Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.286
- Πόντοι
- 6.256
όχι καθόλου μεσόγειαΣτον Γερακα που ακομη εχει βοθρους μενεις?
όχι καθόλου μεσόγειαΣτον Γερακα που ακομη εχει βοθρους μενεις?
αν μενεις Β.Π.και τα εχεις μαγαρισει ετοιμασου για γκαζακιαόχι καθόλου μεσόγεια

Σε χαλαει το κολωνακι?έχει μεγάλες θέσεις και στο κέντρο αλλά ευτυχώς δεν μένω κέντρο
θα είχα αυτοκτονήσει![]()
ναι απλά πρέπει να κάνεις την πάπια γιατί αν θυμώσει η κυρά θα σου πάρει τα κλειδιάαφου ειμαι ο ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΧΩΝ
Φιλος αγορασε μεζονετα με βοθρο στον Γερακα, για να λεει οτι μενει βορειααν μενεις Β.Π.και τα εχεις μαγαρισει ετοιμασου για γκαζακια![]()
Η τεχνολογία προχωραει.....αν και τα ηλεκτρικά έχουν ζωή 100 χρόνια όσο και τα οχήματα με μηχανές εσωτερικής καύσης....αυτή την καύλα να καρφώνεις κατεβάζεις ταχύτητες , να είσαι ο απόλυτος κυρίαρχος του αυτοκινήτου,
να το κάνεις να μουγκρίζει ,
κανένα ηλεκτρικό δεν μπορεί να προσεγγίσει
Ατέλειωτα ρισπέκτ κ σεβασμός στους οδηγούς
τα έχω ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ με την παρουσία μουαν μενεις Β.Π.και τα εχεις μαγαρισει ετοιμασου για γκαζακια![]()
κανω ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε ΟΛΑναι απλά πρέπει να κάνεις την πάπια γιατί αν θυμώσει η κυρά θα σου πάρει τα κλειδιά![]()

με χαλάει πάρα πολύ όλο το κέντρο όχι μόνο το κολωνάκιΣε χαλαει το κολωνακι?
Εγω μενω κοντα στο κεντρο της Θεσσαλονικης, κραταει αξια ακομα
Φτιάξανε δίκτυο αποχέτευσης.....σε λίγο και έξω από την πόρτα σας χαχαχαΦιλος αγορασε μεζονετα με βοθρο στον Γερακα, για να λεει οτι μενει βορεια![]()
όλα=μικρές vs μεγάλες σακούλες σκλαβενίτη?κανω ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε ΟΛΑ![]()

ουτε καν παω σουπερόλα=μικρές vs μεγάλες σακούλες σκλαβενίτη?
ή =χλωρίνη κίτρινη vs άσπρη?![]()

Απαγορευονται οι σακούλες.....και τα καλαμάκια χαχαχα....απο το 2018....όλα=μικρές vs μεγάλες σακούλες σκλαβενίτη?
ή =χλωρίνη κίτρινη vs άσπρη?![]()
Στέλνεις φιλιπιννεζα????ουτε καν παω σουπερ![]()
τα παραγγέλνει η κυρά και εσύ κουβαλάς τις σακούλες του efood?ουτε καν παω σουπερ![]()
συμφωνώΗ τεχνολογία προχωραει.....αν και τα ηλεκτρικά έχουν ζωή 100 χρόνια όσο και τα οχήματα με μηχανές εσωτερικής καύσης....
Όσο ζούμε θα οδηγούμε πραγματικά αυτοκίνητα
Τα υπόλοιπα σε καμια 150 χρόνια και αν...δεν έχουμε γαμησει την γη στη ραδιενέργεια λογω βλακειας
εχω την μεση μουτα παραγγέλνει η κυρά και εσύ κουβαλάς τις σακούλες του efood?

Διαγράψτε την ανάρτηση αυτή όσο ακόμη έχετε χρόνο..κανω ΚΟΥΜΑΝΤΟ σε ΟΛΑ![]()
παει η κυρα η παραγγελνειΑπαγορευονται οι σακούλες.....και τα καλαμάκια χαχαχα....απο το 2018....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στέλνεις φιλιπιννεζα????
Και αυτήν επίσης!εχω την μεση μου![]()
είπα εγώ ότι δεν την έχεις?εχω την μεση μου![]()