Cross Xaroula
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2021
- Like
- 547
- Πόντοι
- 86
Αυτή και η Παρις Χιλτον να ούμε!!!Πολύ hi class φίλε μου....καλό παιδί και ομορφουλα....δεν είναι πάντα ελλαδα ....
Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε...η κοπέλα απλά είναι αλλού....και μπράβο της!Αυτή και η Παρις Χιλτον να ούμε!!!
Μέτρια είναι αλλά τέλος πάντων, έχω δει γύφτισσα στην Καβάλας καλύτερη ξέρω γω...Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε...η κοπέλα απλά είναι αλλού....και μπράβο της!
Σε ποια περιοχη ειναι; Και ποσο ειναι το δωρακι της;Με την Νικόλ εχουμε βρεθεί αρκετές φορές. Κορμάρα, καλό παιδί και καθαρή. Δίνει πόνο και στην πίπα αλλά αντέχει και πολύ γαμησι. Βγάζει γούστα και αξίζει με το παραπάνω ότι ζητάει..
Στην αρχή ήθελε επιβεβαίωση κάτι που μου άρεσε εμένα γιατί δείχνει ότι επιλέγει με ποιον πάει.
Σε ότι κυκλοφορεί, νομίζω είναι η καλύτερη..
Είσαι κούκλα δυστυχώς είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να σου στείλω. Αν θέλει στείλε μουΚαλησπερα
Είμαι απόλυτα θυληκη juicy με μεγάλη κωλαρα . Από Αθήνα
Εχω φαντασίωση να δοκιμάσω gangbang με 3-4 άντρες . Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να συμμετάσχεις ή υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα επικοινώνησε μαζί μου !
Νανσυ από Αθήνα !
Εγώωω
Δυστυχώς Οι ώρες η τοποθεσία και οι ημέρες δεν με βολεύουν να σας ξεζουμισω και τους δύο σαςΥπάρχει κροσάκι που θέλει να γαμηθεί απο 2 γαμιάδες σήμερα μεσημέρι πριαμο ηλιούπολη???
καλημερα υπαρχει μια ενεργητικη κροσ στο κανεσξ ανεβαζει συνεχεια αγγελιες φενεται φωτο κλπ ομως συνεχεια το βγαζει ξερετε ποια ειναι?Δυστυχώς Οι ώρες η τοποθεσία και οι ημέρες δεν με βολεύουν να σας ξεζουμισω και τους δύο σας
Steile mΚαλησπερα
Είμαι απόλυτα θυληκη juicy με μεγάλη κωλαρα . Από Αθήνα
Εχω φαντασίωση να δοκιμάσω gangbang με 3-4 άντρες . Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να συμμετάσχεις ή υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα επικοινώνησε μαζί μου !
Νανσυ από Αθήνα !