athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 120.259
- Πόντοι
- 16.631
Διαγράψτε την ανάρτηση αυτή όσο ακόμη έχετε χρόνο..
Διαγράψτε την ανάρτηση αυτή όσο ακόμη έχετε χρόνο..
οχι εχω ευαισθησια ΕΙΠΑείπα εγώ ότι δεν την έχεις?
και πάλι εσύ τα κουβαλάς?![]()
Συμφωνώ απόλυτα....αλλωστε γι αυτό το ενα αμάξι μου είναι 40 ετών χιλιαρακι με καρμπυρατέρ και 4αρι σασμάν μηχανικο τιμόνι και παράθυρα....έχω γράψει 665.000 χλμ χωρίς να με αφήσει πουθενάσυμφωνώ
Ίσως μετά από χρόνια να μην υπάρχουν καθόλου τροχοφόρα , να είναι όλα ιπτάμενα
Ή για οικονομικούς λόγους να πούνε τέρμα τα ηλεκτρικά ,είναι κοστοβόρα γιατί έτσι....
Όπως έγινε με το φυσικό αέριο που κάνανε καμπάνιες να βάλουμε όλοι ή τα φωτοβολταικά
Προσωπικά όμως μιλάω για την οδηγική εμπειρία ,
άλλο να πηγαίνεις -κουμαντάρεις το όχημα μόνος σου
και άλλο να σε πηγαίνει ρομποτάκι
δεν ξέρω αν το ΠΙΣΤΕΥΩοχι εχω ευαισθησια ΕΙΠΑ
εγω τι ειπα ΒΡΕ ανεπροκοπε;δεν ξέρω αν το ΠΙΣΤΕΥΩ
εγώ παραγγέλνω και μου τα φέρνουν στην πόρτα
3 - 1 χτες....ενα σχόλιο παρακαλώοχι εχω ευαισθησια ΕΙΠΑ
το ίδιο αλλά εγώ το ΕΝΝΟΩεγω τι ειπα ΒΡΕ ανεπροκοπε;

γείτονας έχει "αντίκα" φτιαγμένο από ράλυ ακρόπολις , άντε γειά μόνο που το βλέπειςΣυμφωνώ απόλυτα....αλλωστε γι αυτό το ενα αμάξι μου είναι 40 ετών χιλιαρακι με καρμπυρατέρ και 4αρι σασμάν μηχανικο τιμόνι και παράθυρα....έχω γράψει 665.000 χλμ χωρίς να με αφήσει πουθενά
Και το άλλο 20ετιας γρήγορο στριφτερο και αξιόπιστο χωρίς πολλά ηλεκτρονικά υδραυλικό τιμόνι 5αρι κοντό σασμάν...μονο με abs και esp... τίποτα αλλο βοηθητικό

Εγω μενω κοντα στο κεντρο της Θεσσαλονικης, κραταει αξια ακομα
Κ συ νομίζω έχεις οπελ άστρα????.....ετσι δεν εχεις πει???Kι εγω εκει μένω και βλεπω μερικα Τεσλα.... Μπορει να εχω πετυχει και το δικο σου. Δεν ειναι πολλά αλλωστε. Model 3 ή Model Y εχεις;
Κ συ νομίζω έχεις οπελ άστρα????.....ετσι δεν εχεις πει???
παμε καλα πιστευω φετος θα σαρωσουμε3 - 1 χτες....ενα σχόλιο παρακαλώ
ναι γιατι εισαι ΣΗΜΑΙΝΩΝ νικ του μπου εσυτο ίδιο αλλά εγώ το ΕΝΝΟΩ![]()

Βρε ουτε μεις.....οτιδήποτε σε καινούργιο....αν και στη δουλειά έχω υβριδικό με εξαίρεση το οτι καίει μ.ο 6,2 λίτρα δεν βρίσκω τρομερό λόγο ύπαρξης....Καλα θυμασαι. Το οτι ειμαι υπερ των ηλεκτρικων δεν σημαινει οτι μπορω αμεσα να αγορασω ένα.
στο μεταξύ αν ασχολείσαι- είσαι κάτοχος αυτοκινήτων από πιτσιρικάς ,Κ συ νομίζω έχεις οπελ άστρα????.....ετσι δεν εχεις πει???
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣναι γιατι εισαι ΣΗΜΑΙΝΩΝ νικ του μπου εσυ![]()

Οι οθόνες με εκνευρίζουν συν το οτι αποσπούν την προσοχήστο μεταξύ αν ασχολείσαι- είσαι κάτοχος αυτοκινήτων από πιτσιρικάς ,
αν έχεις κάψει κ κάμποσα ελαστικά στα Λιμανάκια ,
δεν σου κάνουν εντύπωση τα ηλεκτρικά
αν κάνεις μεγάλα ταξίδια που ελάχιστοι κάνουν, είναι χρήσιμα όλα αυτάΟι οθόνες με εκνευρίζουν συν το οτι αποσπούν την προσοχή
Αμα πάρεις κανα μερσεντικο του 90 την w140 την sclass θα δεις τι σημαίνει μαγικό χαλί.....είχα μια s320 στη δουλειά.....απόλαυση σε 4 τροχούςτο 50% μη πω και παραπάνω την απόλαυσης στην οδήγηση είναι η αίσθηση του αυτοκινήτου δηλαδή πως το αμάξι μεταφράζει σε εσένα το τι γίνεται στον δρόμο στο τιμόνι αλλά και γενικότερα.
Ούτε τα τρελά specs σε ροπή και επιτάχυνση ούτε η τέλεια κατανομή στους τροχούς
πολύ πιο διασκεδαστική μια m3 από ένα τέσλα και ας της ρίχνει το τέσλα στα αυτιά σε ροπή.
Σε αυτό οι ιταλοί είναι πρώτοι...και οι γερμανοί/γάλοι ακολουθούν....
η τέσλα...απλά σου δίνει ένα αμάξι που το νιώθεις να πλέει ωραία.