Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Μηνύματα
9.188
Κριτικές
55
Like
369
Πόντοι
1.016
Κατάλαβα,σεληνιάστηκε όταν την είδε και είπες να μην του το χαλάσεις.... :)

 

Όντως χάλια η πρωινή βάρδια...μπράβο @Dawn.... :rockon:
Μπα,απλά είχα προγραμματίσει να κάνω 2-3 καταθέσεις,κ δεν με έπαιρνε η ώρα...

 

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090

professorx

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Μηνύματα
1.513
Κριτικές
527
Like
28.978
Πόντοι
35.368
Έκτακτη απογευματινή ενημέρωση Παρασκευής λόγω απουσίας μου το weekend απο το κλίνον άστυ.
Εξηκίου 20 σταθερά κλειστό.
Στο Εξηκίου 18Γ κλασσικά η καινούρια κοπέλα που εργάζεται τον τελευταίο καιρό με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά,σώμα κανονικών κιλών με πιασιματάκια και πρόγραμμα που στην καλύτερη περίπτωση φθάνει μέχρι το ισπανικό και το 69.
Στο Εξηκίου 18Β με υπηρεσία την Βίκυ την Καζακστανή εργαζόταν η Αλεξάνδρα.Γεματούλα με καστανόξανθά μαλλιά κάτω απο τους ώμους,αδιάφορη.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο δεξιά ήταν η ώριμη Πατρίτσια,ελαφρώς γεματούλα,με κοντά καστανά μαλλιά και βυζάρες.Φουλ πρόγραμμα.Η Πατρίτσια εργαζόταν στο Αλκιβιάβους 16Β ένα φεγγάρι.
Στο Βέργας 3 στο ισόγειο αριστερά ήταν 2 κοπέλες.Η πρώτη ήταν η Βικτώρια,κοκκινομάλα με αλογοουρά,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό ανακοινώθηκε.Η δεύτερη μία καινούρια με όνομα Ντιάνα.Γεματούλα με καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Γυμνό τσιμπούκι.Στον όροφο κλασσικά η Σαμπρίνα η οποία έχει προσθέσει κιλά.Γυμνό τσιμπούκι με χύσιμο στο στήθος.
Στο Διδυμου 27 οι 2 Ελένες σε ντουέτο.Η γκράννυ,ψηλή με κοντά ξανθά μαλλιά,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,βυζάρες και σπασμένο πρόσωπο με γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και η δεύτερη η νεαρή γεματούλα με τα μαύρα μαλλιά ως τους ώμους.Κώλος.
Στο Διδύμου 20 καινούριες αφίξεις.Η πρώτη προμιλφ με όνομα Εύα,πανύψηλη με μακριά μαύρα μαλλιά,κανονικών κιλών,Ουκρανέζα,μοντελέ.Και η δεύτερη ήταν η νεαρότερη Όλγα με καστανόξανθά μακριά μαλλιά,κανονικών κιλών,σαφώς κοντύτερη απο την Εύα και όχι τόσο εντυπωσιακή αν και νοστιμούλα και αυτή.Κατόπιν συνεννόησης ελεύθερο στοματικό με τελείωμα στο σώμα.Διάλεξα την Εύα η οποία και μέσα στο δωμάτιο ήταν παγοκολώνα και απρόθυμη  στο ότι είχε συμφωνηθεί.Την απέβαλλά σταθερά και πήρα τα λεφτά μου πίσω.
Στο Διδύμου 18 ισόγειο σαν ρεπατζού της Αλιόνας ήταν η Σοφία απο το Φώκαιας 25 όροφος,αλλά και το Αλκιβιάδους 16Α όπου εργάζεται και πάλι ως ρεπατζού.Κοντή,με καστανόμαυρα σγουρά μαλλιά μέχρι τους ώμους περίπου.Με γυμνό τσιμπούκι.Μέτριες αποδόσεις.
Στο Διδύμου 8 στο ισόγειο ήταν η Αλεξάνδρα,λεπτή,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,γνωστή απο τον όροφο αλλά και τα Φώκαιας 24&27.Με κώλο και γυμνό τσιμπούκι το πρόγραμμα της.Μαζί της η μιλφ Ρωσόφωνη Ντιάνα,κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια,καστανά μαλλιά ως τους ώμους.Φοράει πάντα ολόσωμο με ότι συνεπάγεται αυτό.
Το Διδύμου 8 όροφος και το Φυλής 40 κλειστά.
Στο Φυλής 86 στο ισόγειο η Μαρία,κανονικών κιλών με καρέ ξανθό μαλλί με κώλο και γυμνό τσιμπούκι.Στο Φυλής 84 στον όροφο επέστρεψε η Μανταλίνα,νταρντάνα με ξανθά μαλλιά λίγο πιο κάτω απο τους ώμους,με αρμονικά κατανεμημένα κιλά.Γυμνό τσιμπούκι. Η Μανταλίνα εργαζόταν και στο Λιοσίων 79 ισόγειο πριν μεταβει στα 84&86.
Στο Φυλής 71 στον όροφο κλασσικά η Νέλλυ με γυμνό τσιμπούκι στο πρόγραμμα της.
Στο Αγκύρας 12 αριστερό ήταν η γκράνυ Γιάννα του Zero.Κοντα ξανθά μαλλιά,πρόσωπο σπασμένο και σώμα κανονικών κιλών με λίγα πιασιματάκια.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι κατόπιν συνεννόησης.
Στο Αγκύρας 12 στο δεξιό καινούρια μιλφ με όνομα Αναστασία η οποία εργάζεται ως μπαλαντέρ δηλαδή 2 μέρες στις 7.Με καστανόξανθά μαλλιά τα οποία είχε πιασμένα πάνω,σώμα με πιασιματάκια.Στο σαλόνι ανακοινώνεται στοματικό.
Στο Φώκαιας 17 ισόγειο η Ειρήνη με πρωκτικό γνωστή απο τα Φώκαιας 24&27,Διδύμου 18,Φυλής 86 και Κωλοκυνθούς 38.
Στο Φώκαιας 19 ισόγειο ήταν η Τζέσσικα,λεπτή κοπέλα με καστανοκόκκινα μακριά μαλλιά.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Η Ρωξάννα απουσίαζε.
Στο Φώκαιας 25 στον όροφο ήταν η Τζίνα απο το Φυλής 84 όροφος.Ψηλή,με καστανοκόκκινα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ψιλονταρντάνα.Απλό πρόγραμμα.
Στο Φώκαιας 27 στο ισόγειο η Μαρία απο Σλοβενία βρίσκεται στην χώρα της για λίγο σύμφωνα με την Εύα.Αντί αυτής εργαζόταν η παλιά καραβάνα Μαρία απο Αλβανία.Κοντή,με καστανά κοντά μαλλιά,λεπτή με γυμνό τσιμπούκι.
Στο Αχαρνών 85 ήταν κλασσικά η ώριμη Μαργαρίτα,με κοντά ξανθά μαλλιά,γεματούλα με πιασιματάκια.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι και αυταρχικό.
Στο Αγίου Πέτρου 7 ήταν κλασσικά η μιλφ Τάνια.Κοντή,Αλβανίδα με ξανθά κατσαρά μαλλιά στο ύψος των ώμων.Εργάζεται και στο Φυλής 200,Ρεμούνδου 20.Ενώ πιο παλιά έχει περάσει απο Φώκαιας 17 και Φυλής 40 και ακόμα παλιότερα και απο το ιστορικό κάλτ μπουρδέλο της Αχιλλέως 51.Πλέον εργάζεται με απλό πρόγραμμα.
Στο Ρεμούνδου 20 στο ισόγειο ήταν η Βουλγάρα προμιλφ Υβόννη η οποία εργάζεται Τετάρτες και Παρασκευές και τις υπόλοιπες μέρες η Κάρλα.Απλό πρόγραμμα με είκοσι, με γυμνό τσιμπούκι 30 και με κώλο 40 ευρώ.Πήρα το απλό και πέρασα σχετικά καλά.Καλύτερη στις υπηρεσίες βέβαια είναι μακράν η Κάρλα.Λεπτομέρειες θα αναρτηθούν η το βράδυ της Κυριακής ή απο Δευτέρα.
Αλλαγή τοποθεσίας στο Μεταξουργείο.
Όλα τα ΜΑ 20&22 κλειστά.Τα 20 με αναμμένα φωτάκια.
Στο Μ.Α 15 2 κοπέλες η υπέρβαρη Μαρία με ξανθά μαλλιά και γυαλιά οράσεως και η Φωτεινή Γκμοχ.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό για την πρώτη και η πρώτη κάνει αλλά δεν ανακοινώθηκε τελειωτικό.Την μεταμεσονύχτια βάρδια την σκυτάλη ανέλαβε η Ναταλία,ώριμη κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μακριά κατάξανθά μαλλιά.Φοράει ολόσωμο για λόγους ευνόητους ενώ εμφανισιακά είναι μέτρια.Γυμνό τσιμπούκι τελειωτικό.Μάλιστα χρησιμοποιεί την φράση της Ζάνας για βασιλικό τσιμπούκι.
Στο Μ.Α 17 ήταν η ώριμη γυφτοβουλγάρα Μαρία η Μαίρη,γεματούλα,μελαμψή,με μαύρα μαλλιά με όγκο ως τους ώμους και μαύρο ολόσωμο.Γυμνό τσιμπούκι και κώλος.
Στο Κολωνού 53 ήταν 2 κοπέλες η πρώτη ήταν η Λάνα Ρωσόφωνη με κοντά ξανθά μαλλιά ελαφρώς γεματούλα.Η δεύτερη ήταν καινούρια με όνομα Σιμόνα με αρκετά μακριά μαύρα  μαλλιά,γεματούλα,με κατάλευκο δέρμα.Απλό προγραμμα η δεύτερη,γυμνό τσιμπούκι η πρώτη.
Στο Κολωνού 48 την μεταμεσονύχτια βάρδια ανέλαβε η Ρωσόφωνη Φωτεινή,με καστανά μαλλιά ως τους ώμους,γεματούλα αδιάφορη.
Τα Κωλοκυνθούς 38 ήταν κλειστά.
Στο Αχιλλέως 48 και Μαραθώνος ήταν η Εύα,κοπέλα κοντή,με μαύρα μαλλιά πλεγμένα κοτσίδα και δέρμα μελαμψό.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Μαραθώνος 59 ήταν η Πάολα,κανονικών κιλών με πιασιματάκια,λευκό δέρμα,καστανόμαυρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους,έντονο μακιγιάζ.Γυμνό τσιμπούκι.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο η Άννα η Πολωνέζα με κώλο,μαλλιά κοντά καστανά,λεπτή,με βυζάρες κρεμαστές.
Στο Κωνσταντινουπόλεως 166 ισόγειο νέο ρόστερ.Η πρώτη ήταν η Ήρα,γεματούλα,με βυζάρες μεγάλες,μαύρα μαλλιά ως τους ώμους,μαύρο ολόσωμο για ευνόητους λόγους και μελαμψό δέρμα.Ισπανική και 69.Η δεύτερη ήταν η Σουζάνα,με ξανθά μαλλιά πάνω απο τους ώμους,ελαφρώς γεματούλα,με φουσκωμένα μαγουλάκια.Γυμνό τελειωτικό τσιμπούκι.
Στο Ιάσωνος 37 στο ισόγειο ήταν η Άντζελα πρώην Ντανιέλλα,Αλβανίδα με κώλο στο πρόγραμμα.Λεπτή,με μαύρα μαλλιά κάτω απο τους ώμους.
Στο Λεωνίδου 28 όροφος ήταν η Άντζελά,κοπέλα λεπτή,με καστανά μαλλιά πιασμένα πίσω.Απλό πρόγραμμα.Η Άντζελά έχει εργαστεί και Ιάσωνος 1 ισόγειο καθώς και Ιάσωνος 20 ανελκυστήρας.Το ισόγειο κλειστό.
Στο Κολωνού 11 υπόγειο κοπέλα νεαρή,λεπτή,με μακριά κατσαρά καστανόμαυρα μαλλιά, απλό πρόγραμμα.Νοστιμούλα.Μεταμεσονύχτια την αντικαθιστούσε κοπέλα με μαύρα καρέ μαλλιά,κανονικών κιλών/
Στο Κολωνού 11 ισόγειο είχαμε 2 κοπέλες.Την Ζωή απο Αλβανία κοντή,με καστανόμαυρα μαλλιά πάνω απο τους ώμους,λεπτή,με λίγα μικρά τατού στο σώμα.Απλό.Μαζί της κοπέλα πιο χαμηλών τόνων,λεπτή,με καστανόξανθά μακριά μαλλιά σε αλογοουρά,με ολόσωμο μάλλον λόγω χαλάρωσης.
Στο Κολωνού 11 όροφος κοπέλα με καρέ καστανό μαλλί,κανονικών κιλών με απλό πρόγραμμα.
Στο Κολωνού 15 στο δεξιό ήταν η Σάρα,με μαύρα μαλλιά πιασμένα πίσω,κανονικών κιλών με πιασιματάκια.Απλό πρόγραμμα.
Στο Ιάσωνος 1 ισόγειο κοπέλα υπέρβαρη αδιάφορη. Ο μεσαίος οίκος είχε κλείσει.Στο δεξιό ισόγειο είχε την Χλόη.Λεπτή,με καρέ καστανό μαλλί,περίεργη φάτσα αποβλακωμένη με βλέμμα τρελλής αγελάδας.Την πήρα.Η κοπέλα ήταν αρκετά κουρασμένη,έπιπλο χωρίς συμμετοχή και με βλέμμα απλανές κατά την διάρκεια της πράξης.Δεν με ανέβασε όσο έπρεπε και έτσι δεν τελείωσα.Μετά απο 10 λεπτά περίπου αποχώρησε απο το δωμάτιο.
Τα Ιάσωνος 2 και αυτά κλειστά για αλλαγή βάρδιας.
Στο Κολωνού 23 υπόγειο η Ελένη,κανονικών κιλών με πιασιματάκια και μαύρα μακριά μαλλιά.Στο ισόγειο κοπέλα καινούρια με μακριά ξανθά μαλλιά κανονικών κιλών με πιασιματάκια και απλό πρόγραμμα.
Στο Λεωνίδου 6 ήταν η Μανταλένα,κοντή,γεματούλα με ξανθά μαλλιά αδιάφορη.Απο Ιάσωνος 1 δεξιό ισόγειο,Ιάσωνος 20 δεξιό ισόγειο,Κολωνού 15 αριστερό ισόγειο.
Ο οίκος έκλεισε απο τις 11 ενώ μέχρι και της 12 παρά τέταρτο ήταν κλειστός και έτσι δεν πέτυχα την Αλίνα.
Καλο΄Σαββατοκύριακο να έχετε!



 

Επισκέπτης
Πάντως υπάρχει άνεση χρόνου. Δεν το κλαις το 20αρικο. Αλλά αυτό με τους γέρους είναι μεγάλη ξενέρα. Η γενιά που κατέστρεψε την Ελλάδα, μας μαυρίζει την καθημερινότητα με την άθλια χωριάτικη συμπεριφορά της, βρωμίζει φυσικά και τους οίκους ανοχής. Όλοι οι γέροι πάνε στο μπουρδέλο άπλυτοι, επιμένουν αυστηρά στην ακάποτη εκσπερμάτιση και φυσικά δεν εξετάζονται ποτέ για αφροδίσια. Τα ψωμιά τους τα έφαγαν έτσι κι αλλιώς.

Άμα σιχαίνεσαι τους γέρους, τους Πακιστανούς, τον έναν, τον άλλον δεν πρόκειται να πετύχεις στα μπουρδέλα. Το είχα κι εγώ παλιά και το ξεπέρασα. Πρέπει να φτάσεις στο σημείο να θεωρείς ότι με τους γέρους και με τους Πακιστανούς θα μπορούσες σχεδόν ακόμα και να γαμηθείς μαζί τους. Μόνο έτσι θα μπορείς να γαμάς πετυχημένα στα μπουρδέλα!
 

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Μηνύματα
5.035
Κριτικές
57
Like
6.407
Πόντοι
3.636
Τυποι μου η εβελινα απο το διδυμου 20 τι ωρες την βρισκουμε πρωι η απογευμα  :think:
 

ΒΡΑΣΙΔAΣ

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2014
Μηνύματα
65
Like
0
Πόντοι
0
Στο Λεωνίδου 6 ήταν η Μανταλένα,κοντή,γεματούλα με ξανθά μαλλιά αδιάφορη.Απο Ιάσωνος 1 δεξιό ισόγειο,Ιάσωνος 20 δεξιό ισόγειο,Κολωνού 15 αριστερό ισόγειο.
Α ωστε εκει κρυβεται αυτη η σαυρα!
Ευχαριστω ProfessorX, παντα μαχιμος και πιστος στο καθηκον.
Ευγε!
 

Επισκέπτης
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 15 αριστερά: Λάουρα

- Κολωνού 15 δεξιά: Σάρα (ωραία μάτια έχει) και Ρόζα. Πόσο μ' αρέσει να το γαμάω αυτό το κορμάκι της μωρέ.  :smitten:
 

bourdeliaris1a

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Μηνύματα
95
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από 2 ώρες στο Μετάξι:

- Κολωνού 15 αριστερά: Λάουρα

- Κολωνού 15 δεξιά: Σάρα (ωραία μάτια έχει) και Ρόζα. Πόσο μ' αρέσει να το γαμάω αυτό το κορμάκι της μωρέ.  :smitten:

αγαπουλης αλερτ  :2funny:
 

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Μηνύματα
1.033
Κριτικές
526
Like
3.685
Πόντοι
14.156
[size=11pt]"Ενδοσκοπώντας"[/size]

[...] το παχύ έντερο της πορνείας των Αθηνών.


11:00-13:10

Ελευσινίων 22: Η Βανέσα, με καστανό μπουκλωτό μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο, γλυκό πρόσωπο, στοματάκι με σκούρα δόντια, μικρό προς μεσαίο στήθος, τσουπωτή. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο ΣΤΟΜΑ, ΚΩΛΟ, ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Κωνσταντινουπόλεως 166 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Αλεξάνδρα, από Ακομινάτου 2Β και το ημιυπόγειο της Φυλής 134, με ίσια μαύρα μαλλιά μέχρι την πλάτη, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλό σώμα με πιασιματάκια. Σε ΠΡΩΚΤΙΚΟ.
Κωνσταντινουπόλεως 166 δεξιά (ημιυπόγειο): Η νεαρή Μαρία, με σκούρο, σγουρό μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος με μυτερές θηλές, καλλίκορμη, καλλίπυγη. Σε απλό
Σημείωση: Η 'Αννα η Πολωνέζα θα είναι από τις 17:00.
Παιανιέων 24: Η μιλφογκίλφ Σοφία, με κοντό, ξανθό μαλλί, μέτριο πρόσωπο, μεγάλα βυζιά, κοντόχοντρη. Σε απλό.
Βιργινίας Μπενάκη 31: Η επίσης μιλφογκίλφ, Βίκυ, με ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, μεγάλο στήθος, βαρύ κορμί. Σε απλό.
Μαραθώνος 59: Η Βίκυ, με ίσιο κοκκινωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο, γεροδεμένο κορμάκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Αχιλλέως 48 ημιυπόγειο: Η αψηλή, κατάξανθη Μόνικα, με μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, τρίμπαλ στην οσφύ, ψιλοάκωλη. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο στόμα.
Αχιλλέως 48 υπερυψωμένο ισόγειο: Κλειστό.
Μυλλέρου 33: Ο υπηρέτης μου είπε πως μετά τις 16:00 θα ερχόταν η pre-op τρανσέξουαλ Χαρά.
Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο): Κλειστό.
Κολοκυνθούς 38 δεξιά (όροφος): Κλειστός
Μεγάλου Αλεξάνδρου 28: Η νεαρή 'Αννα, με ίσιο σκουροκάστανο μαλλί πιασμένο σ' αλογοουρά, έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεροδεμένο κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 δεξιά: Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 25 αριστερά: Η pre-op τρανσέξουαλ http://www.facebook.com/tzouliana.foka]Τζουλιάνα[/url[/MEDIA]].
Ιάσονος 44 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή ρουμάνα Ειρήνη, με ίσιο, ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σε αλογοουρά, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο βυζί, γεροδεμένη με ωραία κωλαρα και τρίμπαλ άνωθεν αυτής, ποδάρες! Απλό στα 10 και ΚΩΛΟΣ στα 15.
Ιάσονος 44 αριστερά (ισόγειο): Η μελαχρινή, καυλιάρα, αλβανίδα Σάντρα. Σε απλό.
Ιάσονος 46 δεξιά (όροφος): Η Αναστασία, με ίσιο καστανόξανθο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, χαμηλό ύψος, κανονικό κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 46 μεσαίο (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Αλεξία, με μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, σώμα με πιασίματα. Σε απλό.
Ιάσονος 46 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Μαρία, με ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 43: Η 27χρονη βουλγάρα Μαρία, με ξανθό μαλλί πιασμένο πίσω, φιλήδονο πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο στήθος (φορούσε κορμάκι), γεματούλα με ωραία κωλάρα! Σε απλό.
Πληρώθηκε...







Ιάσονος 37 δεξιά (ισόγειο): Η νεαρή, ρουμάνα Γιασμίν, από το ισόγειο της Κεραμεικού 15 και αλλού, με ίσιο, μαύρο μαλλι μέχρι την πλάτη, γλυκό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, σώμα με πιασιματάκια. Σε απλό.
Ιάσονος 37 αριστερά (όροφος): Κλασικα η μελαχρινή αλβανίδα Ροζαλίντα. ΚΩΛΟΣ και ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ.
Ιάσονος 36: Η μελαχρινή, «ελληνίδα», μιλγογκίλφ Μαρίνα. Σε απλό και ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ στα βυζιά.
Ιάσονος 33: Πέτυχα την αλλαγή. 'Εφευγε η 25άχρονη, ξανθιά, αθιγγανοειδής Φαίη (απλό πρόγραμμα) και ερχόταν μία νεαρή ξανθιά με ίσιο μαλλί μέχι τους ώμους, καλούτσικο προσωπάκι, μικρό στήθος, χαμηλού αναστήματος, με κανονικό κορμί (απλό πρόγραμμα), που δεν μου έλεγε τ' όνομά της γιατί όπως υποστήριζε «ποτέ δεν περνάω!».
Ιάσονος 31 δεξιά (ημιυπόγειο): Η μελαχρινή, ρουμάνα μιλφ Τατιάνα. Σε ΦΟΥΛ (του κώλου).
Ιάσονος 31 αριστερά (ημιυπόγειο): Δύο κοπέλες: Κλασικά η κοντομαλλούσα, τσουπωτή, βουλγάρα 'Αντζελα. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ. Η "νάνος" Νάντια, με ξανθωπό μπουκλωτό μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, γεματούλα. ΚΩΛΟΣ.
Ιάσονος 30 αριστερά (ημιυπόγειο): Κλασικά η θηριώδης, ξανθιά Τζώρτζια. Με ΚΩΛΟ.
Ιάσονος 30 δεξιά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η νεαρή Τζένη, με μαύρο, μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο σωματάκι και ωραίο κωλαράκι. Σε απλό. Η Νικόλ, απ' το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 46, μία κοντοφάρδουλη αθιγγανοειδής με μεγάλο στήθος. Απλό ανακοινώθηκε.
Ιάσονος και Λεωνίδου: Κλειστό.
Λεωνίδου 28 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Λεωνίδου 28 αριστερά (όροφος): Η νεαρή Αντζελα, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Ιάσονος 20 και το γωνιακό (Ιάσονος Λεωνίδου), με καστανό σκούρο μαλλί πιασμένο πίσω, όμορφο φιλήδονο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατο, ωραίο κορμάκι. Σε απλό.
Ιάσονος 19 ισόγειο: Κλειστό.
Ιάσονος 19 όροφος: Η 22άχρονη βουλγάρα 'Αννα, με σγουρό, μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος μ' ένα τατουάζ αριστερά, κάπως φαδρουλή, καλοσχηματισμένη κωλάρα και "γεμάτα", επίσης καλοσχηματισμένα μπουτάκια. Σε απλό
Ιάσονος 20 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σύλβια, από το ισόγειο της Ιάσονος 1, με ίσιο μαύρο μαλλί πιασμένο πίσω, έκφυλο πρόσωπο, μικρό στήθος με μυτερές θηλές, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Ιάσονος 20 μεσαίο (όροφος): Δύο κοπέλες: Η μιλφ 'Αντζελα/Ντανιέλα /'Αννα, από το ισόγειο της Ιάσονος 37 και τον όροφο της Ιάσονος 33, με ίσιο καστανό μαλλί μέχρι την πλάτη πιασμένο σ' αλογοουρά, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη, με φαρδιά λεκάνη. Σε ΦΟΥΛ (του κώλου). Η νεαρή 'Αννα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο, μικρό στήθος, αδύνατη, αλλά καλλίγραμμη. Σε απλό.
Ιάσονος 20 δεξιά (ισόγειο): Σταθερή η Κορίνα. Σε απλό.
Ιάσονος 1 δεξιά (υπεριψωμένο ισόγειο): Στις 12:10 είχε διακοπή η ΔΕΗ. Πάντως, δούλευε η Νίκη, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μικρό στήθος, αψηλό, αδύνατο κορμί. Σε απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (δεξιός όροφος): Η ευτραφής Σοφία και η αδύνατη Ειρήνη. Ανακοίνωσαν απλό.
Ιάσονος 1 μεσαίο (αριστερός όροφος): Κλειστός.
Ιάσονος 1 αριστερά (ισόγειο): Η Λολίτα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρ την πλάτη, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, καλοθρεμμένο αψηλό κορμί με κοιλίτσα. Σε απλό.
Ιάσονος 2 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Ιάσονος 2 αριστερά (όροφος): Κλειστός.
Κολωνού 11 αριστερά (όροφος): Δύο κοπέλες: Η καστανοκοκκινωπό-κοντομαλλούσα Τζούλια, με καλό προσωπάκι, μεσαίο στήθος, ωραίο κωλαράκι. Η Ντενίσα, με σγουρό, μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, επίσης καλό πρόσωπο, επίσης μεσαίο στήθος, επίσης ωραίο κωλαράκι. Σε απλό τα κορίτσια.
Κολωνού 11 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η Μαρία, με καστανό, μπουκλωτό μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μεσαίο στήθος, κανονικό σώμα και ωραίο κωλαράκι. Η πασίγωνστη Αλεξάνδρα Μιάο (το είπε και σήμερα, καθώς έβγαινε στο σαλόνι!)/Ντενίσα, απ' το παραδιπλανό 15 και το υπερυψωμένο ισόγειο 27 της ίδιας οδού. Αμφότερες σε απλό.
Κολωνού 11 ημιυπόγειο: Η νεαρή Ανδριάνα, με σγουρό μαύρο μαλλί μέχρι την πλάτη, όμορφη, με μικρό στήθος, καλοφτιαγμένη. Σε απλό.
Κολωνού 15 δεξιά: Δύο κοπέλες: Η Σάρρα, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκό πρόσωπο, μεσαίο στήθος, φαρδιά λεκάνη και χοντρουλά μπούτια. Η Ρόζα, απ΄ τον όροφο με τον αριθμό 32 της ίδιας οδού, με ίσιο μαλλί μέχρι την πλάτη, ομορφούλα, με μικρό στήθος, κοντούλα, με ωραίο κωλαράκι. Απλό και για τις δύο.
Κολωνού 15 αριστερά: Εμφανίστηκε μία αψηλή, αδύνατη ξανθιά, με το μαλλί της πιασμένο πάνω, όμορφο πρόσωπο, μικρό στήθος, ψιλοάκωλη. Σε απλό.
Κολωνού 23 αριστερά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η νεαρή Τζανίνα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, φιλήδονο, όμορφο πρόσωπο μ' ένα καρφωτό κόσμημα στο πάνω χείλος δεξιά, μικρό στήθος, λυγερόκορμη, με καλοσχηματισμένο κωλαράκι και χυτές ποδάρες! Σε απλό.
Κολωνού 23 δεξιά (ημιυπόγειο): Η Αλεξάνδρα, από Ιάσονος 44 δεξιά, 'Ελλης 3, Βέργας 3 δεξιά, με μπουκλωτό ξανθό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο έκφυλο πρόσωπο, μεσαίο στήθος με μυτερές θηλές, καλοζωισμένη. Σε απλό, ενώ με 20 ευρώ προσφέρει ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ και τον ΚΩΛΟ της.
Κολωνού 27 αριστερά (όροφος): Κλειστός.
Κολωνού 27 μεσαίο (ημιυπόγειο): Η μελαχρινή, ρουμάνα Γωγώ, από Ακομινάτου 2 και τον όροφο της Μ.Α 22. ΚΩΛΟΣ.
Κολωνού 27 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Η Σακίρα, μία όμορφη, νεαρή, αδύνατη, αψηλή ξανθιά. Σε απλό.
Κολωνού 30 δεξιά (υπερυψωμένο ισόγειο): Κλειστό.
Κολωνού 30 αριστερά (όροφος): Η 'Ολγα, μία νεά γυναίκα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, έκφυλο προσωπάκι, μικρό στήθος, καλοσχηματισμένο σωματάκι, κοντούλα με ωραίο κωλαράκι. Σε απλό.
Κολωνού 32 δεξιά (όροφος) (To onlygreekάδικο): Δύο κοπέλες: Η 'Αννα, με ίσιο σκουροκάστανο μαλλί μέχρι τους ώμους, όχι άσχημο πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί, ωραίο κωλαράκι. Η ρωσίδα Αλεξάνδρα, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλό πρόσωπο, μικρό προς μεσαίο στήθος, γεματούτσικη περιφέρεια και μπουτάκια επίσης. Σε απλό στα 15 τα κορίτσια.
Κολωνού 32 μεσαίο (υπόγειο): Κλασικά η Ντάνα η νταρντάνα. Σε απλό.
Κολωνού 32 αριστερά (ισόγειο): Κλειστό.
Κολωνού 48: Η αψηλή, νταρντανορωσίδα 'Αντζελα, με καρέ, κοκκινοκάστανο, ίσιο μαλλι χτενισμένο με φράντζα, καλούτσικο πρόσωπο, μεσαίο στήθος. Σε απλό, αλλά στο δωμάτιο γλείφει και αρχίδια.
Κολωνού 47 αριστερά (ισόγειο): Δύο κοπέλες: Η ξανθιά μέτριας εμφάνισης Χρύσα και η αθιγγανοειδής, επίσης μέτριας εμφάνισης Λίτσα. Σε απλό.
Κολωνού 47 δεξιά (όροφος): Η νεγρα Τζένη. Σε απλό.
Κολωνού 53: Η ξανθιά γκιλφ Εύα και ένας μελαχρινός κορίτσαρος, η Χριστίνα. Ανακοινώθηκε απλό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 15: Δύο κοπέλες: Η Φωτεινή Γκμοχ και η Νικόλ, με ίσιο μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο με σχιστά μάτια, μεγάλο στήθος, αψηλή και καλοθρεμμένη. Ανακοίνωσαν ΦΟΥΛ!
Μεγάλου Αλεξάνδρου 17: Δύο "κοπέλες" Η Τζένη, με ίσιο κοντό, καστανοκόκκινο μαλλί, αρκετά μέτριο πρόσωπο, μεγάλο στήθος, αψηλή και καλοζωισμένη με μεγάλη κωλάρα και πολύ χοντρές μπουτάρες. Η Μαρία, από Κολοκυνθούς 38 και Αχιλλέως 40, με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, αρκετά μέτριο πρόσωπο με προγούλι, μεσαίο στήθος (φορούσε μεσοφόρι), σχετικά βαρύ κορμί. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ στο ΣΤΟΜΑ.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 20 αριστερά (υπόγειο): Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.
Μεγάλου Αλεξάνδρου 22 αριστερά (όροφος): Κλειστός.
Καλλέργη 33: Η Ιωάννα, από το υπερυψωμένο ισόγειο της Κολωνού 27, με ίσιο ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, γλυκο πρόσωπο, μικρό στήθος, καλό σωματάκι, αλλά ψιλοάμεσο. Σε απλό.
Λεωνίδου 6: Η Μαγκταλένα, απ' τα Ιάσονος 1 (το αριστερό ισόγειο και το δεξιό υπερυψωμένο ισόγειο), τα Κολωνού 15 (αριστερά και δεξιά), το υπερυψωμένο ισόγειο της  Κολωνού 23, με ίσιο, ξανθό μαλλί μέχρι τους ώμους, καλούτσικο πρόσωπο μ' ένα καρφωτό κόσμημα δεξιά στο άνω χείλος της, μεσαίο στήθος, καλοθρεμμένη (όχι χοντρή),  με κανονικό κώλο, αλλά "γεματες" μπουτάρες. Σε απλό.
Δεληγιώργη 39: Κλειστό.
Δεληγιώργη 30: Η ξανθιά γκιλφ Λόλα. Από 20 ευρώ το απλό και από 30 ευρώ το αυταρχικό.
Κεραμεικού 13 αριστερά (όροφος): Η Αννίτα, η αψηλή, μελαχρινή φίλη της Χριστίνας. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 μεσαίο (ισόγειο): Η τσατσά του ορόφου μου είπε πως δούλευε η αψηλή, ξανθιά Χριστίνα. Σε απλό.
Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο): Η τσιλιβήθρα 'Αννα. Βλέπε παρακάτω, «αυτές που πληρώθηκαν μέσα στη βδομάδα».
Κεραμεικού 15 αριστερά (1ος όροφος): Κλασικά, η αψηλή, όμορφη, νεαρή Καμέλια. Σε απλό.
Κεραμεικού 15 δεξιά (ισόγειο): Κλειστό.

Μπράβο για τις νέες φωτό/ενημέρωση...
[...]
Να 'σαι καλα Μπίλλυ!

[...]
Πλέον είσαι ο ήρωας του φίλου picker,με την τόσο συχνή επισκεψιμότητα στις κορασίδες...  :grin:
[...]
Χε χε χε...

[...]
Καλά να περνάς,καλό ΣΚ... :cool2: :thumbsup:
Επίσης!

tnx , και εσύ (professorx) για άλλη μια φορά σούπερ , όπως και ο Φανούρης...χθες καλύψαμε στην κυριολεξία σχεδόν τα πάντα....
Πράγματι!

[...]
31Β η μιλφ Τατιάνα, κοντή μελαχρινή με καρέ μαλλί και καλό πρόσωπο, απλό πρόγραμμα.
[...]
Αυτή δεν έκανε φουλ (του κώλου);

[...]
Πολλά respect σε Φανούρη/Προφέσσορα/Σμύρνη/sanexxx69/Tommy Devito/Πύραυλο και λοιπούς ενημερωτές...
Επίσης φίλε fystiki!

τύπε (ΠΥΡΑΥΛΕ) δεν παίζεσαι...
υποκλίνομαι!!! όπως και στους υπόλοιπους Σμύρνη,Φανούρη,Tommy Devitο,Προφέσσορα και όσους ξεχνώ!!!!
[...]
Σ' ευχαριστώ, κάνω ό,τι μπορώ!

Μεγάλο respect σε Φανούρη Τζούρα , Ν.Σμύρνη , Lagonissian ,Πύραυλο, Mpouzokleido  :rockon: :rockon: :rockon:
Θενξ kafearkoudas!

[...]
Κολωνού 53: συνάντησα την Χριστίνα μια ψηλή όμορφη μελαχρινή κοπέλα. Είναι ίσως η πρώτη φορά που βλέπω σε αυτόν τον οίκο τέτοιο άλογο.
[...]
Και 'γω το ίδιο!
Ωραία ενημέρωση φίλε Dawn!

[...] ξεκινωντας λιγα λεπτα πριν της 21.00 δευτερη βαρδια Δροσοπουλου98 (...) Με την ωρα να εχει παει 23.40 φευγω για μεταξουργειο (...) Με την ωρα να εχει παει 01.15 ανεβαινω προς σταθμο λαρισης (...) Καπου εδω τελειωσε και η σημερινη γυρα [...]
Εντυπωσιακός!


Επίσης κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πληρώθηκαν...

Η Σοφία, απ' το Κολωνού 15 δεξιά, μία 26άχρονη Ρουμάνα μέτριου αναστήματος, με μπουκλωτό ξανθωπό μαλλί μέχρι την πλάτη, μέτριο πρόσωπο, μικρό μυτερό στήθος, καλοζωισμένη. Σε απλό.








Η 'Αννα, απ' το Κεραμεικού 13 δεξιά (υπόγειο), μια καλλίκορμη 22άχρονη, αλλά πολύ αδύνατη, Ρουμάνα, με ίσιο, καρέ, στο ύψος του λαιμού, καστανό μαλλί μ' ανταύγειες, καλό πρόσωπο, μικρό στήθος, ωραίο κωλαράκι και καλοσχηματισμένα λεπτά ποδαράκια. Σε απλό.








Η μιλφοβουλγάρα Βαλεντίνα, απ' το Κολοκυνθούς 38 αριστερά (ισόγειο), με ίσιο μαύρο μαλλί μέχρι τους ώμους, μέτριο πρόσωπο, μεσαίο στήθος, κανονικό κορμί με κοιλίτσα και μία κάθετη ουλή κάτω απ' τον αφαλό, αφράτη κωλάρα και "γεμάτα" μπούτια. Σ' ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ και ΠΡΩΚΤΙΚΟ.





 

blooddead

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Μηνύματα
1.011
Κριτικές
18
Like
107
Πόντοι
26
Τι οχι και οχι ειστε ολοι ρε...Εγω παω στοιχημα οι μισες θα ανεβαινουν. Λιγοτερο θα τους μπαινει μεσα ετσι και αλλιως αποτι στα 4 και λιγοτερη δυναμη θα μπορει να εφαρμοστει... :jerking:
 

tom_23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2011
Μηνύματα
161
Κριτικές
7
Like
298
Πόντοι
281
Έχει να πει κανείς καμιά καλή για σήμερα κατά τις 2 με 3 τα μεσάνυχτα?
 

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Μηνύματα
28.767
Κριτικές
18
Like
5.570
Πόντοι
1.796
τριτη βαρδυα Φυλλης εχει ολο τις ιδιες και τις ιδιες κανα χρονο τωρα.Μια που δεν ηξερα, Νανσυ απο 69β μελαχροινη με μεγαλους βυζους μικρη μαλλον Ρουμανα.Ξερει κανεις αν αξιζει?
 

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Μηνύματα
960
Κριτικές
146
Like
42
Πόντοι
1.456
καλησπερα σε ολους παιδια μια πληροφορια εχω να παραθεσω απο την απογευματινη βαρδια στο Ιασωνος2Β οροφος δουλευει τωρα η Βικυ μελαχρινη προμιλφ ρωσσιδα που εμφανιστηκε πριν κανα δυο βδομαδες Βεργας6β και εχει θητευσει σε διαφορα μαγαζια αλλα και στουντιο προκειτε για πολυ καλη περιπτωση συγκριτικα με οτι υπαρχει αυτη τη στιγμη στο μεταξι απο εμφανιση.Συγχαρητηρια σε δυο απο τους βασικους πυλωνες της ενημερωσης Φανουρη και professorx oι καθιερωμενες πλεον καταγραφες τους αποτελουν αξια
 

Traveller 2

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Μηνύματα
2.020
Like
151
Πόντοι
16
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία!  :)
 

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Μηνύματα
6.346
Κριτικές
78
Like
127
Πόντοι
146
τριτη βαρδυα Φυλλης εχει ολο τις ιδιες και τις ιδιες κανα χρονο τωρα.Μια που δεν ηξερα, Νανσυ απο 69β μελαχροινη με μεγαλους βυζους μικρη μαλλον Ρουμανα.Ξερει κανεις αν αξιζει?

μετρια ... μονο για βυζι μπες
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom