Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (1 μέλη και 46 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Μηνύματα
36.095
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μια ερωτηση μονο ρε παιδια, τοσες μερες που περναω καμια φορα απο φυλης και αχαρνων, στην αχαρνων πριν την φωκαιας η κλουβα με τα ΜΑΤ τι δουλεια εχει?>  :jerking:
 

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Μηνύματα
22.576
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
μια ερωτηση μονο ρε παιδια, τοσες μερες που περναω καμια φορα απο φυλης και αχαρνων, στην αχαρνων πριν την φωκαιας η κλουβα με τα ΜΑΤ τι δουλεια εχει?>  :jerking:
Φυλάνε την βίλα  :2funny: :2funny:
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
δεν θα ήταν ωραία να κάνουν την βίλα πολύμπουρδέλο;;;
 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
173
Πόντοι
866
Πριν λιγο Μενάνδρου ( δε θυμάμαι νούμερο ένα μόνο είναι εκεί άλλωστε κοντά στη συμβολή με Πειραιώς) Νάντια, με 10 νορμαλ.
Καλτ τσουρκοειδές γυφτάκι, λες και ήταν σε τσαντήρι
τυπε αυτο δεν ειναι το μπουρδελο που ειχε για χρονια μαυρες που τις πλασαρανε για πορτουγιεζες? :2funny:
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.132
Κριτικές
1.245
Like
194.038
Πόντοι
45.465
Ξερει κανεις πως την λενε την Ρωσσιδα με γυμνασμενο/φουσκωμενο σωμα,ανυπαρκτο στηθος και τατουαζ φτερα αγγελου στην πλατη που ηταν χτες 6/1/2013 το βραδακι στον Φιλιππου  7α?

Το μετανιωσα που δεν μπηκα να παιξουμε λιγο ξυλο:P
Φιλίππου  7α  ποίο είναι  :think: :think: :think:
πάντως αυτη η περιγραφή ταιριάζει στην Ερικα απο Φωκαίας 27Β κάτω.
 

pipinoskistis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Σεπ 2009
Μηνύματα
22.178
Κριτικές
12
Like
2.708
Πόντοι
1.873
...
Στον Πιπινοσκίστη να πώ οτι έφαγε φόλα απο την Χριστίνα στο Διδύμου 7 κοπέλα που έχω ενημερώσει εκτενέστατα οτι δεν είναι καλή μέσα και μάλιστα είναι και αγενής αρκετά!
...

Ευρέθην απροετοίμαστος, διότι δεν είχα μελετήσει το αναφερόμενο εδάφιο. Ευτυχώς, το 20ρικο δεν πήγε εντελώς χαμένο, καθ' ότι άντλησα ευχαρίστηση από το στενό της πρωκτό.
 

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Μηνύματα
7.572
Κριτικές
101
Like
72
Πόντοι
1.886
Ιωάννα

Κολωνού 30 όροφος

μεσημέρι

Διευκρινίζεται ότι η παρούσα αξιολόγηση αφορά δυο επισκέψεις στην  συγκεκριμένη πορνο-δέσποινα. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 15/12/2013 και η δεύτερη στις 29/12/2013. Ουσιαστικά η αναφορά θα επικεντρωθεί στα γεγονότα της 15/12/2013 γιατί αφενός η πρώτη φορά απετέλεσε πολύ καλή έκπληξη και αφετέρου η δεύτερη φορά λειτούργησε ως επιβεβαίωση των καλών υπηρεσιών της πρώτης.  

Η Ιωάννα  έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου που πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν μελαγχολική ή κάπως αρνητική διάθεση. Αυτό το στοιχείο ενδέχεται να λειτουργήσει τις περισσότερες φορές, αποτρεπτικά για τον πελάτη. Ως προς τα προσωπικά μου κριτήρια, αλλά και αντικειμενικά, αποτελούσε σχεδόν όλες τις φορές εν δυνάμει επιλέξιμη πορνο-δέσποινα. Όμως κάποια απροσδιόριστη δύναμη με έσπρωχνε να μην μπω στο δωμάτιο εργασίας.

Ποιος ξέρει άραγε για ποιους λόγους κάποιες φορές δεν θέλουμε το καλό μας;

Στις 16/12/2013 συναντήθηκα  (πραγματικά) τυχαία με τον Akis30 και τον lustforlife στο Κολωνού 11. Μιλήσαμε και είπαμε διάφορες ιστορίες για σημεία και τέρατα καθώς και για επιλέξιμες πουτάνες που τιμούν και ανταποδίδουν σε υπηρεσίες την αξία του πορνο-εισιτηρίου. Μια από αυτές που συζητήσαμε ήταν και η μελαχρινή ωραία πορνο-δέσποινα στο Κολωνού 30 (όροφος). Εγώ για ανεξήγητους λόγους την είχα βαπτίσει Ελένη. Ο Akis30 (έμπειρος και ετοιμοπόλεμος μπουρδελιάρης) με ψύχραιμο και ήρεμο ύφος, επεσήμανε ότι είναι η Ιωάννα. Τα φέραμε από εδώ τα φέραμε από εκεί, αποφασίσαμε να πάμε να την δούμε μαζί.

Ο lustforlife επιλέγει να μην ανέβει στο μπουρδέλο, πιθανόν για λόγους ασφαλείας (του).  Μπαίνουμε λοιπόν με τον Akis30 στο μπουρδέλο και περιμένουμε στο σαλόνι. Βγαίνει πρώτη η Κρίνα (παλιό ξινό φρούτο από Κεραμεικού 15 όροφος και από Κολωνού 30 ισόγειο) και ακολουθεί η ωραία μελαχρινή πορνο-δέσποινα. Είναι ιδιαίτερα και προσεκτικά περιποιημένη με καλοφτιαγμένη ψυχολογία. Χουφτώνει ανεξέλεγκτα με περίσσεια άνεση τους βασανισμένους πούτσους του σαλονιού. Μια από τις βασανισμένες πούτσες είναι και η δική μου. Προφανώς για ανεξήγητους λόγους δίνει ιδιαίτερο βάρος στην δική μου πούτσα και αυτό (προφανώς) αποτελεί το κυρίαρχο κίνητρο για να μπουκάρω στο δωμάτιο εργασίας. Ο  Akis30 προσπαθεί κάτι να μου πει αλλά εγώ ήδη έχω περάσει την πόρτα της κολάσεως.

Όπως σημείωσα παραπάνω η Ιωάννα έχει μελαχρινά ωραία μαλλιά μέχρι τις πλάτες πιασμένα ψηλά σε κότσο (αυτή την φορά). Μπορεί να θεωρηθεί αρκετά αξιόλογη παρουσία για το Μεταξουργείο και ειδικά για τα δέκα ευρώ. Επίσης είναι επιλέξιμη τόσο σωματικά όσο και υπηρεσιακά συγκριτικά με τις αντίστοιχες προτάσεις Φυλής και Λιοσίων.

Συγκεκριμένα

Μπαίνοντας η Ιωάννα στο δωμάτιο εργασίας είχε την ίδια (καλή) διάθεση που είχε και στο σαλόνι, γεγονός το οποίο είναι θετικό και ενθαρρυντικό για καλή εξέλιξη της επιχείρησης.

Ρίχνει μια προσεκτική ματιά στο δωμάτιο και επιλεκτικά με ένα αρωματικό χαρτομάντιλο μαζεύει την πεταμένη καπότα του προηγούμενου γαμιά που σκόπιμα δεν μάζεψα. Αυτό είναι κάποιο παραπλήσιο τεστ όπως αυτό στην ταινία «ιστορίες του Bronx» που λέγεται «δοκιμή πόρτας»

Η περιποίηση της ήταν αριστερόστροφη (με την έννοια της φιλολογικής και όχι της πολιτικής θεώρησης), αριστοτεχνική και μάλλον αριστοκρατική …  

Στην συνέχεια, ανεβαίνει από πάνω μου και «βασανίζει» τα λεμονάτα βυζιά της πάνω στο στήθος μου.

Σχεδόν όλες οι ιερόδουλες που σέβονται το μεροκάματο που παίρνουν, τρίβουν τα βυζιά τους πάνω στο στήθος του γαμιά τους. Όμως, είναι λίγες αυτές που τρίβουν τα βυζιά τους με τις ρόγες υπερ-τεντωμένες.  

Χαϊδεύει τα αρχίδια και γλύφει την γενετήσια περιοχή με ικανοποιητική διάθεση. Κάθεται από πάνω και σέρνει το αιδοίο της σαν να θέλει να ολοκληρώσει κάποια ιδεατή ή ιδανική σχέση.

Είναι συνεργάσιμη και ανταποδοτική

Αναμφισβήτητα είναι επιλέξιμη για αρκετές επισκέψεις

   
 

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
1.242
Κριτικές
77
Like
13
Πόντοι
1.096

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Μηνύματα
3.904
Κριτικές
95
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εισαι σίγουρος ότι ήταν η Τζωρτζιάνα και όχι η Αντριάνα;
Περίμενα στο σαλόνι του μαγαζιού όπου ξέρω ότι σίγουρα δουλευει η Τζωρτζιανα και μετα απο λιγο η τσατσα μας παρουσιασε μια κοπελα(δεν με βοηθα η πορνομνημη μου αν παρουσιασε την Ιωαννα ή καποια αλλη), λεγοντας μας οτι εχει και 2η κοπελα την Τζωρτζιάνα η οποία ηταν στο δωματιο με συναγωνιστη εκεινη τη στιγμη.
Δεν καθισα να την δω οπτικά παντως...
 

xarisma

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Μηνύματα
738
Κριτικές
123
Like
1.679
Πόντοι
8.445
καθυστερημένη ενημέρωση για την περασμένη Παρασκευή 4-1 στην 3η βάρδια.
μία βόλτα στο μεταξουργείο όπου υπήρχε μαύρο χάλι!!!
πέρασα σε μία Έρικα νομίζω την είπε η τσατσά στο Κολωνού και Λεωνίδου γωνία.
ξανθιά περίπου 1,60 με μικρό και ελαφρώς πεσμένο βυζί, αλλά αρκετά καλό κωλί το οποίο έδινε στο 10 ευρω.
στο δώμα, χάλια!!! πίπα με πολύ χέρι και ρηχή, της πήρα δυο φορές τα χέρια και τον έσπρωξα με δύναμη στο στόμα και διαμαρτυρήθηκε. μετά της ζήτησα το κωλί της και αρνήθηκε λέγοντας πρώτα μουνί. όταν ήρθε η ώρα για το κωλί ξάπλωσε πλάγια με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να μπει με τίποτα!!!
το τέλος ήρθε με χειρομάλαξη...
πεταμένο ένα 10 ευρω στα σίγουρα!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

η αποζημίωση ήρθε με την Άννα στο Κωνσταντινουπόλεως 166β ή υπόγειο.
είχα δει από πριν την Άννα, αλλά με 2 μόνο δωμάτια και 3 να περιμένουν στη σειρά, έφυγα.
ευτυχώς ξαναγύρισα και μετά από λίγη αναμονή πέρασα.
η Άννα είναι γνωστή, αρκετά ψηλή με μεγάλο φυσικό βυζί, ωραίο κορμί, φοράει κάτι σαν φουστάκι που ψιλοκρύβει το κωλί της που είναι αρκετά καλό και φυσικά το δίνει στο 20 ευρω.
όρθια ενώ έπαιζα από πίσω με τις βυζάρες της, χάιδευε τον "παίχτη" μέχρι που με έφτιαξε και της ζήτησα να τον πάρει στο στόμα.
πίπα όχι κάτι το ιδιαίτερο, όχι όλο μέσα, ούτε όμως και άχρηστη και με αρκετή διάρκεια.
την γύρισα στα 4, και έκανα έφοδο στη πίσω τρύπα που ήταν φωτιά!!!όλα τα λεφτά!!!
μετά από λίγο και ενώ είχε κάνει σχεδόν σπαγκάτ, της ζήτησα να ανασηκωθεί λίγο. τον έβγαλε έξω και αφού ανασηκώθηκε με τέχνη σφήχτηκε αρκετά για να μην ξαναμπεί στο κωλί της.
της τον έβαλα στο αρκετά (???) στενό μουνί της όπου την σφυροκόπησα άγρια αρκετά μέχρι που ήρθε το τέλος.
σίγουρα το καυλί αξίζει!!!
 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.119
Κριτικές
148
Like
2.734
Πόντοι
6.925
Ιωάννα
Κολωνού 30 όροφος
μεσημέρι


Η Ιωάννα  έχει μελαχρινά μαλλιά μέχρι τις πλάτες και ωραία χαρακτηριστικά προσώπου που πιθανόν σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν μελαγχολική ή κάπως αρνητική διάθεση. Αυτό το στοιχείο ενδέχεται να λειτουργήσει τις περισσότερες φορές, αποτρεπτικά για τον πελάτη. Ως προς τα προσωπικά μου κριτήρια, αλλά και αντικειμενικά, αποτελούσε σχεδόν όλες τις φορές εν δυνάμει επιλέξιμη πορνο-δέσποινα. Όμως κάποια απροσδιόριστη δύναμη με έσπρωχνε να μην μπω στο δωμάτιο εργασίας.

Δεν έχω περάσει ποτέ παρότι είναι όμορφη και με καλό κορμί αλλά έχει την στρουτζωμένη έκφραση που αποτρέπει. Δεν είμαι σίγουρος αν περιγράφεις την ίδια ... τόσο προκατειλλημένος για κακές επιδόσεις είμαι ...
 

amadeus_gr

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.649
Κριτικές
100
Like
2.064
Πόντοι
8.175
Εκδρομή στην Λιοσίων και Φυλής για άλλη μια φορά ακόμα. . .  .
Να επισημάνω το φαινόμενο να εμφανίζονται στα μπουρδέλα πουτάνες-διάττοντες αστέρες.
Δλδ., μια που έλαμψαν και μια που εξαφανίστηκαν. Π.χ.: Χριστίνα από Λιοσ. 91, Ναταλύ από Φυλ. 61, Άννυ από Φυλ. 84, . . .

Επίσης να πω ότι στην Φυλής, πολλά μπου ήταν κλειστά, π.χ. Φ. 59 1ος, 65 1ος, 69 1ος, 71 ισ & 1ος, 84 1ος, Διδ 7 & 8 1ος, Φωκ. 15 1ος.

Λιοσ. 91: Εμφανίστηκε ένα μαυροτσούκαλο με πλούυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυσια τα ελέη σε μπλέ διχτυωτό και φουλ πρόγραμμα
Λιοσ. 76 1ος: η Ναταλύ, ένα εμφανίσιμο αδύνατο τσιγγανάκι, με έπεισε και το ακολούθησα στο παγωμένο δωμάτιο. Ευγενικό, θερμό και άξιο θα έλεγα.
Χωμ. 11 1ος: η Συλβάνα
Χωμ. 11 ις.: η Κλαούντια, μια καμπυλόγραμμη γλυκιά ύπαρξη
Βεργας 3: επιτέλους ανοιχτό. Είχε ένα μιλφάκι πρόσχαρο, καυλόφατσα, αλλά με τα (λίγα) πιασηματάκια του.

Διδ. 16: Αλίνα και Νίκη  
Διδ. 8 ις.: ένα εμφανίσιμο ΜΙΛΦάκι με κόκκινο κοντό μαλλί, καλό σωματάκι σε μαύρο κομπινεζόν.
Φωκ. 24: η Χριστίνα από απέναντι
Φωκ. 19: Άντζελα
Φωκ. 25 ισ.: η Είρηνα από απέναντι με φουλ
Φωκ. 27 1ος: Μια νεαρή τσίτσιδη καλύγραμμη, που λόγω δυνατής μουσικής και μόλις βγήκε από το δωμάτιο την έπεσε σε 2 νεαρούς και δεν ακούστηκε το όνομά της . . . ..
Φωκ. 27 ις.: η Γιάννα (που ετιμήθη) και μια άλλη ξανθούλα.
Φυλ. 66δ: η Χριστίνα
Φυλ. 74: Στο ένα η Στέλλα και στο άλλο η Μαρία
Φυλ. 59 ισ.: η ψηλή ξανθιά αλόγα . .  .
Φυλ. 67: η Αντίνα
Φυλ. 86: η Ιζαμπέλα (ετιμήθη)

Ευχαριστώ
 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.324
Κριτικές
15
Like
110
Πόντοι
2.945
εμείς σ ευχαριστούμε

:headbang2: :headbang2: :headbang2:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom