Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για χέσιμο

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ΠΥΡΑΥΛΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
Νυχτοφύλακας

Το σκατό αυτό, έχει μια παράξενη ιδιότητα. Το χέζεις σαν κύριος, σκουπίζεσαι, σηκώνεσαι (ή σηκώνεσαι, σκουπίζεσαι) τραβάς καζανάκι και πλένεις τα χέρια σου. Μετά κοιτάς μέσα στον καμπινέ και το σκατό είναι εκεί και σε κοιτάει στα μάτια.
Τραβάς άλλη μια το καζανάκι και εξαφανίζεται. Ανασαίνεις και ετοιμάζεσαι να βγεις από την πόρτα όταν ΤΣΑΚ σκάει μύτη πάλι. Μα τι θέλει αυτό το σκατό και γυρνάει πάλι πίσω; Το σκατό νυχτοφύλακας αυτό κάνει. Περιπολεί. Το στέλνεις και ξαναγυρίζει. Γνωστό και ως Σκατό Μπούμερανγκ ή Σκατό Golden Retriever.

Γρύλος

Το σκατό γρύλος είναι ένα θαυμάσιο δημιούργημα. Είναι αρκετά σπάνιο και μονίμως σε φέρνει στη δύσκολη θέση να θες να το παινευτείς και να μην μπορείς να βρεις κοινό που να ενδιαφέρεται. Γιατί όμως ονομάζεται έτσι; Γιατί το σκατό αυτό είναι μακρύ και αρκετά σκληρό. Για την ακρίβεια είναι το άγαλμα που θα έβγαζε το άντερο σου αν ήταν καλούπι. Το σκατό αυτό βυθίζεται στον πάτο του καμπινέ αργά και χορταστικά προκαλώντας ανατριχίλες στον χέστη. Καμιά φορά ο χέστης κλαίει λίγο την ώρα που το αφοδεύει γιατί είναι συγκινητικό. Δεν τελειώνει ποτέ. Βγαίνει σαν αμαξοστοιχία! Βγαίνει σαν κορμός δέντρου από κλαδευτικό. Καθαρό, ίσιο, γενναίο μακρύ σκατό, πως φωτίζεις τις νύχτες μας! Όταν το σκατό πατώσει και δεν έχει αδειάσει ακόμα ο κώλος.. τότε έχουμε το ακατανίκητο φαινόμενο του γρύλου.
Αναγκάζεσαι να σηκωθείς κάπως από τον καμπινέ για να αδειάσει ο ρημάδης ο κώλος σου. Όταν βρεθείς να στέκεσαι σχεδόν δέκα εκατοστά πάνω από τον καμπινέ ενώ το σκατό έχει πιάσει βυθό, μπορείς να κλείσεις παιχνιδιάρικα το μάτι στον εαυτό σου και να πεις "ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΝΑ ΓΡΥΛΟ!"

Νηπιαγωγείο

Τι να πω γι’ αυτό. Ανήκει στη συνομοταξία των ΤΣΙΡΛΙΠΙΠΙ αλλά είναι λίγο πιο κουραστικό από το ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΚΑΤΟ. Το Σκατό νηπιαγωγείο είναι μια ευκοίλια η οποία σε κάνει να αναλογίζεσαι αν πρέπει να ξαναχέσεις ποτέ στη ζωή σου. Πρώτον κάνει φριχτούς ήχους. Μικρά τριξίματα, πλαταγίσματα, βορβορισμούς και μυθμηκισμούς. Χορχαλεύει και σαλιαρίζει. Μετά έχεις το άλλο θέμα. Δεν έχει σταθερή ροή ή πυκνότητα. Άλλοτε ξεπετάει μικρά σκατοσφαιρίδια και άλλες φορές χύνεται σαν καυτερή λάβα από τα βάρδουλά σας. Άλλες φορές κολλάει σα μελάσα και άλλες φορές εξαντλείται σε σκατοατμίδες. Το σκατό αυτό είναι ταλαιπωρία από πολλές απόψεις. Πρώτον δεν είσαι ποτέ σίγουρος αν τελείωσε... Γιατί σηκώνεσαι και βαράει κουδούνι και βγαίνουν τα παιδάκια πάλι έξω ουρλιάζοντας. Πρόλαβες να κάτσεις; Δεύτερον λερώνει πολύ. Θέλει πολύ σκούπισμα ή μπιντέ. Είναι γεγονός πως με ένα πακέτο χαρτομάντιλα ζεβασόφτ ΔΕΝ μπορείς να καθαρίσεις το χάος ενός νηπιαγωγείου. Δε φτάνει. Θέλεις ή άπλετο κωλόχαρτο η ρολό κουζίνας. Τρίτον βρωμάει σα θάνατος. Ξινίλα, σκατίλα, μεθάνιο, προπάνιο... όλα τα αρχίδια μαζί.
Η συνήθης έκφραση ενός ανθρώπου που έχεσε ένα νηπιαγωγείο θυμίζει μια θλιμμένη Ρωσίδα κυρά που έχει παγιδευτεί στα συντρίμμια του βομβαρδισμένου από τους Γερμανούς σπιτιού της, έχοντας χάσει όλα τα παιδιά της εκτός από το στερνοπούλι της που ήταν και καθυστερημένο.Απο τις top κουραδες οπως και να το κανουμε!
Nipiagogio shit2

Το γνωστό στα πέρατα της γης σκατό νηπιαγωγείο

Ταρζάν

Αυτό είναι ένα απλό σκατό. Αλλά κολλάει. Αν έχεις τρίχες στον κώλο, κολλάει στις τρίχες και κρέμεται. Μετά, κουνάς τον κώλο σε σχήμα 8 και πέφτει. Όταν πέφτει πρέπει να φωνάξεις ΑΟΥΥΑΑΑΑΑΑΑΑ και μετά να φανταστείς ότι το τρώει ένας κροκόδειλος.
Dream Theater

Βαρετό και πολύπλοκο. Δε θέλω να μιλήσω γι’ αυτό καν. Θυμίζει λίγο το σκατό Muse αλλά είναι λιγότερο δραματικό.
Krema shit

Βαρετό Σκατό

Της οικοδομής

Το σκατό αυτό δεν είναι δικό σου. Το συναντάς στις οικοδομές, κυρίως στην μεγάλη λακούβα της οπής όπου θα τοποθετηθεί αργότερα το ασανσέρ. Είναι ένα κοινό σκατό αλλά γύρω του έχει τρία σκατωμένα χαρτομάντιλα. Επίσης σερβίρεται με χοντρές αλογόμυγες τίγκα στο σκατοχυμό.
Χειροβομβίδα

Σκληρό, σε σχήμα ωοειδές και αποτελείται από μικρά στρογγυλά κοπρανίδια κολλημένα όμορφα μεταξύ τους. Συναντάται συνήθως έπειτα από αμάσητη κατάποση όσπριων. Ακίνδυνο, λιπαρό και δε λερώνει πολύ.
Του μπαμπά

Καλύτερα να μην κοιτάς τα σκατά του μπαμπά σου. Θα βγάλεις τρίχες στα χέρια και θα στραβωθείς.
Της γυναίκας

Της γυναίκας το σκατό είναι πιο όμορφο, όντας γυναικείο, πιο εύοσμο ιδίως αν αποβάλλεται στην περιοχή του Ευόσμου και πιο καλλιτεχνικό. Αυτό οφείλεται κατά ένα σημείο στο γεγονός ότι η σαβουροφαΐα αποτελεί κατεξοχήν αντρικό πλεονέκτημα και κατά ένα άλλο στο ότι είναι πιο μαλακιάς υφής γιατί οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες.
Λεβεντόσκατο

Έχετε χέσει ποτέ με τόση αμεσότητα και ειλικρίνεια που όταν τραβήξατε το καζανάκι νιώσατε σαν να χάσατε ένα φίλο; Τότε μόλις χέσατε ένα λεβεντόσκατο. Συγχαρητήρια!
Φελλός

Προσοχή. Το σκατό φελλός αποτελεί μια απαίσια φάρσα. Πας να χέσεις, έτσι; Μια στα γρήγορα. Σφίγγεσαι μέχρι να πάθεις πίεση στα μάτια και βλέπεις αστεράκια. Ακούγεται ένα γρήγορο ΠΕΤΖ-ΦΛΟΠ και πας να σκουπιστείς. Όμως κύριε, ο φελλός είναι μόνο η αρχή της σκατοπλημμύρας. Μετά ο κώλος σου αδειάζει σαν την κόλαση (ή μάλλον σαν τον παράδεισο, γιατί η κόλαση γεμίζει). Πολλοί έχουν πεθάνει από τέτοιο σκατουλοπλημμυροτσούναμο.

Κουκουνάρι

Απλά πράγματα. Μεγάλο και γδέρνει τον κώλο. Να μη συγχέεται με το αμυγδαλωτό σκατό. Είναι ίδια οικογένεια αλλά το αμυγδαλωτό είναι μικρότερο και βρωμάει περισσότερο.

Κουραδα Μαλλιοτραβηγμα

Η κουράδα αυτή δε θέλει να βγεί και τραβάει τις τρίχες του κωλου

Του υδραυλικού

Τι θέλει αυτό το σκατό εδώ; Α ναι είχε έρθει ο υδραυλικός.

Φιλοσοφικό

Δυσκοίλιο σκατό. Βγαίνει αργά και θέλει αυτοσυγκέντρωση. Το αποτέλεσμα είναι πάντα αμφίβολο... σαν τη ζωή. Όταν δείτε κάποιον να βγαίνει από τον καμπινέ συνοφρυωμένος και λίγο αφηρημένος είναι επειδή έκανε ένα φιλοσοφικό σκατό. Ο διάλογος μπορεί να είναι ο εξής.
- Φίλιππα έχεσες ρε;
-...
- ρε μαλάκα...
- ε; ναι... ναι..
- τι έγινε;
- ... λίγο.. τι; τι είπες;
- Ρε μαλάκα τι έγινε εκεί μέσα;
- κάτι σκέφτηκα...
- ρε Φίλιππα; κλαις ρε μαλάκα;
Το φιλοσοφικό σκατό παίρνει τόση ώρα που καμιά φορά σε κάνει να σκέφτεσαι δυσάρεστα πράγματα.
F1 shit

Σκατό F1

Ποπάι

Βγαίνει κυρίως μετά από κατανάλωση σπανακόρυζου, σπανακόπιτας και οποιασδήποτε άλλης τροφής έχει σαν κύριο συστατικό το σπανάκι, και είναι το αλλιώς λεγόμενο σπανακοκούραδο. Η κουράδα αυτή δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στο βγάλσιμο, απλά έχει ένα πρασινωπό χρώμα λόγω της προέλευσής της από το σπανάκι. Επιστήμονες της NASA έχουν φωτογραφήσει αυτή την κουράδα νομίζοντας ότι πρόκειται για εξωγήινο ον, τελικά όμως η χρήση των φωτογραφιών αυτών γίνεται μόνο για να πειστούν οι επίδοξοι σπανακοφάγοι να φάνε κάτι άλλο εκτός από σπανάκι, με την προειδοποίηση 'δες πώς θα είναι τα σκατά σου μετά."

Τσέρνομπιλ

Πρόκειται συνήθως για μακρόστενη κουράδα που πέφτει κάθετα από τον κώλο στην τρύπα του καμπινέ, κάνοντας, εκτός από δυνατό πλατς/μπλουμ/γκλουκ, να ανέβουν μαζί με το νερό προς τα πάνω και διάφορα χημικά αέρια από το βάθος του καμπινέ, να ανέβει η θερμοκρασία του δωματίου και να θολώνει το τοπίο. Γι' αυτό να μη φοράτε ποτέ γυαλιά όταν βγάζετε αυτή την κουράδα. Σας προειδοποιούμε ότι δε θα βλέπετε τίποτα. Υπάρχει και to master level αυτής της κατηγορίας το οποίο λίγοι έχουν καταφέρει να φτάσουν. Πρόκειται για την εξαπόλυση μιας μακρόστενης ογκώδους κουράδας-τορπίλης (ή και περισσότερων)και στην συνέχεια ακολουθεί κουραδόλουτρο από πυρηνικά απόβλητα που γεμίζουν την περιοχή της λεκάνης μεταλλάσσοντας το τοπίο σε αυτό της Ψυττάλεια. Το σώμα του ατόμου μουδιάζει σαν να έχει συγκεντρωθεί όλο το αίμα στην περιοχή της απέκκρισης, καθιστώντας αδύνατη την άμεση φυγή του από τον καμπινέ.

Blitzkrieg

Ίσως η πιο γρήγορη κουράδα που μπορεί να βγει από ανθρώπινο κώλο. Να ξέρετε ότι αυτή η κουράδα είναι σε πόλεμο μαζί σας, με το πεπτικό σας σύστημα, με τον κώλο σας κλπ. Είναι συνήθως μικρή σε μέγεθος και γι' αυτό είναι τόσο γρήγορη. Επειδή δεν τηρεί τις συνθήκες της Γενεύης, δεν προειδοποιεί καν τον αντίπαλο με βομβαρδισμούς (κλανιές) αλλά περνάει κατευθείαν στην επίθεση. Χτυπάει, βγαίνει από τον κώλο και φεύγει. Έχει φτάσει στον στρατηγικό της στόχο, ΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΟΥ. Γενικά αν σου έρθει μια τέτοια κουράδα είναι δύσκολο να αμυνθείς, όσο γρήγορα κι αν προλάβεις να πας στην τουαλέτα, να ανοίξεις το καπάκι του καμπινέ και να βγάλεις το βρακί, το μόνο που θα καταφέρεις ίσως είναι να φύγει στο πάτωμα και να σκύβεις για να τη σκουπίσεις. Σε ακόμα πιο οδυνηρή θέση είσαι αν σου έρθει τέτοια κουράδα όταν παίζεις χαρτιά με άλλους ή καίγεσαι στο PlayStation. Δεν προλαβαίνεις ούτε καν να πατήσεις pause. ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ! Το σώβρακό σου εάλω. Το μόνο καλό με αυτή την κουράδα είναι ότι αφού κάνει τη δουλειά της, είναι πολύ διακριτική και δεν βρωμάει (λόγω και του μικρού μεγέθους της πολλές φορές δεν την παίρνεις καν χαμπάρι). Περιέργως αλλά σέβεται τους αιχμαλώτους πολέμου.
Κουράδα «η τρομαγμένη χελώνα» ή κουράδα στρουθοκάμηλος

Η συγεκριμένη κουράδα απλά ξεμυτίζει λίγο και μετά ξαναμπαίνει γρήγορα μέσα!

Κουραδα σκυλου

Τα καλύτερα σκατά. Ιδίως αν τα πατήσεις.

Κουράδα κομμάντο

Γλυστράει τόσο ομαλά και καθαρά που δεν τη νιώθεις. Κάνενα ίχνος στο χαρτί, πρέπει να κοιτάξεις στη λεκάνη για να σιγουρευτείς οτι βγήκε.
Κουράδα βδέλλα

Μοιάζει πολύ με τη ζεστή πίσσα. Σκουπίζεις τον πισινό σου 27 φορές και ακόμα δεν έχει καθαρίσει. Στο τέλος αναγκάζεσαι να βάλεις κωλόχαρτο στο εσώρουχό σου για να μη λερωθείς. Αυτό το είδος κουράδας αφήνει λεκέδες στη λεκάνη ακόμα και μετά από δυο φορές καζανάκι.
Κουράδα καππούττ

Αυτό το είδος σκότωσε τον Έλβις. Δεν βγαίνει μέχρι να ιδρώσεις ολόκληρος, να τρέμεις και να κοκκινίσεις από το σφίξιμο. Προσοχή, προκαλεί εγκεφαλικό!

Κουράδα Gilly Diet

Χέζεις τόσο πολύ που χάνεις 5 κιλά.
Κουράδα άμεσης δράσης ή Κουράδα αυγό

Σε 10 δευτερόλεπτα πρέπει να έχεις κάτσει στη λεκάνη, γιατι αυτή η κουράδα βγαίνει κατευθείαν. Τις περισσότερες φορές έχει βγει το κεφάλι της απέξω πριν καλά καλά κατεβάσεις το παντελόνι σου. Έτσι νιώθεις ένα αβγό ανάμεσα στα πόδια σου.
Κουράδα Μπιγκ Μάστερ

Αυτή η κουράδα είναι τόσο μεγάλη που είσαι σίγουρος ότι δεν πρόκειται να πέσει αν δεν τη κόψεις σε μικρότερα κομμάτια. Αυτό το είδος συνήθως συμβαίνει όταν είσαι σε σπίτι άλλου. Συνήθως συναντάται και με τον ορισμό κουράδα Κινγκ Κονγκ.
Κουράδα Big Splash

Αυτή η κουράδα χτυπάει το νερό πλαγίως και κάνει ένα μεγάλο SPLASH που βρέχονται τα κωλομέρια σου!~!
Κουράδα "Αερολογίες"

Κάθεσαι και κλάνεις με τις ώρες αλλά σκατό γιοκ.
Κουράδα "Hilfeee!"

Εύχεσαι να είχες πάρεις αναισθητικό πριν βγάλεις αυτή την κουράδα!

Κουράδα χέλι

Μαλακή κουράδα, με διάμετρο αντίχειρα και =~ 50cm.

Μπεκρή κουράδα

Φαινόμενο που παρατηρείται μια μέρα μετά από βραδιά μπύρας. Σε νορμάλ φάση, οι κουράδες σας δεν μυρίζουν πολύ, αλλά αυτή είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΒΡΩΜΕΡΗ! Και συνήθως είναι κάποιος απέξω που περιμένει να μπει στο μπάνιο. Αυτό το είδος επίσης συναντάται όταν είστε σε ξένο σπίτι.
Κουράδα Fire Ring

Έχεις φάει μεξικάνικο ή ινδικό και αισθάνεσαι τον κώλο σου φλογοκώλο, έτοιμο να κάνει στάχτη και μπούρμπερη την τουαλέτα.
Κουράδα "Τώωωρα βρήκε;"

Eίναι η κουράδα που σε βρίσκει όταν έχεις βρεθεί σε μπλόκο στην Κηφισιάς και όταν σου 'ρχεται φωνάζεις ΤΩΩΩΩΡΑ ΒΡΗΚΕ?
Τοξική (ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ) κουράδα

Η κουράδα που την κάνεις. Λιποθυμάς. Ξυπνάς σε έναν λευκό θάλαμο και φοράς μια λευκή στολή.

Κουράδα Τραμπολίνο

Κρέμεται από πάνω σου με σθένος και σε αναγκάζει να χοροπηδάς πάνω στην λεκάνη για να την ρίξεις.

Κουράδα Χρεοκοπιας

Είναι όταν σφίγγεσαι για ώρες και δεν μπορείς να χέσεις επειδή έχεις καιρό να φας

Κουράδα pantso

Είναι η κουράδα των δυσκοίλιων! Δεν βγαίνει με τίποτα, αν δεν βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής της! Προσοχή, αν δεν θέλει να βγει, μ-η-ν την πίεσετε! Δεν παίρνει από λόγια! Κίνδυνος να μετατραπεί σε κουράδα "εγκεφαλικό". Απαραίτητα εργαλεία:
Εφημερίδα,
περιοδικό,
nintendo,
psp ίσως και
laptop
πολλή υπομονή.
Κουράδα της χαράς

Αυτή η κουράδα συναντάται σε χαρές και πανηγύρια, όταν από το πολύ γέλιο μας φεύγουν βρώμικες ποσότητες με αποτέλεσμα να λερωθούμε. Η κουράδα αυτή συνήθως ακολουθεί μετά απο 2-3 κλανίτσες και γούρλωμα των ματιών.

Κουραδα sniper

Αυτή η κουράδα είναι αλφαδιασμένη, πέφτει κάθετα με τέτοια ταχύτητα ώστε να βρέξει ίσα ίσα την τρύπα σας! Την χαρακτηρίζει απόλυτη ακρίβεια και δημιουργεί εκνευρισμό!

Κουράδα οροφής

Οποιοδήποτε σκατό,ανεξαρτήτου σχήματος και μεγέθους.Αρκεί να γίνεται βάσει του εμπνευσμένου "Χέσε ψηλά κι αγνάντευε." Βασική προϋπόθεση για να παραμείνει στην οροφή : ΌΛΟ το χαρτί που θα χρησιμοποιηθεί,να το κολλήσετε προσεκτικά πάνω στο δημιούργημα.

Κουράδα Κασσάτο

Είναι η κουράδα μέσα στην οποία όταν την κοιτάς εντοπίζεις κόκκινα και πράσινα κομματάκια όπως στα παγωτά κασσάτο.
Κουράδα μαχαιράς

Αυτή η κουράδα είναι τόσο σκληρή που δεν βγαίνει από τον κώλο. Αφού σου τρώει την ψυχή να την βγάλεις, σου ξυρίζει τον κώλο όταν βγαίνει σαν μαχαίρι. Μπορεί να βγάλεις και λίγο αίμα

Κουράδα Ράδιο Αρβύλα

Σας έχει τύχει ποτέ να πέφτει το σήμα του κρύου ανέκδοτου και να θέλετε απελπισμένα να χέσετε; Δεν είστε ο μόνος... Το χειρότερο για αυτό το είδος είναι ότι τελικά στο 80% των περιπτώσεων έχεις χάσει το ανέκδοτο μετά. Είναι τόσο μικρά ρε γαμώτο!!!

Η Κουράδα που παίζει κρυφτό

Είστε στη τουαλέτα. Το τελευταίο χέσιμο ήταν μία φανταστική εμπειρία και περιμένετε εναγωνίως να δείτε το αποτέλεσμα του κόπου σας. Και.... δεν βλέπετε τίποτα. Ξενέρωμα!

Η κουράδα απατεώνας

Η κουράδα αυτή είναι ένα συνηθισμένο φαινόμενο..Χέζεις επί 1 ώρα . Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει τον Γκονζίλα . Κοιτάς στην λεκάνη και είναι σαν μισό γιουβαρλάκι!Τι σκατά;!Νόμιζα ότι ήταν η κουράδα της ζωής μου!!!
Χρήση-λειτουργία
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
47
Πόντοι
4.215
Εχθές έλαβε διάσταση μια τεράστια σκατομαχία στην λεκάνη μου. Αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να κατεβάζω όση περισσότερη ποσότητα σκατού μπορούσα. Μετά από δύο σουβλάκια την Παρασκευή το βράδυ, ένα πιάτο φασόλια με λουκάνικα το Σαββάτο μεσημέρι και ένα πενιρλί από του Σάββα μαζί με μίλκο τα ξημερώματα Κυριακής (χωρίς να συμπεριλάβουμε ένα τόστ, δύο μπανάνες, τρία αχλάδια, τρείς μπύρες και ένα πιάτο κουάκερ με μέλι που έφαγα από Παρασκευή απόγευμα μέχρι ξημερώματα Σαββάτου) δεν άντεχα άλλο. Ξημερώματα Κυριακής κατά τις 4:00 ξεκίνησα να χέζω ακατάπαυστα για κανένα δεκάλεπτο. Αναμενόμενο βέβαια γιατί όλο το βράδυ είχα ταράξει τις Ελλεϊνίδες στην πορδοκλανιά. Οπότε άραξα με ένα τεύχος "Μπλέκ" και απόλαυσα ένα υπερχέσιμο.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
44.736
Κριτικές
61
Like
40.304
Πόντοι
22.785
Είναι γνωστό ότι οι τρεις μεγάλες απολαύσεις της ζωής είναι το φαϊ, το γαμήσι και το χέσιμο.

Καθότι το φαϊ και το γαμήσι είναι χρηματοβόρα, το χέσιμο αρχίζει να ανεβαίνει στην εκτίμησή μου, το παρατηρώ περισσότερο και το απολαμβάνω...

τί μού θύμισες τώρα  :think: όταν δραστιροποιούμαι στήν αίδιολειχία καί έρχετε όσμή άπό τόν κώλο
ΚΑΥΛΩΝΩ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ  :rockon: :rockon:
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
έχω να χέσω 4 μέρες,μήπως να αρχίσω να ανησυχώ;
 

Beverlys

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2014
Μηνύματα
124
Like
0
Πόντοι
1
Είναι γνωστό ότι οι τρεις μεγάλες απολαύσεις της ζωής είναι το φαϊ, το γαμήσι και το χέσιμο.

Καθότι το φαϊ και το γαμήσι είναι χρηματοβόρα, το χέσιμο αρχίζει να ανεβαίνει στην εκτίμησή μου, το παρατηρώ περισσότερο και το απολαμβάνω...

Η υποκατάσταση του φαγητού και της γενετήσιας ορμής από το χέσιμο και η ανύψωσή του σε υπέρτατο αγαθό και μέγιστη απόλαυση εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους ως προς την αντιμετώπιση που μπορεί να έχετε από τις εκδιδόμενες κορασίδες-πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με τον έμφυτο μισογυνισμό που σας διακρίνει...

Ας το έχετε υπόψιν σας Κύριε Πύραυλε...
 

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Μηνύματα
939
Like
187
Πόντοι
6
Ο μονος που θα μπορουσε να εχει γραψει αυτο το θρεντ εχει πεθανει...τι στο διαλο πολλαπλασιαζονται οι κοπρολαγνοι??
 

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Μηνύματα
47.996
Κριτικές
10
Like
92
Πόντοι
376
βοηθάει αν πιεις κανένα φραπέ εφόσον είσαι νηστικός..
σε μένα δουλεύει  :shit:
για να δουμε ρε τυπε μακαρι γιατι εχω αρχισει να ανησυχω με το ολο θεμα,τωρα πινω μια φραπεδια δεν εχω φαει τιποτα απο το πρωι..για να δουμε
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
68.065
Like
68.538
Πόντοι
12.756
για να δουμε ρε τυπε μακαρι γιατι εχω αρχισει να ανησυχω με το ολο θεμα,τωρα πινω μια φραπεδια δεν εχω φαει τιποτα απο το πρωι..για να δουμε

Αν δεν κανει τιποτα η φραπεδια ρωτα τον Λιλα , εκει πας στα σιγουρα  ;)
 
OP
OP
ΠΥΡΑΥΛΟΣ

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Μηνύματα
3.274
Κριτικές
104
Like
2.751
Πόντοι
7.783
Εχθές έλαβε διάσταση μια τεράστια σκατομαχία στην λεκάνη μου. Αγωνίστηκα με όλες μου τις δυνάμεις για να κατεβάζω όση περισσότερη ποσότητα σκατού μπορούσα. Μετά από δύο σουβλάκια την Παρασκευή το βράδυ, ένα πιάτο φασόλια με λουκάνικα το Σαββάτο μεσημέρι και ένα πενιρλί από του Σάββα μαζί με μίλκο τα ξημερώματα Κυριακής (χωρίς να συμπεριλάβουμε ένα τόστ, δύο μπανάνες, τρία αχλάδια, τρείς μπύρες και ένα πιάτο κουάκερ με μέλι που έφαγα από Παρασκευή απόγευμα μέχρι ξημερώματα Σαββάτου) δεν άντεχα άλλο. Ξημερώματα Κυριακής κατά τις 4:00 ξεκίνησα να χέζω ακατάπαυστα για κανένα δεκάλεπτο. Αναμενόμενο βέβαια γιατί όλο το βράδυ είχα ταράξει τις Ελλεϊνίδες στην πορδοκλανιά. Οπότε άραξα με ένα τεύχος "Μπλέκ" και απόλαυσα ένα υπερχέσιμο.
Αυτό θα πει Λύτρωση.
 

ntelikanis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2009
Μηνύματα
939
Like
187
Πόντοι
6
ξερα συκα κ δαμασκηνα...κανενα ακτινιδιο επισης εγγυηση!!!
 

Επισκέπτης
Σήμερα μεσημέρι έφαγα γίγαντες και ρέγγα ..........

το αποτέλεσμα πρέπει να είνα εντυπωσιακό ........
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom