που δεν μου ταιριάζει και υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναπάω. Προτιμώ να φάω τα μούτρα μου και να είμαι κυνηγός απο την εύκολη λύση. Διότι ο λόγος που πήγα την πρώτη φορά είναι η σεξομανία μου και ήταν η εύκολη λύση. Απλά η εμπειρία μου αυτή είναι ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου το οποίο δεν θέλω να ξαναεπαναλάβω. Δεν με έκανε χαρούμενο μακροπρόθεσμα.
Απλά κατέληξα στο συμπέρασμα πως ο άνθρωπος δεν είναι εμπόρευμα. Μην κοροιδεύομαστε στα μπουρδέλα το εμπόρευμα είμαστε εμείς και πληρώνουμε κιόλας. Ναι φέρθηκα διαφορετικά και ίσως ξεχωρισα απο τον σωρό και είχα αυτές τις εμπειρίες ίσως και να είναι κάτι που περνάνε όλοι οι μύστες και νομίζω ότι έκανα κάτι διαφορετικό. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία στο θέμα αυτό.
Οι μπουρδελόβιες το κάνουν για το χρήμα αλλά σαν γυναίκες μπορουν να ερωτευτούν η να έχουν ένα φίλο με προνόμια και να περνάμε καλά. Για τους δικούς τους λόγους και με την ζωή που κάνουνε απλά γίνονται αυτοκαταστροφικές. Δεν έχω παράπονο μου φέρθηκαν τίμια και δεν με εκμεταλεύτηκαν. Όπως τους φέρθηκα μου συμπεριφέρθηκαν. Ίσως εκτιμήσαν κάποια πράγματα που μη πληρωμένες γκόμενες δεν θα το έκαναν.
Απλά πιστεύω πως δικαιούμαστε το καλύτερο σε αυτήν την ζωή όπως στον τομέα του έρωτα και της συντροφικότητας. Να ξυπνάμε και να έχουμε αυτήν που θέλουμε και αξίζουμε δίπλα μας. Έχουμε επιλογές να γαμάμε μόνο στα μπουρδέλα ή να μην γαμάμε σε αυτά ή να γαμάμε και σε αυτά. Ο κάθενας ότι πιστεύει το καλυτερο για τον εαυτό του και ότι αξίζει σε αυτήν την ζωή.