rantanplangr30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 39
- Like
- 5.054
- Πόντοι
- 2.696
τι την θελεις την μισοτρελη αστη να κατσει σπιτι της
Τελευταία μαζί μου έβγαζε τον καλό της εαυτό!!!Αν αρχίσει τις μαλακίες θα φάει κάρτα!
τι την θελεις την μισοτρελη αστη να κατσει σπιτι της
Ο τελειος συνδυασμος!Για όσους ενδιαφέρονται για τις καταγωγές των εργαζομένων,μου είπε ότι είναι Ρωσοουκρανέζα,μισή από το Κίεβο και μισή από την Αγία Πετρούπολη.
Kαλημερα για την Νατάσσα μάλλον τέλος του μήνα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είχαμε αναφέρει ότι αναμενόταν εντός των ημερών αλλά αυτό άλλαξε αναμένεταιΣε αναζήτηση της Νατάσας στο Κολωνού 53 (δεν ήμουνα ο μοναδικός,όσο περίμενα στο δωμάτιο άκουσα τουλάχιστον δύο ενδιαφερόμενους να ρωτάνε γι'αυτή) βρήκα μια μελαχρινή milf Άννα,αδιάφορη εμφανισιακά αλλά με ωραίο χαμόγελο και θετική αύρα,τη δοκίμασα και μου βγήκε αστέρι!Κάνει τα πάντα πλην πρωκτικού και είναι πολύ καθαρή, δεκτική και καυλιάρα!Για όσους ενδιαφέρονται για τις καταγωγές των εργαζομένων,μου είπε ότι είναι Ρωσοουκρανέζα,μισή από το Κίεβο και μισή από την Αγία Πετρούπολη.
μαριαννα και τανια
διδυμου 22 και φυλης 84
πιο σκιννυ πεθαινεις!!!
οποιος βρει αλλη να μας το πει εδω!!!
βασικα ψαχνουμε αν υπαρχει
να δινει και την πισω πορτα!!!
Λογικά πρέπει να είναι η Βίκυ από Πιπίνου 118Καλημέρα σας 10 /08/2018 επιστρεφι η Κριστι στο βέργας 3 πριόνι βάρδια
εχτές πάντως δούλευε στο Φ 56 κανονικάΗ Άννα-Ιλόνα ξέρετε αν δουλεύει αυτές τις μέρες?
Έρχομαι Ελλάδα διακοπές από εξωτερικό κ θα ήθελα να της τον ακουμπήσω αν βρίσκεται εκεί![]()
ωραίος! ευχαριστώ φίλτατε!εχτές πάντως δούλευε στο Φ 56 κανονικά