quaresma17.6
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 50
- Like
- 9.438
- Πόντοι
- 12.436
Όλα έτοιμα τα θεςτετοιο νιμου εισαι
βρες κανα φρεσκο κωλοτρυπιδι να γαμησουμε ρε νιμου
:S :S :S

Μην κοπιάσεις λιγάκι να κάνεις μόνος σου scouting

Όλα έτοιμα τα θεςτετοιο νιμου εισαι
βρες κανα φρεσκο κωλοτρυπιδι να γαμησουμε ρε νιμου
:S :S :S
τελειωνεΌλα έτοιμα τα θες
Μην κοπιάσεις λιγάκι να κάνεις μόνος σου scouting:S :S
Παιδιά τρίτη βάρδια στο μετάξι τι ώρα ξεκινάει;;
Μεγαλη ξεπετα!Πρωινή πορνοκαταδρομικη έφοδοςχθες το πρωί που κατέληξε στη Νάνσυ
στη Φυλής 54.
Τιμιότατο το μωρόμε τις καμπύλες του
έδωσε ότι και όσα έπρεπε για να
για να περάσω καλά έστω και με απλό πρόγραμμα! :-
Την έχεις πάρει ή έτσι απλά το λες;Μεγαλη ξεπετα!
ρε τραβα αλλου να διαφημισεις τη φολα!Την έχεις πάρει ή έτσι απλά το λες;
Πάντως με εμένα, η κοπέλα ήταν μια χαρά και τιμιότατη στο απλό προγραμματακι της!![]()
εσυ ησουν τυπεΩραίος Σμύρνη
Ήμουν και εγώ Μεταξουργείο, πήρα την Σοφία από Κολωνού 27 όροφο, η οποία ήταν πάλι καλή.
Μπορεί να γράψω και εγώ ενημέρωση
Ο πιτσιρίκος ήταν ένας αδύνατος, ξανθός και μάλλον Αλβανός;
Καλησπέρα, όχι μελαχρινος κοντός λεπτός, μάλλον τσιγγανακι, του πρότεινα και 2-3 μιλφ να περάσει άλλη φοράΟ πιτσιρίκος ήταν ένας αδύνατος, ξανθός και μάλλον Αλβανός;
τυπε 13 χρονος φτοςγυ θα εχει ηδη καμια 10αρια εγγονια :S :S :SΚαλησπέρα, όχι μελαχρινος κοντός λεπτός, μάλλον τσιγγανακι, του πρότεινα και 2-3 μιλφ να περάσει άλλη φορά
7 νασο η μαρινα απο κολωνου 27 γ είναι η μαρινα η μιλφ που δούλευε πιο παλιά φυλης 74??μια κοντη με πιασιματα με βυζαρες γλυκια φάτσατυπε 13 χρονος φτοςγυ θα εχει ηδη καμια 10αρια εγγονια :S :S :S
εσυ ησουν τυπε:S :S :S
Αυτή είναι η ταυλανδεζα, την είχα πάρει στο Ιάσωνος 43 και ήταν μέτρια και πρηξαρχιδο7 νασο η μαρινα απο κολωνου 27 γ είναι η μαρινα η μιλφ που δούλευε πιο παλιά φυλης 74??μια κοντη με πιασιματα με βυζαρες γλυκια φάτσα
αα λογικα αλλη θα λέτεΑυτή είναι η ταυλανδεζα, την είχα πάρει στο Ιάσωνος 43 και ήταν μέτρια και πρηξαρχιδο![]()
![]()