Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 275
- Πόντοι
- 36
Η Ειρήνη από φωκαιας, δεν θυμάμαι το νούμερο, που δίνει κώλο είναι καλή ? Τι βαρδια είναι ?
Καλημέρα ανεβάζω κριτική ή αγανάκτηση είναι μεγάλη για την απαράδεκτη στάση τους.Στα τέσσερα λεπτά χτύπημα πόρτας καλα δεν σέβονται τιποτα!
Τα ισοπέδωσαν ολα!
Γις να τελειώσεις στα τέσσερα λεπτά θα πρέπει να την παίζεις απο το σαλόνι..αγώνας δρόμου..μεσα στο άγχος.
τι την θελεις την μισοτρελη αστη να κατσει σπιτι τηςΜήπως επέστρεψε από την άδεια η Χριστίνα από τη μοντελοαλυσίδα;Ελπίζω να μην είναι στις κυρώσεις της Κυβέρνησης εναντίων των Ρώσων!!!
Οι τοπ στο Μεταξουργείο για εμένα είναι:η Κορίνα κωλονου 27α(την έχω χάσει τελευταία) άκουσα ότι είναι έγκυος,η Σάρα από Ιάσωνος 43 (την έχω χάσει) μου είχε πει η ίδια ότι ήταν έγκυος,η Νατάσα απο κωλονου 30β (δεύτερος όροφος) ,η φωτεινή φιλφογκιλ από κωλονου 27 όροφο (τις τα έχω πετάξει στη μάπα όσες φορές έχω πάει),η Λάουρα η ξανθιά κωλονου 11 όροφο ,η Αννίτα Λεωνιδίου 28 όροφο κομπλέ είναι μέσα (δεν πολύ τρελάθηκα,αλλά καλή είναι), Μαρία (απο Ιάσωνος 46 και φυλής 109) τώρα νομίζω μεγ.αλεξ 21,και αυτή καλή ήταν όταν είχε πρωτοερθει ,την τελευταία φορά που την είχα πάρει στο Ιάσωνος 46, καλη ήταν αλλά βιαζόταν πολύ.Η γνωστή Βερόνικα από φυλής, θυμάμαι είχα πάει μια φορά με βροχή δεν είχε κόσμο και η τσατσά βαρεσε στο 7λεπτο και η Βερόνικα μου είπε ότι πρέπει να τελειώνουμε (καλή ήταν μέσα ,σημάδια βιασύνης δεν είχε δείξει πριν το χτύπημα της τσατσας) δεν ξαναπήγα πάντως.
Η λύση είναι να γαμάς μόνο Φυλής, να κόψεις τα κασκαντεριλίκια και να πηγαίνεις παντού διαβασμένος.Εγώ, προσωπικά, τον άλλο μήνα σκέφτομαι να αποσυρθώ οριστικά από τον αγοραίο έρωτα, καθώς κουράστηκα να βλέπω μπάζα, να τρώω φόλες από μέτριες και να δέχομαι άσχημες συμπεριφορές.
Μπορει να φεραν καμια καινουρια συμπαθητικη στην Αχιλλεως. Εγω δεν ειμαι Αθηνα για να διαπιστωσω.Δεν αξίζει πλέον ούτε τον κόπο να περάσει κανείς από εκεί τα μαγαζιά εκεί είναι για φούντο έχει να πατήσει σωστή κοπέλα χρόνια άσε που θέλουν 20€ο!! Είναι βλάκες αν το είχαν εστω15€ ίσως άστο καλύτερα μην χάνεις χρόνο
επειδή με μπέρδεψες και φαντάζομαι όχι μόνο εμέναΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
Εγώ, προσωπικά, τον άλλο μήνα σκέφτομαι να αποσυρθώ οριστικά από τον αγοραίο έρωτα, καθώς κουράστηκα να βλέπω μπάζα, να τρώω φόλες από μέτριες και να δέχομαι άσχημες συμπεριφορές.
Ποιες λες;Στην αντιπαθητικη αλυσιδα Φωκαιας (για καποιο λογο με πιανει εκνευρισμος και δε μπορω να παραμεινω πανω απο 2 λεπτα σε αυτα τα σαλονια), μια-δυο Ρωσιδες. Τα λεω καλα;