tweenpeaks
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2026
- Like
- 668
- Πόντοι
- 81
3Kι εγω εκει μένω και βλεπω μερικα Τεσλα.... Μπορει να εχω πετυχει και το δικο σου. Δεν ειναι πολλά αλλωστε. Model 3 ή Model Y εχεις;
3Kι εγω εκει μένω και βλεπω μερικα Τεσλα.... Μπορει να εχω πετυχει και το δικο σου. Δεν ειναι πολλά αλλωστε. Model 3 ή Model Y εχεις;
το επισημανα, αλλα οσοι κραζουν τα τεσλα, στην πλεοψηφια τους οδηγουν χιουνται 20ετιαςτο 50% μη πω και παραπάνω την απόλαυσης στην οδήγηση είναι η αίσθηση του αυτοκινήτου δηλαδή πως το αμάξι μεταφράζει σε εσένα το τι γίνεται στον δρόμο στο τιμόνι αλλά και γενικότερα.
Ούτε τα τρελά specs σε ροπή και επιτάχυνση ούτε η τέλεια κατανομή στους τροχούς
πολύ πιο διασκεδαστική μια m3 από ένα τέσλα και ας της ρίχνει το τέσλα στα αυτιά σε ροπή.
Σε αυτό οι ιταλοί είναι πρώτοι...και οι γερμανοί/γάλοι ακολουθούν....
η τέσλα...απλά σου δίνει ένα αμάξι που το νιώθεις να πλέει ωραία.
Αμα πάρεις κανα μερσεντικο του 90 την w140 την sclass θα δεις τι σημαίνει μαγικό χαλί.....είχα μια s320 στη δουλειά.....απόλαυση σε 4 τροχούς
δεν κράζω τα τέσλατο επισημανα, αλλα οσοι κραζουν τα τεσλα, στην πλεοψηφια τους οδηγουν χιουνται 20ετιας
Η συγκεκριμένη για μεγάλα ταξίδια είναιαυτές οι παλιές μερσέντες έχουν φτιαχτεί μόνο για ένα πράγμα
για να μπορείς να πετάς κώλο με τον συμπλέκτη![]()
Εγω έχω 2 στριφτερα....οχι χιουνταιτο επισημανα, αλλα οσοι κραζουν τα τεσλα, στην πλεοψηφια τους οδηγουν χιουνται 20ετιας
όλες οι μερσέντες τέτοιου τύπου για ταξίδια ήταν όλες οι σειρές c,e,s κτλπΗ συγκεκριμένη για μεγάλα ταξίδια είναι
παψεδεν κράζω τα τέσλα
ούτε οδηγώ κάτι 20ετίας πόσο μάλλον χιουντάι![]()
τι τσίμπησες μαν
καλαμακια κοτοπουλο τεραστια Μασουτη,σαλατες,λιγο πουρε σπιτικο,παγωτινι,ταρτακι,ζιροτι τσίμπησες μαν
Μύδιτι τσίμπησες μαν
Επειδή είχα χρόνο και το έψαξα το 2016 είχαν πωληθεί 3 (Τρία) ηλεκτρικά αυτοκίνητα σε όλη την Ελλάδα !
Το 2025 9.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα !!!!
αυτές οι παλιές μερσέντες έχουν φτιαχτεί μόνο για ένα πράγμα
για να μπορείς να πετάς κώλο με τον συμπλέκτη![]()
Οι εταιρείες leasing προωθούν την ηλεκτροκινησηΚαι το 2026 θα πουληθουν πολυ πανω απο 10.000 νέα ηλεκτρικα αυτοκινητα. Ισως και 15.000
Δεν ξερω, αν ο μαλακας παρει ηλεκτρικο εταιρικο θα το καταστρεψει ευκολα σε κατσικοδρομους χτυποντας την μπαταρια στο πατωμαΟι εταιρείες leasing προωθούν την ηλεκτροκινηση
θα μου κανεις δωρο που θα νυμφευθω το κουπρα το ραβαλ το φθηνο 26500Δεν ξερω, αν ο μαλακας παρει ηλεκτρικο εταιρικο θα το καταστρεψει ευκολα σε κατσικοδρομους χτυποντας την μπαταρια στο πατωμα
η θα του γαμησει την μπαταρια φορτιζοντας παντα σε ταχυφορτιστη
Οι W140 ειδικα, δηλαδη οι S class 1991-1998 δεν ειχαν συμπλεκτη. Αυτοματες ηταν, οι περισσότερες τουλαχιστον.