kalampalikis2369
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 1
- Like
- 187
- Πόντοι
- 6
Οσα ζευγαρια και γυναικες σκοπευουν να κατεβουν σε καποιο τσοντοσινεμα ας ενημερωνουν εδω τους μυστες

Τώρα σώθηκες ωράιο νήμα έφτιαξεςΟσα ζευγαρια και γυναικες σκοπευουν να κατεβουν σε καποιο τσοντοσινεμα ας ενημερωνουν εδω τους μυστες![]()
Είναι κάτι τύποι γενικά που πάνε με γκόμενα στο τσονταδικο και κοιτάζουν ποιος έχει ποίο μεγάλη ψωλήΟ άλλος θα ψάχνει γαμιαδες για την γυναίκα του και θα την πηδάει και θα του χαϊδεύει την πουτσα το μισό τσοντοσινεμα!!!
Έχει και τέτοια φίλε,σίγουρα .ποιο εύκολο βλέπω είναι να πάρει τον άντρα της .Είναι κάτι τύποι γενικά που πάνε με γκόμενα στο τσονταδικο και κοιτάζουν ποιος έχει ποίο μεγάλη ψωλή
Έχει υδρηματα ηδονής στην φυλής στην Κασσάνδρας στο Μεταξουργείο έχει στην Συγγρού μεταλλαγμένα κορίτσια, που ξέρουν να κάνουν ωραίο μπουκιτσιΈχει και τέτοια φίλε,σίγουρα .ποιο εύκολο βλέπω είναι να πάρει τον άντρα της .
Αλλά να κάνεις κάλεσμα σε τσοντοσινεμα για να γαμησεις τζάμπα είπαμε ..Σάββατο είναι ριξτε και κανένα 20ρικο στις πουτανες !
Αμπαλους εγώ μύστη συνάδελφε είμαι Α Εθνική και παίζω και Ευρώπη, εσύ κάτσε εδώ και παιξε μετον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο και βάρα μητονγκες,με τους γκασμαδες που έχεις μπλέξει μύστη συνάδελφε@Voula που εισαι κοκοναμ????
δωσε τα φωτα σου και μαθε μπαλιτσα τους αμπαλους εδω περα λεμε...
Μεγα μυστη Φατσεα κανε τα κονε σου με τα κορασια να τα κερασουμε λουκανικοΑμπαλους εγώ μύστη συνάδελφε είμαι Α Εθνική και παίζω και Ευρώπη, εσύ κάτσε εδώ και παιξε μετον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο και βάρα μητονγκες,με τους γκασμαδες που έχεις μπλέξει μύστη συνάδελφε
Διατάξτε , τι πρέπει να κάνω?@Voula που εισαι κοκοναμ????
δωσε τα φωτα σου και μαθε μπαλιτσα τους αμπαλους εδω περα λεμε...
ποτε θα σε συναντησω για να σου δωσω διαταγες face2face?Διατάξτε , τι πρέπει να κάνω?
Έχει ωραία ταινία σήμερα...Διατάξτε , τι πρέπει να κάνω?
για να το λες κατι ξερεις καλυτερα να κανεις.Αμπαλους εγώ μύστη συνάδελφε είμαι Α Εθνική και παίζω και Ευρώπη, εσύ κάτσε εδώ και παιξε μετον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο και βάρα μητονγκες,με τους γκασμαδες που έχεις μπλέξει μύστη συνάδελφε
Οκ???Έχει ωραία ταινία σήμερα...
Ευχαρίστως...... άραγε φθάνεις?ποτε θα σε συναντησω για να σου δωσω διαταγες face2face?
τιιιιι... ο φασουλας εισαι ???Ευχαρίστως...... άραγε φθάνεις?
Εγώ είμαι 1.85 είμαι κοντά?Ευχαρίστως...... άραγε φθάνεις?