Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για CD!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σύλβια

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2013
Like
625
Πόντοι
81
Καλημέρα κσι χρόνια πολλά.
Είμαι μιλφ κρος από Παγκράτι, με δικό μου χώρο, 46χρ., 1.80, 73κ, ξυρισμένη παντού, μη επαγγελματίας, υποτακτική, 100% παθητική και αναζητώ ζόρικους πολύ αρρενωπούς άντρακκλες για παρτούζα και ανωμαλιάρικα σκηνικά με διάρκεια.
Εδώ μπορείτε να δείτε κάποιες φωτο μου:
Κάνω συναντήσεις πολύ επιλεκτικά, ωστόσο θα ήθελα να πραγματοποιήσω αυτή τη φαντασίωση με 3-4 (ή και περισσότερους) άντρες.
Μου αρέσει να ικανοποιώ τα αρσενικά, περισσότερο απ'ό,τι εμένα, και να κάνω όλα τους τα χατήρια! (στα πλαίσια του ασφαλούς φυσικά).
Θα ήθελα το λαρύγγι μου να γίνει το χυσοδοχείο σας, όπου θα αδειάσετε τις κάβλες σας και θα ξαλαφρώσετε..
Αν σας αρέσει και να ξεφτυλίζετε (βρίσιμο, ξύλο, μπάτσες, φτύσιμο, facefuck , κατούρημα κτλ.) ακόμα καλύτερα!
Αν το άντεχα και θα μπορούσε να προκύψει και διπλή διείδυση, ευχαρίστως!
Γενικά, δεν κάνω τυφλά ραντεβού, οπότε καλό θα ήταν να έχετε τη διάθεση να στείλετε καμιά φωτό, να έχω μια ιδέα, όπως θα στείλω και γω πρόσωπο.
Παρά αυτά που αναζητώ, είμαι σοβαρό, μορφωμένο, εχέμυθο και διακριτικό άτομο.
Ηλικία αδιάφορη.
Προτιμούνται όμως γυμνασμένοι, μουστακαλήδες, καραφλοί, πολύ τριχωτοί, κοιλαράδες, Αλβανοί, αγριόφατσες, παππούδες ή(και) παντρεμένοι.
Διαθέσιμη είμαι τα ΣΚ, όλη τη μέρα (π.χ. θα μπορούσαμε να το κανονίσουμε και μεσημέρι-απόγευμα αν βολεύει).
Θα περιμένω μηνύματά σας για συμμετοχή, είτε προσωπικά, είτε σε αυτό το νήμα. Και εννοείται, ό,τι θέλετε με ρωτάτε.
Φιλάκια, Σύλβια! :kiss-mark:

Συνημμένα

• IMG_20251018_201701.jpg
    IMG_20251018_201701.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 57
  • IMG_20251018_201648 (1).jpg
    IMG_20251018_201648 (1).jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_20251018_201708 (1).jpg
    IMG_20251018_201708 (1).jpg
    931,9 KB · Εμφανίσεις: 56
  • Untitled.png
    Untitled.png
    479,9 KB · Εμφανίσεις: 78
Τελευταία τροποποίηση:

Cross Xaroula

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2021
Like
671
Πόντοι
86
Μπορεί, αλλά και στις δύο περιπτώσεις είναι στο μυαλό "γκόμενες " η μεν αποφασίζει να μείνει στα χαλιά της η δε αποφασίζει να γίνει εντελώς , όσο γίνεται θηλυκό.
Εμένα πάντως δε με τραβάει το κρος που είναι σα το μανάβη της γειτονιάς μετά από πρωινή βάρδια στη λαχαναγορά.
Αν είναι να υποδύεται τη γκόμενα τουλάχιστον να μπει στο κόπο να το κάνει με επιτυχία.
Κακά τα ψέμματα πόσες από τις κρος εδώ μπορούν να σταθούν απέναντι στη nunicult από Αγγλία? Εγώ λέω καμία.
Θα μου πεις αυτή είναι τρανς οκ, οι κρος να γίνουν τρανς αλλιώς δε λέει, νομίζω.
Οι περισσότεροι κολομπαραδες εδώ μέσα θα προτιμούσαν μια σα τη nunicult παρά με το οτιδήποτε κυκλοφορεί εδώ πέρα.

Προβολή συνημμένου 1607274

TzouliaCD

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Γεια σας ! Όποιος ενδιαφέρεται για συνάντηση σε χοτέλ ή δικό του, ας στείλει να δώσω βάημπερ. Τα βασικά: είμαι μόνο παθητική, θέλω μόνο ενεργητικούς, προτιμώ με μεγάλα εργαλεία. Φοτό στέλνω αλλά όχι και να γίνω η τσόντα για να τον παίζει κάποιος, με ενδιαφέρουν μόνο συναντήσεις, όχι μπλαμπλα΄.

Συνημμένα

• viber_image_2026-04-19_03-30-49-716.jpg
    viber_image_2026-04-19_03-30-49-716.jpg
    132,3 KB · Εμφανίσεις: 70

TzouliaCD

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2025
Κριτικές
1
Like
78
Πόντοι
0
Και που στέλνουμε πρόσωπο κάποιες, σάμπως στέλνετε οι περισσότεροι;
Ποτέ δεν κατάλαβα τί ακριβώς φοβάστε! Τί θα μπορούσε να γίνει δηλαδή;
Και που στέλνουμε πρόσωπο κάποιες, σάμπως στέλνετε οι περισσότεροι;
Ποτέ δεν κατάλαβα τί ακριβώς φοβάστε! Τί θα μπορούσε να γίνει δηλαδή;
Χαβαλέδες είναι οι περισσότεροι ή κότες που ψάχνουν να τον παίξουν με μηνύματα. Δυστυχώς.

old.school.cowboy79

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
6.319
Πόντοι
1.056
Γεια σας ! Όποιος ενδιαφέρεται για συνάντηση σε χοτέλ ή δικό του, ας στείλει να δώσω βάημπερ. Τα βασικά: είμαι μόνο παθητική, θέλω μόνο ενεργητικούς, προτιμώ με μεγάλα εργαλεία. Φοτό στέλνω αλλά όχι και να γίνω η τσόντα για να τον παίζει κάποιος, με ενδιαφέρουν μόνο συναντήσεις, όχι μπλαμπλα΄.
Καλημέρα αγάπη. Δεν μπορώ να σου στείλω. Αν θες στείλε μου εσύ. Ευχαριστώ!

mitsakos25

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
1.011
Πόντοι
86
Για μια Δούκισσα στην Αθήνα, ενεργητική cross δηλωνει, εχει κάποιος εμπειρία?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom