Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

translover69

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2007
Κριτικές
6
Like
310
Πόντοι
21

εχει κανει επισκεψη εδω καποιος?

Lord_ThickTool

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Καλησπέρα, υπάρχει κάποιο κροσσάκι ή femboy με περιποιημένα άκρα και θηλυκά χαρακτηριστικά? Απορία το έχω...
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, είναι πολύ πίσω! Μπες στο κανεσεξ κ δες τα χάλια τους.
Δεν παίρνουν ορμόνες, μερικές είναι αξύριστες κιόλας,οι περισσότερες έχουν φάτσα σα μπουλντόγκ, δεν κάνουν πλαστικές , δεν ξέρουν να βάφονται, πετάνε ένα μεικ απ στη μούρη λες και είναι σοβάς βάζουν και ένα στρινγκ και σου λένε έλα. Φυσικά οι περισσότερες από αυτές έχουν και σμν γιατί έχουν γαμηθεί με ότι νέο αλλοδαπό έρχεται στη χώρα από αλμπανα μέχρι πάκια.
Και φυσικά δεν δείχνουν τη μούρη τους γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αφρατη bubblebutt κωλάρα για τους παραπάνω λόγους,άσε που βάζουν και μια περούκα αποκρεων έτσι για να λένε.
Αφού δεις αυτό, μετά δες Αγγλία, Αμερική κ λατινική Αμερική και βγάλε συμπέρασμα για τα χάλια τους!
Επίσης έχουν μια μαλακινση εγκεφάλου να δείχνουν τις γόβες και τις μπότες τους λες και μας ενδιαφέρει τι μάρκα είναι αντί να δείχνουν τη κωλάρα τους, αν έχουν.
Δείχνουν και τα πόδια τους βέβαια λες και είμαστε ποδολογοι..
Ότι να ναι...

ggg777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
1.744
Πόντοι
216
Καλησπέρα
1000002713.jpg
Ωρε μια κωλαρα

emma4u

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2021
Like
215
Πόντοι
20
Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν, είναι πολύ πίσω! Μπες στο κανεσεξ κ δες τα χάλια τους.
Δεν παίρνουν ορμόνες, μερικές είναι αξύριστες κιόλας,οι περισσότερες έχουν φάτσα σα μπουλντόγκ, δεν κάνουν πλαστικές , δεν ξέρουν να βάφονται, πετάνε ένα μεικ απ στη μούρη λες και είναι σοβάς βάζουν και ένα στρινγκ και σου λένε έλα. Φυσικά οι περισσότερες από αυτές έχουν και σμν γιατί έχουν γαμηθεί με ότι νέο αλλοδαπό έρχεται στη χώρα από αλμπανα μέχρι πάκια.
Και φυσικά δεν δείχνουν τη μούρη τους γιατί ξέρουν ότι δεν έχουν θηλυκά χαρακτηριστικά και αφρατη bubblebutt κωλάρα για τους παραπάνω λόγους,άσε που βάζουν και μια περούκα αποκρεων έτσι για να λένε.
Αφού δεις αυτό, μετά δες Αγγλία, Αμερική κ λατινική Αμερική και βγάλε συμπέρασμα για τα χάλια τους!
Επίσης έχουν μια μαλακινση εγκεφάλου να δείχνουν τις γόβες και τις μπότες τους λες και μας ενδιαφέρει τι μάρκα είναι αντί να δείχνουν τη κωλάρα τους, αν έχουν.
Δείχνουν και τα πόδια τους βέβαια λες και είμαστε ποδολογοι..
Ότι να ναι...
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Cross είναι άντρας ντυμένος γυναικεία. Ούτε ορμόνες παίρνει, ούτε κάνει πλαστικές, ούτε έχει γυναικεία χαρακτηριστικά. Αν θέλεις όλα αυτά τότε πρέπει να ψάξεις για τρανς, όχι για κρος.

Lord_ThickTool

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Μάλλον τα έχεις μπερδέψει. Cross είναι άντρας ντυμένος γυναικεία. Ούτε ορμόνες παίρνει, ούτε κάνει πλαστικές, ούτε έχει γυναικεία χαρακτηριστικά. Αν θέλεις όλα αυτά τότε πρέπει να ψάξεις για τρανς, όχι για κρος.
Μπορεί, αλλά και στις δύο περιπτώσεις είναι στο μυαλό "γκόμενες " η μεν αποφασίζει να μείνει στα χαλιά της η δε αποφασίζει να γίνει εντελώς , όσο γίνεται θηλυκό.
Εμένα πάντως δε με τραβάει το κρος που είναι σα το μανάβη της γειτονιάς μετά από πρωινή βάρδια στη λαχαναγορά.
Αν είναι να υποδύεται τη γκόμενα τουλάχιστον να μπει στο κόπο να το κάνει με επιτυχία.
Κακά τα ψέμματα πόσες από τις κρος εδώ μπορούν να σταθούν απέναντι στη nunicult από Αγγλία? Εγώ λέω καμία.
Θα μου πεις αυτή είναι τρανς οκ, οι κρος να γίνουν τρανς αλλιώς δε λέει, νομίζω.
Οι περισσότεροι κολομπαραδες εδώ μέσα θα προτιμούσαν μια σα τη nunicult παρά με το οτιδήποτε κυκλοφορεί εδώ πέρα.

Τελευταία τροποποίηση:

Manito96

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2022
Like
31
Πόντοι
0
Χαίρεται! Κανένα ωραίο θηλυκό από Πειραιά και γύρω παίζει ?!

• Like
Αντιδράσεις: Kassie

natasssa

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2026
Like
854
Πόντοι
81
Καλησπέρα σε όλους και όλες.
Είμαι 34αρης από Αθήνα -Πειραιά , ψάχνω μόνιμα μια κρυφή σχέση να περνάμε καλά και θα ήθελα Κροσς.

Όποια ενδιαφέρεται ας μου στείλει !!!
Γεια

Lord_ThickTool

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
0
Σήμερα μου μίλησε μια στο κανεσεξ ζητάει πρόσωπο της λέω εδώ δεν βάζω , με κάνει μπλοκ ενώ αυτή δεν έχει πρόσωπο εκεί. Ότι να ναι...
Ρε σεις εκεί στο κανεσεξ βάλτε πρόσωπο φωτό γαμώτο δεν γαμαμε ότι κ ότι!

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
617
Πόντοι
81
Σήμερα μου μίλησε μια στο κανεσεξ ζητάει πρόσωπο της λέω εδώ δεν βάζω , με κάνει μπλοκ ενώ αυτή δεν έχει πρόσωπο εκεί. Ότι να ναι...
Ρε σεις εκεί στο κανεσεξ βάλτε πρόσωπο φωτό γαμώτο δεν γαμαμε ότι κ ότι!
Και που στέλνουμε πρόσωπο κάποιες, σάμπως στέλνετε οι περισσότεροι;
Ποτέ δεν κατάλαβα τί ακριβώς φοβάστε! Τί θα μπορούσε να γίνει δηλαδή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom