Καλημέρα!
Με έκπληξη διάβασα μια παράθεση απ'το δικό μου username.
Προφανώς κάποιο μέλος(?) παραβίασε τον λογαριασμό εδώ μέσα ή υπέκλεψε τον προσωπικό κωδικό σύνδεσης, που είναι ίδιος από την αρχική εγγραφή πριν χρόνια στο παρόν site.
Διαμαρτύρομαι για να διαβεβαιώσω ότι δεν ήθελα να γίνω, ούτε είμαι κλώνος κανενός μέλους κι ούτε αντιλήφθηκα να έγινα έστω κάποια στιγμή.
Άλλωστε απουσιάζω στην Ρουμανία για επαγγελματικούς λόγους από πέρσι 25 Ιουλίου και δεν προβλέπεται να επιστρέψω πριν 19 Ιουνίου τρέχοντος έτους.
Επιπλέον την Εβελίνα την είχα δει αρκετές φορές αλλά ποτέ δεν πέρασα μαζί της γιατί προσωπικά 1ον) δε μου αρέσουν τατουάζ σε γυναίκες και 2ον) δεν τη θεώρησα ελκυστική σαν εμφάνιση.
Φυσικά είμαι μοναδικός απόγονος ενός δυναμικού πατρός, που τυγχάνει να τον γνωρίζετε όλοι σας εδώ μέσα -κι ενώ από άγνοια τον υποτιμάτε, είμαι σίγουρος ότι αν ξέρατε θα ζηλεύατε!-, αλλά σίγουρα δε θ' αποκάλυπτα τ' όνομά του σε οίκο ανοχής. Απλούστατα θ' αντιδρούσα αποτελεσματικότερα. Είπαμε να μου ανοίγει πόρτες στην επαγγελματική σταδιοδρομία αλλά όχι και μπουρδέλων. Συγγνώμη που δεν είμαι μετριόφρων!
Πολλές φορές σε ανταλλαγή απόψεων με pm το είχα γράψει ανώνυμα σε μερικούς και το ύποπτο μέλος ήξερε και το ανέφερε σαν επιχείρημα για να δείξει ότι κάποιος είναι. Αλλά μάταια όμως διότι δε μπορεί να είμαστε όλοι το ίδιο τυχεροί στη ζωή!
Εν πάσει περιπτώσει, θ' αλλάζω συχνά-πυκνά τον κωδικό πρόσβασης για να εκμηδενίσω τις πιθανότητες και να μην εκτεθώ πάλι ανάμεσά σας, επειδή κάποιο μέλος θα καταφέρει να χρησιμοποιήσει ξανά το username.
Και μια τελευταία παρατήρηση αποκλειστικά για τον FORMET κι ας θυμώσει (στ' αρχιδια μου!):
Ώπα ρε φίλε! Πλατωνικός έρωτας είναι να την αγαπάς χωρίς ανταπόκριση. Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια όσα έγραψε ό,τι συνέβη και καθόλου δεν είναι αυτό που με νοιάζει. Μην τα βάζεις με τον καθένα που την κρίνει αρνητικά. Δεν είναι δα και σπάνιας εξωτικής ομορφιάς. Κι άλλοι την γαμάνε φτηνά με μόνο €20, παίξτο νταβατζής να'χεις το κεφάλι σου ήσυχο.