Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.483
- Πόντοι
- 6.256
έχω σοβαρή δουλειά έτσι και αλλιώς σε λίγο θα παίξω call of duty με το crew

έχω σοβαρή δουλειά έτσι και αλλιώς σε λίγο θα παίξω call of duty με το crew

σου δινω 115 ευρω για το ps5έχω σοβαρή δουλειά έτσι και αλλιώς σε λίγο θα παίξω call of duty με το crew![]()
κάντα 125 για να με συμφέρει και μένασου δινω 115 ευρω για το ps5

ενταξεικάντα 125 για να με συμφέρει και μένα![]()
και τα μεταφορικά δικά σουενταξει
χερι με χερι μικρε απατεωνισκοκαι τα μεταφορικά δικά σου
αφού είπες θες ibanχερι με χερι μικρε απατεωνισκο

οχι για το psαφού είπες θες iban![]()
μόνο προεξόφληση το δίνω το ps δεν ρισκάρωοχι για το ps

Mονο ηλεκτρική σκούπα εχει....εσύ που φορτίζεις το ηλεκτρικό σου αμάξι έχεις φορτιστή σπίτι?![]()
tesla είναι η σκούπα?Mονο ηλεκτρική σκούπα εχει....

Προς το παρόν πήρε τον πουλο ο αταμαννα παρω τελκα ηλεκτρικο;
Friteslaaaaaatesla είναι η σκούπα?![]()
Στην Ελλάδα σίγουρα.....χαχαχα
Kαλά θα παει αυτο...... Α.Ι., ανθρωποειδη ρομποτ, αυτοκινητα που οδηγουν μονα τους σαν τον Κ.Ι.Τ.Τ. και δεν συμμαζευεται...
Σε περίπτωση που πάει να γίνει απόπειρα κλοπής σε Τέσλα τί γίνεται;Είναι απαραβίαστο; Έχει δικό του σύστημα συναγερμού ή πρέπει να αγοραστεί κάποιος καλός συναγερμός;5,5k γλιτωσα
Προτιμω να τα φαω σε διακοπες και πουτανες
Οπως και αυτα που γλιτωνω απο τελη, βενζινες, μαστορες και παρκινγκ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι, εχω τεσλα ξερω τι σου λεω![]()
E ναι, το συζητας? και το εχεις με ξενες πινακιδες η εβαλες Ελληνικες?5,5k γλιτωσα
Προτιμω να τα φαω σε διακοπες και πουτανες
Οπως και αυτα που γλιτωνω απο τελη, βενζινες, μαστορες και παρκινγκ
Bαριεσαι να εξηγήσεις ; Ρε τι ακούμε εδώ μέσα...Ελληνικες, δεν εχει τελωνειο ως ηλεκτρικο, μονο κατι παραβολα πληρωσα γυρω στα 100 ευρω και αλλα τοσα για εκδοση πινακιδων
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Βαριεμαι να σου εξηγω, απλα τα τεσλα δεν μπορουν να κλαπουν
είναι εξωφρενικά δύσκολο να κλαπεί ένα τέσλαΣε περίπτωση που πάει να γίνει απόπειρα κλοπής σε Τέσλα τί γίνεται;Είναι απαραβίαστο; Έχει δικό του σύστημα συναγερμού ή πρέπει να αγοραστεί κάποιος καλός συναγερμός;
Γενικά έχουν κλαπεο Τέσλα στο εξωτερικό; Γιατί Ελλάδα γενικά δεν κλέβουν ηλεκτρικά έτσι και αλλιώς δεν τα θέλουν για κάποιο λόγο οι κλέφτες.
α χα χα παει κ μονο του , να το παρεις και να περασει απο κανα μπλοκο ,η να το πιαει καμμια απο αυτες τις πανεξυπνες καμερτες ,οτι ειναι χωριε οδηγο φανατζμα το μπατσο να λεει κυριε διοικητα ηταν χωρις οδηγο , και να τοτ λεει ο αλλος ,δεν ειπαμε δεν θα πινεις οταν εισαι στη δουλεια ?? ποσα χρονιαπισω ειμαστε ...Nα και το robotaxi της Τέσλα, το Cybercab. Hδη παράγεται και μπορει να οδηγησει μονο του οπου υπαρχει δρομος αλλα και εκτος...ασφαλτου.