Απίστευτη η κατάντια της συγκεκριμένης αλυσίδας:
Προγράμματα δήθεν τα πάντα εκτός κώλου,υπηρεσίες που τραβολογάνε κόσμο και κοσμάκη για να περάσει,άλλες υπηρεσίες που χαιδολογούνται στο σαλόνι με τις κοπέλες,άλλες υπηρεσίες που περνάνε σε δωμάτια...
Πέρασα κι εγώ απόψε από Φιλιππίδου μήπως και έχει τίποτα καινούριο και εκτός ότι πόνεσαν τα μάτια μου στο ισόγειο,στον όροφο η "αγαπημένη" μου Άννα τί νομίζετε πως έκανε;
Είχε βάλει Πάκη στο δωμάτιο και άλλος φίλος του περίμενε στο σαλόνι για να πάρει σειρά!
Τι αηδίες είναι αυτές γαμώτο;
Απίστευτη η κατάντια της συγκεκριμένης αλυσίδας:
Προγράμματα δήθεν τα πάντα εκτός κώλου,υπηρεσίες που τραβολογάνε κόσμο και κοσμάκη για να περάσει,άλλες υπηρεσίες που χαιδολογούνται στο σαλόνι με τις κοπέλες,άλλες υπηρεσίες που περνάνε σε δωμάτια...
Πρεπει να ανεβει επιπεδο ο ιδιοκτητης να τολμησει πιο προτοτυπη ατραξιον: Ενα λακο με λασπη στο κεντρο καθε σαλονιου μεσα να κυλιουνται οι πουτανες με γουρουνια και να πλατσουριζουν προκλητικα.
Πρεπει να ανεβει επιπεδο ο ιδιοκτητης να τολμησει πιο προτοτυπη ατραξιον: Ενα λακο με λασπη στο κεντρο καθε σαλονιου μεσα να κυλιουνται οι πουτανες με γουρουνια και να πλατσουριζουν προκλητικα.
Ρε Γασπαρη πλάκα μας κάνεις;
Μέχρι πριν από λίγο καιρό μάς έλεγες και μάς εκθείαζες την Αννούλα,την καθαριότητα και την επιλεκτικότητά της και τώρα του λες του άλλου να μη του κάνει εντύπωση;
αυτες κανουν οτι γουσταρουν καιθ τα καλα και τα κακα λεμε τυπε εγω τυπε μια μερα ειχα πιει και παραλιγο να εμπαινα δωματιο με την στελλα αλλα ενας φιλος μου με εσωσε απο την φολα
Τύπε έχεις πιει πολύ και με μπέρδεψες με άλλον;
Είπα εγώ ότι τσαρκάρησα;
Αλήθεια θα μας πεις ρε Γάσπαρη πως γίνεται να είσαι μακρυά από την πιάτσα,να μη κατεβαίνεις καν και να γράφεις ενημερώσεις για την συγκεκριμένη αλυσίδα;
εγω κατεβαινω τυπε αλλα μαλλον με μπευρδευεις με αλλον τυπε οποτε θελω πηγαινω πιατσα απλως βαριεμαι να να ενημερωνω καθε μερα εμενα η σχολη μου ειναι κοντα στην πιατσα με το λεωφορειο εγω γαμαω εσυ γαμας καμια η μονο την λες
Μπα τύπε.
Κάτι έχω ακούσει (τύπε) ότι σου έρχονται ενημερώσεις με το πρόγραμμα της συγκεκριμένης αλυσίδας στο τηλέφωνό σου (τύπε) και τις ημέρες που λες ότι έρχεσαι (μια και μένεις μακρυά) δεν σε έχουν δει ούτε οι αγαπημένες σου κοπέλες (τύπε) της αγαπημένης σου αλυσίδας (τύπε).
Με λίγα λόγια (τύπε) δεν είσαι και τόσο τύπος και υπογραμμός.
Για να μη πω και άλλα (τύπε) περί ψεύτικων κριτικών σου.
Γκε γκε τύπε;
** ό,τι διαφορές έχεις με άλλα μέλη λύστες με pm **