Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 351
- Πόντοι
- 146
Μαγκες χρειαζομαι ενα αδυνατο-γαμευσιμο προgilf μετα-Milf ,ηλικιας δηλαδη 45-55. Που να κοιταξω? Βεργας,Μαγνησιας,Καλυμνου,Διδυμου??
καλύμνου απόγευμα πήγαινε
Μαγκες χρειαζομαι ενα αδυνατο-γαμευσιμο προgilf μετα-Milf ,ηλικιας δηλαδη 45-55. Που να κοιταξω? Βεργας,Μαγνησιας,Καλυμνου,Διδυμου??
...
Το χάσμα γενεών στην Ελλάδα έχει έντονη πολιτιστική διάσταση γιατί όλοι σχεδόν οι Αθηναίοι τρίτης ηλικίας γεννήθηκαν εκτός Αθηνών. Μία πόλη που κατοικείται από αγράμματους βρώμικους χωριάτες που ποτέ δεν τη θεώρησαν τόπο τους. Γι' αυτό μοιραία την κατέστρεψαν.
...
Κατάλαβα,σεληνιάστηκε όταν την είδε και είπες να μην του το χαλάσεις....
Όντως χάλια η πρωινή βάρδια...μπράβο @Dawn....![]()
Γιατί ρε φίλε αυτοί που γενήθηκαν στην Θεσσαλονίκη - Πάτρα - Γιάννενα είναι πολίτες δευτερης διαλογής? Οι Αθηναίοι είναι προνομιούχοι? Για ποιό λόγο. Συμφωνώ απόλυτα γιά την ευθανασία όπως επίσης καί για την λοβοτομή την οποία επειγόντως χρειάζεσαι.Εγώ τουλάχιστον όχι, δε θα φτάσω στη δική τους κατάσταση, γιατί έμαθα από μικρός να πλένομαι και να ζω σαν πολιτισμένος άνθρωπος. Αυτοί έμαθαν να χέζουν και να κοιμούνται σε στάβλους με τα ζώα και δε μπορούν να ξεμάθουν. Το χάσμα γενεών στην Ελλάδα έχει έντονη πολιτιστική διάσταση γιατί όλοι σχεδόν οι Αθηναίοι τρίτης ηλικίας γεννήθηκαν εκτός Αθηνών. Μία πόλη που κατοικείται από αγράμματους βρώμικους χωριάτες που ποτέ δεν τη θεώρησαν τόπο τους. Γι' αυτό μοιραία την κατέστρεψαν.
Ο πολιτισμένος άνθρωπος από μικρό παιδί μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει, εφ' όσον μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί, φροντίζει τον εαυτό του. Αυτά τα ερείπια είναι κινητές μολύνσεις. Όταν τους βλέπω σε οίκους ανοχής σκέφτομαι την όμορφη ιδέα της ευθανασίας.
Από την άλλη πάλι, κάτσε και μέτρα έναν γέροντα, αν τον κάνει τσακωτό η κυρά του και τον κυνηγάει με την παντόφλα, πόση ώρα θα κάνει από Παρασίου μέχρι Μετάξι!!!! Ούτε ο Γιουσέιν Μπολντ δεν τον φτάνει!!!! 
billy13...... επίσημη πρόταση, μία ή ώρα θά είμαστε μέ Βάτραχο λίμνη Βουλιαγμένης..............
kαλημερα σε ολους καλοι μου φιλοι και συνοδοποιροι γενικευμενη γυρα σημερα σε ολα τα πεδια εκανα ξεκινωντας λιγα λεπτα πριν της 21.00 δευτερη βαρδια απο
Μαραθωνος59α Παολα νεαρη απο ουκρανια μετριοτατη φατσα μακρυνε τα μαλλια της και εχε βαφτει σαν ιμο ετσι οπως ειναι ασπρουλιαρα για τον πλαγιοκοφτη ειναι![]()
![]()
![]()
Αψογη ενημερωση!kαλημερα σε ολους καλοι μου φιλοι και συνοδοποιροι γενικευμενη γυρα σημερα σε ολα τα πεδια εκανα ξεκινωντας λιγα λεπτα πριν της 21.00 δευτερη βαρδια απο
Διδυμου20 ξανθια με κοντο μαλλι νεαρη κοπελα απο ρωσσια ωραιο σωμα δεν την εχω ξαναδει περπει να ειναι καινουργια
Αλεξανδρα
Φυλης84Β μια Ξανθια νταρντανα αρκετα ψηλη 1.80 σιγουρα σωματωδης αλλα πολυ νευρικη στο σαλονι
Μανταλενα
Ωραια ενημερωση!Πέρασμα το πρωί από διάφορους οίκους ανοχής για να δω αν οι κοπέλες είναι στην θέση τους ή τις πήρε το Ευρικά:
Κολωνού 11Β: συνάντησα δύο κοπέλες την Αντριάννα και την Ντενίσα. Αρχικά πήγαινα για την χοντροΜαρία αλλά δεν ήταν εκεί οπότε έφυγα. Άλλωστε και οι άλλες δύο δεν έλεγαν και πολλά: αδύνατες, ομορφούλες με την μία να είναι milfάκι.
Η Αντριαννα ειναι το πιπινακι και η Ντενισα προμιλφ
Κολωνού 15: στο αριστερό μαγαζί συνάντησα μια νεαρή ομορφούλα κοπέλα με ελίτσα πονηρή στο πρόσωπο. Σε ερώτηση μου ποιό είναι το όνομα της η τσατσά μου απάντησε ότι έχουν μια κοπέλα. Στο δεξί συνάντησα την Ρόζα και την Σάρα. Μην με ρωτήσετε ποια είναι ποια, η μία είναι γεματούλα ή άλλη πετίτ. Αμφότερες μελαχρινές.
Η Ροζα ειναι το κοντο πιπινακι
Αλκαμένους 112: συνάντησα δύο κοπέλες την Αλίνα και την Αλεξάνδρα. Αμφότερες milf με την Αλεξάνδρα να είναι πιο μαζεμένης εμφάνισης ενώ η Αλίνα πιο χυμώδης.
114
Φυλής 86Β: συνάντησα την ψηλή μουνάρα Έμιλύ. Καστανομάλλα με πλούσιο μαλλί το μετάνιωσα τελικά που δεν πέρασα
Καινουργια?
Φυλής 65Α: συνάντησα την όμορφη Λάουρα μια μελαχρινή αδύνατη σγουρομάλλα κοπέλα. Αν ξέρει κανείς τι λεει στο δωμάτιο ας ενημερώσει.
Συμφωνα με τις κριτικες φολα!!!
κάνεις παρέα με βατράχια??billy13...... επίσημη πρόταση, μία ή ώρα θά είμαστε μέ Βάτραχο λίμνη Βουλιαγμένης..............
Λαγέ...όντως...κάνω.... ;)κάνεις παρέα με βατράχια??![]()
![]()
Εγώ τουλάχιστον όχι, δε θα φτάσω στη δική τους κατάσταση, γιατί έμαθα από μικρός να πλένομαι και να ζω σαν πολιτισμένος άνθρωπος.
Θέλει φίλος κοπελιά που να αντέχει το δυνατό σφυροκόπημα του πρωκτού και αν υπάρχει να ανεβαίνει και απο πάνω το κορίτσι.Ξέρουμε κάτι καλό?
Η Μαρία η τρελλοκοτσιδού μετά τους Πακιστανοβρώμικους( έχει κάποιους λίγους & πεντακάθαρους ....έλεγε η Κα Πόπη η υπηρεσία από Διδύμου 8α ) ΔΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΓΛΩΣΣΟΦΙΛΑ ΤΗΣ στη τρίτη ηλικία , ρουφώντας τις μασέλες τους......Εσύ την έχεις άχτι τύπε! Έλεγες και ότι σε κόλησε έρπη αν θυμάμαι καλά.
Εμένα μου αρέσει, αλλά η μεγάλη κοσμοσυρροή γερόντων με γεμίζει υποψίες. Οι γέροι δεν γίνονται πελάτες για την άνεση χρόνου, αλλά για να ραντίζουν σπέρμα ακάποτα.

ναι ρε σύ , σκέτη τσόντα δηλαδή...Να ανεβαίνει από πάνω,ενώ γαμάς κώλο?![]()
η αλήθεια είναι ότι ούτε στην πρότεινα αλλά ούτε σε απέτρεψα να μην περάσεις ;)