FAT BASTARD
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 1.120
- Πόντοι
- 201
Δε παιδιά η Αντζελα από κολωνου 48 που πήγε?
Γράψε πρώτα εσύ μια ενημέρωση της προκοπής και μετά προμόταρε το φιλαράκη σου και χώστα σε εμάς που κάνουμε ενημερώσεις του πούτσου :thebigfinger:![]()
οι ιδιες στα ιδια δουλευουν. Ο,τι καινουριο το μαθενετε πρωτα εδω.Έχεις εν μέρει δίκιο φίλε.
Όντως κάνει καθημερινή ενημέρωση και στις βάρδιες της φυλής αλλά γράφει ονομαστικά χωρίς περιγραφή.
όπως και εσύ για παράδειγμα αυτό δεν είναι σωστή ενημέρωση.
"Τέλος πάντων, εχθές το απόγευμα εκεί που περίμενα στο 65Α διάβασα ότι ήρθε μια καινούρια κοπέλα στο Φ 71Α
εν ονόματι Diana.
Αμέσως έτρεξα να δω τι γίνεται, πράγματι πολύ ωραίο μωράκι με υπέραπλο πρόγραμμα.
Ρώτησα για extra κτλ αλλά τίποτα."
Από αυτό τι θες να καταλάβω πέρα από το ότι είναι όμορφη, που και αυτό υποκειμενικό είναι.
Τι είναι αυτή, ψηλή, κοντή, μελαχρινή, ξανθιά με μεγάλα βυζιά, καλό κώλο;
Γράψε πρώτα εσύ μια ενημέρωση της προκοπής και μετά προμόταρε το φιλαράκη σου και χώστα σε εμάς που κάνουμε ενημερώσεις του πούτσου :thebigfinger:![]()
Καλά, στη θέση της Βικτώριας που τα έκανε όλα (πρωκτικό, γλειφοκωλάδα, ακα πίπα με χύσιμο στο στόμα), έβαλαν αυτό το έπιπλο ΙΚΕΑ ?? Δεν τους κόβει ότι έτσι μειώνουν το κύρος του οίκου ?? Που είναι το επιχειρηματικό δαιμόνιο ?Μεγ.Αλεξ./22β - Μεσημβρινη ζωνη. Κατερινα μελαχρινο σκίνυ μιλφ απο την μολδαβία, δίχως μαγεία. Νεο αιμα, και πολλα υποσχομενη στο σαλονι.Ομως στο δωματιο τα μπαλώνει.
Κατι ψελισε για 8 λεπτα παραμονη. Της ειπα βαλε κλαψυδρα καλυτερα πανω στο κομοδινο, για να μην χανεις το χρονο σου ασκοπα στο δωματιο. Προσοχη αφηνει ιχνη κραγιον στο σωμα,με τα νωχελικα αεροφιλλακια της. Προτεινομενη για τον ομιλο Ικέα. :S
Το (jabba the hutt) Βικτωρια, βρισκοταν ηδη στον στιβο μαχης. Και ειπα ναΚαλά, στη θέση της Βικτώριας που τα έκανε όλα , έβαλαν αυτό το έπιπλο ΙΚΕΑ ?
Για την κινεζα πες μαςΚαλησπέρα δυστυχώς παρατηρείται πως οι φολες έχουν γίνει ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στο Μεταξουργείο το χρονόμετρο στο 5λεπτο καθεστώς.
Διαπιστώνω πως κάποια περιφερειακά μαγαζιά όπως Διδυμου-Ιωαννινων προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες και είναι λιγο πιο ελαστικα στο θεμα χρόνου
Ρε την παλεύεις; εσύ είπες ότι εδώ είναι ενημέρωση της μαλακίας.Ούτε προμοτάρω φιλαράκια, ούτε έχω φιλαράκια και ούτε υπάρχει ενημέρωση του πούτσου...
Το πρόβλημα είναι ακριβώς το ότι δεν υπάρχει καμία ενημέρωση και δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να κάνω ενημέρωση.
Ήρθε μια νέα κοπέλα, θες να πας να δεις; έχει καλός.... δεν θες; Μη πας....
τι περιμένεις να καταλάβεις από μια περιγραφή; αυτό διάβασα: "Ντιάνα καινούργια κοπέλα με κανονικό σωμα πετιτ ομορφο με κανονικό πρόγραμμα" πας βλέπεις κρίνεις. Τα προσωπικά του καθενός δεν με απασχολούν καθόλου, αυτός που είναι να γράψει ας γράψει έστω και τι παραμικρή ενημέρωση. Μετά ας γράψει και μια άσχετη σαχλαμάρα, αλλά όχι συνέχεια άσχετα. Μόνο κάποιος nsmirnis υπάρχει αυτή τι στιγμή που ενημερώνει. Και αυτό είναι αλήθεια, ούτε είναι φίλος μου ούτε τον ξέρω.
Ρε φίλε κάποιος νέος που θέλει να δει τι παίζει στα σπίτια πιο πολύ θα βοηθηθει από έναν που θα γράψει αναλυτικά για 5 κοπέλες που είδε από τον άλλον (που τον σέβομαι βέβαια) που απλά αραδιαζει 50 ονόματα.οι ιδιες στα ιδια δουλευουν. Ο,τι καινουριο το μαθενετε πρωτα εδω.![]()
Πριν λίγες μέρες στο Πιπίνου65&Φυλης δούλευε μια Κινέζα μελαμψή με μια νεαρή κοπέλα από Ρουμανία στην τρίτη νυχτερινή βάρδια μετά της23:00.Για την κινεζα πες μας
Τεστ ντραιβ με το νέο πιπινι στο φυλής 71 ονόματι Ντιάνα. Πραγματικό κουκλάκι. Καστανη, με πολύ όμορφο πρόσωπο και χαμόγελο. Λεπτουλα με πολύ μικρό βυζάκια αλλά απίστευτο κωλαρακι. Απλό πρόγραμμα χωρίς 69 με τυπική συμμετοχή αλλά πολύ ευγενικη. Μιλάει και έξι γλώσσες είπε το κορασιο. Φαίνεται όντως μορφωμενη και πρόκειται για κλασατο μωράκι για τα δεδομένα της φυλής.
Ρε την παλεύεις; εσύ είπες ότι εδώ είναι ενημέρωση της μαλακίας.
Δεν θυμασαι τι γράφεις μάλλον...
Ααα τώρα υπάρχει ο Σμύρνης... Πριν δεν τον έγραψες
Μήπως αν ψάξεις καλύτερα θα βρεις και έναν proffessorx,και έναν ramada και έναν Επιρρεπή και έναν quaresma (ο αγαπημένος μου) :S και άλλους. Αν δεις σήμερα και άλλοι έκαναν ενημέρωση.
Για να μην μπορείς να κάνεις ενημέρωση κάποια μαλακια θα έγραψες όπως και προηγούμενος, οπότε σκασε και σταμάτα να κρινεις τους άλλους βλήμα :thebigfinger:
Ρε γκαβε στην προηγούμενη σελίδα υπάρχουν 2 ενημερώσεις.Ρε μάστορα όταν γράφω ημερήσια ενημέρωση της μαλακίας εννοώ ότι υπάρχει μια ενημέρωση του nsmirnis η του professor η του όποιο δίποτε άλλου και μετά ο καθένας γράφει τη μαλακία του (όπως κάνουμε αυτή τη στιγμή εμείς) χωρίς ουσία.
ούτε κρίνω κανέναν, ούτε βρίζω κανέναν (όπως κάνεις εσύ). Ποιο συγκεκριμένα υπάρχει μία ενημέρωση του nsmirnis στη σελίδα 7395 πχ και η επόμενη ενημέρωση είναι πάλι από τον ίδιο μετά από 3ς 4ς σελίδες.
Και εσύ αντί να κάθεσαι να βρίζεις εμένα η εγώ αντί να κάθομαι να απαντάω σε εσένα καλύτερο θα ήταν να γράφαμε κάτι ποιο ουσιώδες σε ένα foroum με ονομασία: ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα.
Είδες την 3η μαυρουλα του οίκου, η χειρότερη εμφανισιακά, από υπηρεσίες δεν ξέρω γιατί δεν την έχω πάρειΠέρασα πρόσφατα και μου παρουσίασαν μία Σαμπρίνα από
Νότιο Αφρική υποτίθεται. Ψηλοί γοφοί, κωλάρα αλλά
έχανε λίγο στη φάτσα. Φωκαίας 25 στο επάνω.
Άλλη η Σαμπρινα άλλη η Αναμπελ ενώ υπάρχει και η Στεφανια. Η Αναμπελ έχει πολύ ωραίο λεπτό κορμί και ωραίο 2-2.5αρι βυζι και μέσα είναι σχετικά καλή, η Στεφάνια έχει ψιλοκαλο σώμα φοβερή κωλαρα αλλά μέσα είναι άστα να πάνε, η Σαμπρινα είναι πολύ χειρότερη εμφανισιακά και δεν έχω άποψη για τις υπηρεσίες μιας και είναι η μοναδική από κει μέσα που δεν έχω δοκιμάσει.Έχει περάσει κανείς με την Άναμπελ η Σαμπρίνα η όπως την λένε είναι καλή μέσα? Στο Φώκαιας 25.
Η Ρουμάνα είναι η Ρωξανη, αυτή την εβδομάδα πέρασα 4 φορές από τον οίκο βράδυ αλλά την Κινεζα δεν την πέτυχα,ήταν μόνη της η πιτσιρικά η Ρωξανη, μήπως λες την Ντινα την "κορεατισσα" την γυρολόγο?Πριν λίγες μέρες στο Πιπίνου65&Φυλης δούλευε μια Κινέζα μελαμψή με μια νεαρή κοπέλα από Ρουμανία στην τρίτη νυχτερινή βάρδια μετά της23:00.
Η Κινέζα με βάση τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης της ηλικιακά ήταν Μιλφ 40αρα με κανονικό σώμα χαμογελαστή και ευδιάθετη στο σαλόνι συμπαθητική παρουσία όπως και η νεαρή κοπέλα.
Η Τζούλια ξανθιά Μιλφ που δούλευε παλιότερα Διδυμου 27 εργάζεται στην πρωινή βάρδια στο ίδιο μαγαζί
όλα καλά, αλλά το μορφωμένη πώς το συμπέρανες![]()