Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (19 μέλη και 246 επισκέπτες)

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Μηνύματα
4.240
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086
Καλησπέρα χύστες. :hi:

Σύντομη κωλο-ενημέρωση από την χθεσινή απογευματινή βάρδια.

Φυλής 69Α: Μια συμπαθητική χοντροκώλα με όμορφο πρόσωπο και μεσαία βυζιά (την είχα ξαναπετύχει στο Φωκαίας 19 μάλλον, Άννα την λέγανε εκεί), ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φυλής 69Β: Η Μαρία με το όμορφο πρόσωπο και ψηλό λεπτό κορμί με μικρό στήθος και συμπαθητικό κωλαράκι, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φυλής 86Α: Άννα, ψηλή, όμορφη, ωραίο πρόσωπο με σαρκώδη χείλη, με ευμεγέθεις καλοσχηματισμένους και στητούς μαστούς, μέτριο προς καλό κώλο, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φυλής 74 δεξιά: Μιρέλα, ψηλή με ατσούμπαλο κορμί με πιασίματα, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φυλής 74 αριστερά: Καινούργια κοπέλα, ψηλή, με δύο μεγάλα τατουάζ μπροστά στα μπούτια, όμορφο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μικρό στήθος, πολύ καλός κώλος, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φυλής 59 όροφος: Χριστίνα, ψηλή, νταρντάνα, σε γενικές γραμμές μέτριο κορμί, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φωκαίας 9 (δεξιά) & Φυλής 72 γωνία: Καινούργια κοπέλα, ωραίο πρόσωπο, μικρό στήθος, με σωσίβια γύρω από την μέση και αφράτο αλλά πεσμένο κώλο με κυτταρίτιδα, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φωκαίας 9 (αριστερά): Ειρήνη, η γνωστή τίμια κουλουρτζού, ψηλή, με όμορφο πρόσωπο και σώμα, μικρό στήθος αλλά πολύ καλό κώλο, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Φωκαίας 27 υπόγειο: Χριστίνα, επίσης τίμια κουλουρτζού, γνωστή και για το καλό τσιμπούκι της, ΠΡΩΚΤΙΚΟ.

Αυτά από εμένα. Υγειαίνετε. :hi:
 

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Kαλησπέρα,
Ενημέρωση για την πρωινή βάρδια στα σπιτάκια του αγοραίου έρωτα.
Στο Αλκιβιάδου 16Β ήταν η Ντιάνα,Αλβανέζα μιλφ, με μαλλιά μαύρα σγουρά κάτω απο τους ώμους,κοντή,σώμα με πιασίματα και μεγάλη κωλάρα.Σε φουλ.
Η γνωστή μιλφ που εργάζεται και Διδύμου 18 υπόγειο.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο ήταν η Τζίνα η Κορεάτισα,μιλφ,κοντή,σώμα με πιασίματα,μαύρα μακριά μαλλιά.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.Έχει εργαστεί και σαν Ντίνα και Ρόζα στο Πιπίνου 65,Μαγνησίας 11 και Κολωνού 47 στον όροφο.
Στο Διδύμου 18 στο υπόγειο κλασσικά η τσιγγανοβουλγάρα Άνκα, γεματούλα,με μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της και μελαμψό δέρμα.
Στο Φυλής 54 στον όροφο ήταν η Νάνσυ.Όμορφο μωράκι,κοντό,με μαλλιά καστανομελί κάτω απο τους ώμους,σώμα με όμορφα πιασιματάκια,χαμηλοκώλα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 54 στο ισόγειο ήταν η Νικόλ, λεπτή με μαλλιά καστανά μακριά.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 56 κλασσικά η Άννα-Ιλόνα,κοπέλα λεπτή με μαλλιά ξανθά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 66Α ήταν η Ντιάνα,όμορφη κοπέλα,ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Απλό πρόγραμμα μη συμπεριλαμβανομένου 69.
Στο Φυλής 72 κλασσικά η Ναταλία,λεπτή κοπέλα με μαλλιά καστανόμαυρα λίγο πιο κάτω απο τους ώμους.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 7 στο υπόγειο ευθεία στο βάθος η Ελένη, μακράν από τις ωραιότερες κοπέλες,λεπτή,με μαλλιά ξανθά μακριά,ωραιά κωλάρα.Σε κανονικό πρόγραμμα. Το μαγαζί στα δεξιά κλειστό.
Στο Φωκαίας 9 στο αριστερό ισόγειο ήταν η Κατερίνα,κοπέλα ψηλή,λεπτή,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πάνω.Σε πρωκτικό.Η γνωστή κοπέλα από το Φυλής 134 στον όροφο.
Στο Φωκαίας 9 στο δεξιό ισόγειο ήταν η Τίνα,κοπέλα ελαφρώς γεμάτη,με μαλλιά ξανθά.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 74 στο υπόγειο δεξιά ήταν η Σάρα,νεαρή κοπέλα,κοντούλα,λεπτή,με μαλλιά μακριά καστανά. Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Φωκαίας 17 στο ισόγειο δύο κοπέλες. Η Φελίτσια, λεπτή με μαλλιά καστανόμαυρα προς το καρέ.Η γνωστή κοπέλα που είχε ξεκινήσει απο το Κολωνού 23 στον ημιόροφο.Μαζί της η καινούρια Ντιάνα,κοντούλα,με μακρια καστανόμαυρα μαλλιά,σώμα με πιασιματάκια.Η Φελίτσια σε κανονικό η Ντιάνα σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της.
Στο Φωκαίας 17 στον όροφο η Μαίρη απο Μολδαβία,ψηλή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,λευκό δέρμα.Σε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φωκαίας 19 στο ισόγειο η Άννα, με καστανά μαλλιά στο ύψος των ώμων της,ελαφρώς γεματούλα.Σε πρωκτικό.
Στο Φωκαίας 24 ήταν η Ντιάνα.Καινούρια κοπέλα, με ξανθά μαλλιά προς το καρέ,σώμα με πιασιματάκια,busty,όπως της Βιολέτας περίπου.Σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα της. Δοκιμάστηκε και έμεινα ικανοποιημένος. Είναι πολύ καλή μέσα στο δωμάτιο. Με φιλιά,αγκαλιές,γλυψίματα.Θα αναφερθω εκτενέστερα μάλλον την επαύριον.
Στο Φυλής 65 στο ισόγειο ήταν η Χριστίνα,λεπτή,με μελαμψό δέρμα και καστανόμαυρα μακριά μαλλιά.Έχει προσθέσει ελεύθερο στοματικό στο πρόγραμμα της.
Στο Φυλής 84 στον όροφο ήταν η Δανάη πρώην Πωλίνα απο Διδύμου 20-22. Ελεύθερο στοματικό. Κοντή,με μαλλιά καστανά κάτω απο τους ώμους και σώμα κανονικό.
Στο Φυλής 84 στο ισόγειο δεν θυμάμαι τι είδα.Θυμάμαι μόνο ότι έκανε ελεύθερο στοματικό.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο ήταν η Μάγια σε απλό πρόγραμμα.
Στο Φυλής 67 ηταν η Μαρία και ήταν στο δωμάτιο.
Στο Φυλής 71 στον όροφο ήταν η Αντζελίνα,λεπτή, κοπέλα με καστανόξανθα μαλλιά πιασμένα πάνω.Πρωκτικό.
Στο Φυλής 71 στο ισόγειο η Μαίρη με κανονικό πρόγραμμα.Μαλλιά μακριά καστανά,σώμα κανονικό.
Στο Φυλής 86 στον όροφο η Βερόνικα με φουλ πρόγραμμα.
Κατέβασμα στο Τροφωνίου 13 στο ισόγειο. Κλασσίκα η Θεία Όλγα στο πόστο της. Για όσους δεν την ξέρουν, ώριμη με μαλλιά ξανθά πλατινέ στο ύψος των ώμων της, βυζάρες (παλιότερα τις είχε μεγαλύτερες).Σε ελεύθερο στοματικό.Μαζί της έχει ένα καινούριο μιλφάκι που είχα δει την προηγούμενη φορά.Νατάσα πρέπει να την λένε.Ρωσόφωνη,κοντή,σώμα κανονικό με λίγα πιασιματάκια,μαλλιά ξανθά πάνω απο τους ώμους,μύτη μυτερή ελαφρώς στραβή.Απλό πρόγραμμα.Ούτε ελεύθερο στοματικό,ούτε 69. Οι προσπάθειες μου να την μεταπείσω απέβησαν άκαρπες. Η Όλγα ήταν η μεταφράστρια. Τώρα αν ήταν "σπασμένο" το τηλέφωνο δεν ξέρω.'Οποιος την έχει δοκιμάσει ας γράψει εντυπώσεις.
Κατέβηκα και στο Μεταξουργείο όπου πράγματι έξω απο το ξενοδοχείο και τριγύρω στα στενά είχε Αστυνομία.Μάλλον κάποια συγκέντρωση είχε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 21 πράγματι άνοιξε καινούριο σπιτάκι.Μου παρουσιάστηκε μία νεαρή νταρντανοκοπέλα,με μαλλιά ξανθά μακριά,πιασίματα αρμονικά κατανεμημένα.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στο ισόγειο η Σούζυ,υπέρβαρη ,κοντή,με καστανά μαλλιά πάνω απο τους ώμους.Μαζί με μία ψηλή,νταρντάνα,με μαύρα μακριά μαλλιά,γεμάτη αν και λίγο λεπτότερη απο την πρώτη με αγελαδινά βυζιά.Αμφότερες με μαύρα ολόσωμα,Σε γυμνό τσιμπούκι αμφότερες και κώλο νομίζω η Σουζάνα.
Στο Κωλοκυνθούς 38 στον όροφο η Άννα,το απάβγασμα της καλτίλας,κοντή,σώμα με λίγα πιασίματα,μαλλιά ράστα καστανοκόκκινα.Ανακοίνωσε φουλ πρόγραμμα.
Στο Κωλοκυνθούς 63 ευθεία μέσα η Άννα,αθίγγανη,κοντή,αδύνατη,με μελαμψό δέρμα και μαύρα μαλλιά στο ύψος των όμων της.Σε πρωκτικό.Την έχω πετύχει και Ιάσωνος 43 καθώς και στο 31 το ισόγειο μέσα δεξιά στο προαύλιο. Στο αριστερό δεν αποπειράθηκα να μπω γιατί την τελευταία φορά εργαζόταν μία τραβεστί η Ζωζώ και δεν είμαι fun του είδους.
Στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 στην δεξιά εξώπορτα στο μαγαζί δεξιά στο βάθος του διαδρόμου η Μπιάνκα πρώην Λαβίνια.Σε κανονικό πρόγραμμα. Στο μαγαζί αριστερά στο βάθος του διαδρόμου η Κατερίνα, μιλφ,κοντή,ελαφρώς γεμάτη με καστανόμαυρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της. Η Κατερίνα έχει εργαστεί στα Κολωνού 27 όροφος και Κολωνού 53.Η Λαβίνια γυρολόγος πολλών μαγαζιών έχει σταθεροποιηθεί τελευταία εδώ. Το μαγαζί στην αριστερή εξώπορτα κλειστό.
Στο Κολωνού 45 στο ισόγειο δεξιά, η Ντάνα η παλιά καραβάνα, για να κάνω ρίμα.Κοπέλα με μαύρα μαλλιά προς το καρέ,σώμα με πιασίματα.Πρόγραμμα απλό.
Στο Κολωνού 45 αριστερά και ευθεία μέσα στο διάδρομο η Μαρία.Κοπέλα γεμάτη με μαλλιά καστανά πιασμένα αλογοουρά.Σε κανονικό πρόγραμμα.Το μαγαζί δεξια΄του διαδρόμου κλειστό.
Στο Κολωνού 11 ισόγειο,ήταν μία καινούρια κοπέλα,σώμα με πιασιματάκια αρμονικά κατανεμημένα,μαλλιά καστανά στο ύψος των ώμων της.Όχι κάτι σπουδαίο.Δεν δικαιολογούνται τα 15 ευρώ που ζητάνε. Η Λίντα απουσίαζε.
Στο Ιάσωνος 1 αριστερά η μιλφ Μαρίνα,αδύνατη,με μαύρα μαλλιά στο ύψος των ώμων της.Σε ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό.
Στο Ιάσωνος 1 στο μεσαίο οίκο ανοιχτό το αριστερό μαγαζί,Ήταν μία κοπέλα,με καστανόξανθα μακριά μαλλιά,σώμα με όμορφα πιασιματάκια και βυζάρες.Η υπηρεσία την σύστησε σαν Ρωσίδα.Κανονικό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 στον δεξιό οίκο ήταν κοπέλα κοντή,με λίγα πιασίματα και μαλλιά μαύρα προς το καρέ.Σε κανονικό πρόγραμμα.
Τέλος στο Ιάσωνος 2 ήταν η Τζένη η "Σέρβα" μιλφ,με μαλλιά ξανθά στο ύψος των ώμων της,λευκό δέρμα,σώμα με πιασιματάκια.Καλά Ελληνικά.Σε ελεύθερο στοματικό. Δοκιμάστηκε με σχετικά καλές εντυπώσεις.Θα αναφερθώ και για αυτήν την επαύριον.Στα αρνητικά ο χρόνος.
Καλά να περάσετε και καλές εξορμήσεις να έχετε!




 

thalasolikos37

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2017
Μηνύματα
386
Κριτικές
3
Like
755
Πόντοι
81
[quote



Και λίγο πιο πάνω,στο Κολωνού 27,επιστροφή τώρα το πρωί της γνωστής ωραίας Κορίνας  :babycry: -ανανεωμένη,χαμογελαστή και παιχνιδιάρα!  :springsmile:


[/quote] φιλαράκι όταν λες η γνωστή Κορίνα ενωεις αυτή από Κολωνού 23 ;;;; ξαναγύρισε πρωί  :think:
 

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.456
Κριτικές
41
Like
7.366
Πόντοι
1.936
γεια σου και εσενα  :hi:
εγω εχω περασει με μαριαννα και εμεινα απολυτα ικανοποιημένος...
πιπαρα ανευ και γαμησι σα να είναι το τελευταιο της...
να πας οπωςκαιδηποτε  :rockon:

...δευτερη βαρδια ειναι η κοκαλιαρα??Θελω να την χορεψω στην κοιλαρα μου...
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
Πέρασα πρωί να δω τη Μαριάνα απο Διδύμου 22....χαμός από δωμάτια για πάρτυ της....πολύ πολύ skinny γκόμενα...φαίνονται τα κόκκαλά της...απορώ τόσος χαμός....παίζει τίποτα "ρομαντικό"?...λέω γω τώρα.
 

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.198
Κριτικές
496
Like
62.857
Πόντοι
39.662
Πέρασα πρωί να δω τη Μαριάνα απο Διδύμου 22....χαμός από δωμάτια για πάρτυ της....πολύ πολύ skinny γκόμενα...φαίνονται τα κόκκαλά της...απορώ τόσος χαμός....παίζει τίποτα "ρομαντικό"?...λέω γω τώρα.

τυπε και εγω πηγα αλλα εφυγα λογω πολυκοσμιας... πληρωσα ομως και ειπα στη τσατσα να με θυμαται γιατι θα παω αυριο να τη γαμησω, απλα εκλεισα δωματιο απο σημερα.  :rockon:
 

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Μηνύματα
1.951
Κριτικές
76
Like
9.417
Πόντοι
8.826
τυπε και εγω πηγα αλλα εφυγα λογω πολυκοσμιας... πληρωσα ομως και ειπα στη τσατσα να με θυμαται γιατι θα παω αυριο να τη γαμησω, απλα εκλεισα δωματιο απο σημερα.  :rockon:

Γράψε εντυπώσεις χύστη....αναλυτικές.
 

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Μηνύματα
56.149
Κριτικές
171
Like
20.404
Πόντοι
34.612
τυπε και εγω πηγα αλλα εφυγα λογω πολυκοσμιας... πληρωσα ομως και ειπα στη τσατσα να με θυμαται γιατι θα παω αυριο να τη γαμησω, απλα εκλεισα δωματιο απο σημερα.  :rockon:

Reserve?? :heavymetalbig:
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Δοκίμασα τη Ναταλί από Φωκαίας 27 ισόγειο. ΦΟΛΑΡΑ του κερατά η τύπισσα. Το έκανε θέμα που το καβλί μου ακούμπησε γυμνό το μουνί της, αερόπιπα που δεν κράτησε πολύ, έτοιμη σχεδόν να βάλει τις φωνές όταν έκανα κίνηση να την φιλήσω, όχι σε δάχτυλο και όλη την ώρα λες και είχε βάλει κασέτα έλεγε "έλα, σκίσε την μουνάρα". Μακράν το πιο πεταμένο 20ρικο της χρονιάς.
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
φιλαράκι όταν λες η γνωστή Κορίνα ενωεις αυτή από Κολωνού 23 ;;;; ξαναγύρισε πρωί  :think:

Ναι,η γνωστή Κορίνα (από Ιάσωνος 20 δεξιά και Κολωνού 23) επέστρεψε και ήταν σήμερα στο Κολωνού 27 ισόγειο.

...δευτερη βαρδια ειναι η κοκαλιαρα??Θελω να την χορεψω στην κοιλαρα μου...

Διπλοβάρδιες χτυπάει,βγαίνει στα πιτς για κάνα 2ήμερο και μετά ξανά προς τη  :pipa1:  :fuck1: τραβά  :orchestra:

Έχει φύγει.
Ευχαριστω φιλε για την ενημερωση.. νομιζω τελευταια ηταν κολωνου 46 καλοκαιρι?

Το πιπινοΛουιζάκι ξαναπέρασε για λίγο απ'το 20άρικο (Φυλής 84 όροφος),ξανά Ιάσωνος 44 δεξιά (αυτή τη φορά) και μετά έφυγε.

Εχει κανεις κανενα νεο για την μιλφ,ξανθια,απο μολδαβια ΛΙΛΥ απο.ιασωνος 31?

Προς το παρόν πάλι χαμένη-όπως κάνει συνήθως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

h τζασμην η 20 χρονη παιζει πουθνα ακόμη?

Τσου  :afro:
 

PAN5898

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Μηνύματα
137
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
καλημερα συναγωνιστες σημερα κατα τις 8 με 9 το βραδακι θα ειμαι μεταξουργείο, εχετε να προτεινετε κανενα καλό μαγαζακι? ευχαριστω
 

Ambasciatore

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Μηνύματα
47
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα, αυτή η φολαρα η Μισέλ από Κολωνού με τα μαστάρια που έχει εξαφανιστεί ;;;
 

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
6.036
Κριτικές
1
Like
16.293
Πόντοι
3.836
καλημερα, αυτή η φολαρα η Μισέλ από Κολωνού με τα μαστάρια που έχει εξαφανιστεί ;;;

Δουλεύει εκτός Αθήνας αλλά που και που έρχεται κι από δω-πριν κάνα 10ήμερο ήταν μερικά συνεχόμενα απογεύματα στο Κολωνού 15 δεξιά.
 

Ambasciatore

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Μηνύματα
47
Like
2
Πόντοι
0
Ευχαριστώ πολυ Dig... Αν πέσει ξανά στην αντίληψη σου για δώσε σήμα  ;)
 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.671
Κριτικές
11
Like
12.499
Πόντοι
5.060
Τύποι, αυτή η Νικόλ από τη μοντελοαλυσίδα τι λέει μέσα; Βρήκα μόνο μια κριτική, αλλά είναι πολύ λιτή και δεν ξέρω αν μιλάει για την ίδια.
 

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Μηνύματα
838
Κριτικές
66
Like
11.689
Πόντοι
4.706
Ναι,η γνωστή Κορίνα (από Ιάσωνος 20 δεξιά και Κολωνού 23) επέστρεψε και ήταν σήμερα στο Κολωνού 27 ισόγειο.

Διπλοβάρδιες χτυπάει,βγαίνει στα πιτς για κάνα 2ήμερο και μετά ξανά προς τη  :pipa1:  :fuck1: τραβά  :orchestra:

Το πιπινοΛουιζάκι ξαναπέρασε για λίγο απ'το 20άρικο (Φυλής 84 όροφος),ξανά Ιάσωνος 44 δεξιά (αυτή τη φορά) και μετά έφυγε.

Προς το παρόν πάλι χαμένη-όπως κάνει συνήθως άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια.

Τσου  :afro:
Καλησπέρα, φίλε.
Εννοείς την Τζασμήν, που δούλευε στο Φυλής 65Α και Β;
Σταμάτησε οριστικά;
 

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Μηνύματα
1.437
Κριτικές
23
Like
3.479
Πόντοι
4.060
χτεσινή επίσκεψη τρίτη βραδυνη στο Κολωνου 27Β οροφος για την φωτεινή σκιννυ αλλά δυστυχώς κλειστό μάλλον θα πήγε στην πατρίδα της
 
  • Like
Αντιδράσεις: Gingos
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom