ελενακρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2023
- Like
- 580
- Πόντοι
- 21
Μακάρι να μετακόμιζαΥπάρχει cross άτριχη θηλυπρεπή από Θεσσαλονίκη?Είμαι 100% γαμιάς 1.96,94 κιλα.
Μακάρι να μετακόμιζαΥπάρχει cross άτριχη θηλυπρεπή από Θεσσαλονίκη?Είμαι 100% γαμιάς 1.96,94 κιλα.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, είναι πολύ πίσω! Μπες στο κανεσεξ κ δες τα χάλια τους.Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο κροσσάκι ή femboy με περιποιημένα άκρα και θηλυκά χαρακτηριστικά? Απορία το έχω...
Ωρε μια κωλαραΚαλησπέρα![]()
Αυτό μάλιστα, από πρόσωπο τι λέει όμως?Ωρε μια κωλαρα
ola kala ola vraia kai kvlara souper φατσα δ βλεπω !!!και μαλι μακριΩρε μια κωλαρα
Εεε και εσύ όλα δικά σου τα θεςola kala ola vraia kai kvlara souper φατσα δ βλεπω !!!και μαλι μακρι
Γεια, καλώς ήρθες.
ΕυχαριστώΓεια, καλώς ήρθες.
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Cross είναι άντρας ντυμένος γυναικεία. Ούτε ορμόνες παίρνει, ούτε κάνει πλαστικές, ούτε έχει γυναικεία χαρακτηριστικά. Αν θέλεις όλα αυτά τότε πρέπει να ψάξεις για τρανς, όχι για κρος.Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, είναι πολύ πίσω! Μπες στο κανεσεξ κ δες τα χάλια τους.
Δεν παίρνουν ορμόνες, μερικές είναι αξύριστες κιόλας,οι περισσότερες έχουν φάτσα σα μπουλντόγκ, δεν κάνουν πλαστικές , δεν ξέρουν να βάφονται, πετάνε ένα μεικ απ στη μούρη λες και είναι σοβάς βάζουν και ένα στρινγκ και σου λένε έλα. Φυσικά οι περισσότερες από αυτές έχουν και σμν γιατί έχουν γαμηθεί με ότι νέο αλλοδαπό έρχεται στη χώρα από αλμπανα μέχρι πάκια.
Και φυσικά δεν δείχνουν τη μούρη τους γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αφρατη bubblebutt κωλάρα για τους παραπάνω λόγους,άσε που βάζουν και μια περούκα αποκρεων έτσι για να λένε.
Αφού δεις αυτό, μετά δες Αγγλία, Αμερική κ λατινική Αμερική και βγάλε συμπέρασμα για τα χάλια τους!
Επίσης έχουν μια μαλακινση εγκεφάλου να δείχνουν τις γόβες και τις μπότες τους λες και μας ενδιαφέρει τι μάρκα είναι αντί να δείχνουν τη κωλάρα τους, αν έχουν.
Δείχνουν και τα πόδια τους βέβαια λες και είμαστε ποδολογοι..
Ότι να ναι...
Μπορεί, αλλά και στις δύο περιπτώσεις είναι στο μυαλό "γκόμενες " η μεν αποφασίζει να μείνει στα χαλιά της η δε αποφασίζει να γίνει εντελώς , όσο γίνεται θηλυκό.Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Cross είναι άντρας ντυμένος γυναικεία. Ούτε ορμόνες παίρνει, ούτε κάνει πλαστικές, ούτε έχει γυναικεία χαρακτηριστικά. Αν θέλεις όλα αυτά τότε πρέπει να ψάξεις για τρανς, όχι για κρος.
Βαψε και νυχακι βρε φιλεναδα! Χαλας την τελειοτητα.
ΓειαΚαλησπέρα σε όλους και όλες.
Είμαι 34αρης από Αθήνα -Πειραιά , ψάχνω μόνιμα μια κρυφή σχέση να περνάμε καλά και θα ήθελα Κροσς.
Όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει !!!
Και που στέλνουμε πρόσωπο κάποιες, σάμπως στέλνετε οι περισσότεροι;Σήμερα μου μίλησε μια στο κανεσεξ ζητάει πρόσωπο της λέω εδώ δεν βάζω , με κάνει μπλοκ ενώ αυτή δεν έχει πρόσωπο εκεί. Ότι να ναι...
Ρε σεις εκεί στο κανεσεξ βάλτε πρόσωπο φωτό γαμώτο δεν γαμαμε ότι κ ότι!