Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε...η κοπέλα απλά είναι αλλού....και μπράβο της!Αυτή και η Παρις Χιλτον να ούμε!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Astrapokaulos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2024
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.370
- Πόντοι
- 201
Μέτρια είναι αλλά τέλος πάντων, έχω δει γύφτισσα στην Καβάλας καλύτερη ξέρω γω...Δεν καταλαβαίνει τίποτα φίλε...η κοπέλα απλά είναι αλλού....και μπράβο της!

Διαγραμμένο μέλος 259831
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2025
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Σε ποια περιοχη ειναι; Και ποσο ειναι το δωρακι της;Με την Νικόλ εχουμε βρεθεί αρκετές φορές. Κορμάρα, καλό παιδί και καθαρή. Δίνει πόνο και στην πίπα αλλά αντέχει και πολύ γαμησι. Βγάζει γούστα και αξίζει με το παραπάνω ότι ζητάει..
Στην αρχή ήθελε επιβεβαίωση κάτι που μου άρεσε εμένα γιατί δείχνει ότι επιλέγει με ποιον πάει.
Σε ότι κυκλοφορεί, νομίζω είναι η καλύτερη..
Lord_ThickTool
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 0
Γεια ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν? Είναι οκ καθαρή κτλ?
ΜΟΝΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΒ
ΜΟΝΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΒ
Είσαι κούκλα δυστυχώς είμαι νέο μέλος και δεν μπορώ να σου στείλω. Αν θέλει στείλε μουΚαλησπερα
Είμαι απόλυτα θυληκη juicy με μεγάλη κωλαρα . Από Αθήνα
Εχω φαντασίωση να δοκιμάσω gangbang με 3-4 άντρες . Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να συμμετάσχεις ή υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα επικοινώνησε μαζί μου !
Νανσυ από Αθήνα !
Εγώωω
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Στον καθρέφτη στο ξενοδοχείο
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 711
- Πόντοι
- 81
Δυστυχώς Οι ώρες η τοποθεσία και οι ημέρες δεν με βολεύουν να σας ξεζουμισω και τους δύο σαςΥπάρχει κροσάκι που θέλει να γαμηθεί απο 2 γαμιάδες σήμερα μεσημέρι πριαμο ηλιούπολη???
καλημερα υπαρχει μια ενεργητικη κροσ στο κανεσξ ανεβαζει συνεχεια αγγελιες φενεται φωτο κλπ ομως συνεχεια το βγαζει ξερετε ποια ειναι?Δυστυχώς Οι ώρες η τοποθεσία και οι ημέρες δεν με βολεύουν να σας ξεζουμισω και τους δύο σας
Θοδωρής 123
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2017
- Like
- 724
- Πόντοι
- 81
Ψάχνω άλλες κρος Καλησπερα, εχεις κανεις γνωμη για αυτην??? Κατεβαινει καθε 2-3 μηνες αργολιδα.
tomdoshi143
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Steile mΚαλησπερα
Είμαι απόλυτα θυληκη juicy με μεγάλη κωλαρα . Από Αθήνα
Εχω φαντασίωση να δοκιμάσω gangbang με 3-4 άντρες . Εάν πιστεύεις ότι μπορείς να συμμετάσχεις ή υπάρχει η δυνατότητα να περάσουμε όμορφα επικοινώνησε μαζί μου !
Νανσυ από Αθήνα !
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 201
Μια αγγελία που είδα για ένα σκηνικό σε Airbnb το Σάββατο που θα στήσει ένα Σίσσι μπόι ένας για ξεκολιασμα ,έχει εικόνα κανένας ? Γιατί το τηλ δεν το σηκώνει αν και γράφει επικοινωνία την ίδια μέρα για λεπτομέρειες!
Αν είναι εδώ ο μύστης αυτός ή γνωρίζει κάποιος κάτι /ποσό κ τι όρια έχει το Σίσσι ας γράψει
Ευχαριστώ
Αν είναι εδώ ο μύστης αυτός ή γνωρίζει κάποιος κάτι /ποσό κ τι όρια έχει το Σίσσι ας γράψει
Ευχαριστώ
lospalamaris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.502
- Πόντοι
- 486
εχω να παω μαζι της καμια 5ετια σιγουρα προ covid. ηταν πολυ καθαρη κ προσεκτικη. εχυνε κι ολας. 50 επερνε τοτε 1φοραΓεια ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν? Είναι οκ καθαρή κτλ?
ΜΟΝΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΗ ΤΡΒ
Μια αγγελία που είδα για ένα σκηνικό σε Airbnb το Σάββατο που θα στήσει ένα Σίσσι μπόι ένας για ξεκολιασμα ,έχει εικόνα κανένας ? Γιατί το τηλ δεν το σηκώνει αν και γράφει επικοινωνία την ίδια μέρα για λεπτομέρειες!
Ευχαριπου
Που το είδες συναγωνιστή; Στο κάνεσεξ; Στείλε λινκΜια αγγελία που είδα για ένα σκηνικό σε Airbnb το Σάββατο που θα στήσει ένα Σίσσι μπόι ένας για ξεκολιασμα ,έχει εικόνα κανένας ? Γιατί το τηλ δεν το σηκώνει αν και γράφει επικοινωνία την ίδια μέρα για λεπτομέρειες!
Ευχαριστώ
Kolobaras35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2025
- Like
- 1.201
- Πόντοι
- 201
Ναι θα τη ξανά βρω κ σου στέλνωΠου το είδες συναγωνιστή; Στο κάνεσεξ; Στείλε λινκ
mitsakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2017
- Like
- 964
- Πόντοι
- 86
Airbnb με τρανσακι 9 Ιανουαρίου
Καθαριότητα κ ασφάλεια ξύλο κ ξεκολιασμα ! Είναι στενή κ θα της το δώσουμε στο χέρι ,είναι τελείως σαν κοριτσάκι Εχεμύθεια !. Τελεγκραμ https://t.me/+ezKJcHspEmljMzhk Ακολουθήστε το λινκ για λεπτομέρειες
Αυτη πρέπει να λεει ο φίλος, εχω δει το ιδιο σκηνικό παρα πολλες φορές 2 χρόνια.. την ιδια γκομενα την στήνει καπου σε ξενοδοχείο, σε rbnb, σε παρκινγκ βαζει αγγελίες και όποιος θελει παει με μικρό αντίτιμο και γαμαει... δεν εχει τύχει να παω ποτε απλά εχω δει πολλες φορές την αγγελία με την ιδια cross. Προσωπικά αν και μου σρεσει αυτο που βλεπω θα δίσταζα γιατι οταν κατι εχει γινει τοοοσες φορες δεν ξερω τι μπορει να εχει αυτη η "κοπελα" απο αρρώστιες ή αν κανει χρήση, δεν θελω να συγκοφαντίσω απλα μου κανει εντύπωση το σκηνικό, θα πήγαινα πάντως αν ηταν συμβατή η τιμη για μια πιπα ετσι για να δω τι παίζει