Νέα

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Eπιμενω Tesla
Μαλακια μου, αλλα βρεθηκα σε επαρχιακο φιδισιο δρομο νυχτα, με βροχη και φουλ ομιχλη, απο το παρπριζ δεν εβλεπα τιποτα. Δευτερη μαλακια μου συνεχισα.
Οδηγουσα βλεποντας την διαγραμμιση στην οθονη που ευτυχως το tesla δειχνει τις διαγραμμισεις γυρω σου

Κι εγω Τεσλα θα επαιρνα διοτι σε λιγους μηνες το FSD θα ερθει και στην Ελλάδα... Το FSD απο μονο του δινει προστιθεμενη αξια σε ενα Τεσλα.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216

Νέα Πορσε Cayenne Coupé Electric! 1.150 αλογα... 0-200 χλμ. σε 7,4 δευτερολεπτα.​

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.056
Πόντοι
456
εγω θελω να αγοράσω ενα ιπτάμενο αυτοκινητο,κατι σαν αεροπλάνο πόλης για να μετακινουμε γρηγορα στον προορισμό μου.Το ηλεκτρικο αυτοκινητο ισως να ειναι πιο οικονομικο αλλα ειναι κι αυτο αυτοκινητο σαν ολα τ αλλα και θα κυκλοφορει στους δρομους.Επισης μου αρεσουν τα αυτοκινητα χωρις ταχυτητες που διαθέτουν μόνο φρενο και γκαζι αλλα οπως ειπα απαραιτητα να ειναι ιπτάμενο

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.778
Πόντοι
216
ετσι πρεπει να απαγοευτουν τα ρυπογονα απο τα κεντρα των πολεων
... και αποτα ακρα των πολεων, μην σου πω. Αλλα οταν πηγαινω στο ιδιοτικο κτεο, δινω το δωρακι και μου περναν το σαραβαλακι, η κατασταση δεν αλλαζει. Αν δεν εχω εγω συνειδηση και να συντηρω το οχημα μου σωστα, οχι ηλεκτρικο, οχι πυρηνοκινητο, οχι ηλιακο και αερα καθαρο να καιει, παλι θα ρυπαινω.

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.778
Πόντοι
216
Επισης μου αρεσουν τα αυτοκινητα χωρις ταχυτητες που διαθέτουν μόνο φρενο και γκαζι αλλα οπως ειπα απαραιτητα να ειναι ιπτάμενο
Γι αυτο κι εγω...δεν μπορω να ζησω διχως κοτερο... 2 ΜΤU 16κυλιδρες turbo V, ουτε ταχυτητες, ουτε φρενα, μονο γκαζια. Θες να τρεξεις? Ανοιγεις γκαζι! Θες να σταματισεις? Παλι γκαζι ανοιγεις. Κι αμα πιασεις και full speed, ολη η πλωρη στον αερα ειναι, σαν ιπταμενο. Ασε που ειναι και σπιτι! Αμ το καλυτερο δεν το ειπα. Αμα πω εγω σε 10 γκομενες, "εχω και κοτερο, παμε μια βολτα" Σηγουρα οι 9/10 θα ερθουν. Αν τους πω "εχω και Τεσλα, παμε μια βολτα" οι 9/10 θα με κοιταξουν σαν ναμαι Αλιεν. Αδικο εχω?

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
εγω θελω να αγοράσω ενα ιπτάμενο αυτοκινητο,κατι σαν αεροπλάνο πόλης για να μετακινουμε γρηγορα στον προορισμό μου.Το ηλεκτρικο αυτοκινητο ισως να ειναι πιο οικονομικο αλλα ειναι κι αυτο αυτοκινητο σαν ολα τ αλλα και θα κυκλοφορει στους δρομους.Επισης μου αρεσουν τα αυτοκινητα χωρις ταχυτητες που διαθέτουν μόνο φρενο και γκαζι αλλα οπως ειπα απαραιτητα να ειναι ιπτάμενο
Η κινέζικη ΧPeng εχει ιπταμενα αυτοκινητα μικρα και μεγαλα που εχουν μπαταρια για μιση ωρα πτηση...

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.056
Πόντοι
456
Γι αυτο κι εγω...δεν μπορω να ζησω διχως κοτερο... 2 ΜΤU 16κυλιδρες turbo V, ουτε ταχυτητες, ουτε φρενα, μονο γκαζια. Θες να τρεξεις? Ανοιγεις γκαζι! Θες να σταματισεις? Παλι γκαζι ανοιγεις. Κι αμα πιασεις και full speed, ολη η πλωρη στον αερα ειναι, σαν ιπταμενο. Ασε που ειναι και σπιτι! Αμ το καλυτερο δεν το ειπα. Αμα πω εγω σε 10 γκομενες, "εχω και κοτερο, παμε μια βολτα" Σηγουρα οι 9/10 θα ερθουν. Αν τους πω "εχω και Τεσλα, παμε μια βολτα" οι 9/10 θα με κοιταξουν σαν ναμαι Αλιεν. Αδικο εχω?
εχεις δικιο,τι να λεμε τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η κινέζικη ΧPeng εχει ιπταμενα αυτοκινητα μικρα και μεγαλα που εχουν μπαταρια για μιση ωρα πτηση...
ναι αλλα στην Ελλαδα δεν επιτρεπεται να οδηγώ στον αέρα,σαν ενα μικρο αεροπλανακι πόλης,αυτο ζητάω απλα

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
εχεις δικιο,τι να λεμε τωρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ναι αλλα στην Ελλαδα δεν επιτρεπεται να οδηγώ στον αέρα,σαν ενα μικρο αεροπλανακι πόλης,αυτο ζητάω απλα

Επιτρεπεται με PPL διπλωμα χειριστη αεροσκαφους σε ολο τον κοσμο. Η Ελλαδα δεν αποτελει εξαιρεση. Στην Ε.Ε. εχει δοθει αδεια.... Αρκει αυτο.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
Model S Changed Cars… Cybercab Will Change the World – Production Begins! The Car That Will Cut Transportation Costs in Half for the First Time in 100 Years!

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.056
Πόντοι
456
Επιτρεπεται με PPL διπλωμα χειριστη αεροσκαφους σε ολο τον κοσμο. Η Ελλαδα δεν αποτελει εξαιρεση. Στην Ε.Ε. εχει δοθει αδεια.... Αρκει αυτο.
δεν εχω τετοιο διπλωμα,εγω εχω διπλωμα απλά για αυτοκινητο κανονικο και για μηχανακι.

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
δεν εχω τετοιο διπλωμα,εγω εχω διπλωμα απλά για αυτοκινητο κανονικο και για μηχανακι.
Αν θελεις να πετας εστω και ενα μετρο πανω απο το εδαφος, χρειαζεται το διπλωμα αυτο που ειναι και πανακριβο.... Πολλες χιλιαδες ευρω κοστιζει.

tweenpeaks

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2026
Like
637
Πόντοι
81
Αμα πω εγω σε 10 γκομενες, "εχω και κοτερο, παμε μια βολτα" Σηγουρα οι 9/10 θα ερθουν. Αν τους πω "εχω και Τεσλα, παμε μια βολτα" οι 9/10 θα με κοιταξουν σαν ναμαι Αλιεν. Αδικο εχω?
To Tesla μετραει φουλ στις γκομενες, οσες εχω βαλει μεσα, ανεβασαν story

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.778
Πόντοι
216
,σαν ενα μικρο αεροπλανακι πόλης,αυτο ζητάω απλα
Aφου τα συστηματα καθετου απογειωσης/προσγειωσης, δεν εχουν εφαρμωστει ακομα στα μικρα μοντελα, γιατι δεν περνεις ενα, σαν μικρο ελικοπτερακι πουναι και πιο μανιτζεβελο?

Πιπινάκι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
2.056
Πόντοι
456
Αν θελεις να πετας εστω και ενα μετρο πανω απο το εδαφος, χρειαζεται το διπλωμα αυτο που ειναι και πανακριβο.... Πολλες χιλιαδες ευρω κοστιζει.
παντως ως τωρα δεν εχω δει στην Ελλαδα αυτοκινητο στον αέρα...Ας βολευτώ λοιπον κι εγω με κανα ηλεκτρικό κι ας το οδηγω σε δρομους,τι να πω

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.778
Πόντοι
216
stoty? Ολοκληρο επος σαν τον Ερωτοκριτο εχει γραφτει. Συρε ρωτα στο Πασαλιμανι, να σου πουν τι μουνοθυελα εχει περασει απο το Nikolas A. Oυτε 40 Τεσλα δεν φτανουν να τις κουβαλησουν. Τι συγκρινουμε τωρα? Τις γραβατες με τα σωβρακα? Και στην "σκαλα" μονημα τρια απαγορευτικα, τα σκληρα παπουτσια (μην μας ξισουν και το ΤΙΚ απο το καταστρωμα), τα σουτιεν και οι κυλοτες

Transition

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2026
Like
1.426
Πόντοι
216
European EV sales have surged by over 50% as rising fuel prices push consumers toward electric alternatives, accelerating the shift away from traditional combustion vehicles. The trend highlights growing demand, government incentives, and increasing pressure on automakers to expand EV production across the region.

50% αυξηση πωλησεων σε ηλεκτρικα αυτοκινητα στην Ευρώπη: Μαρτης 2025 - Μάρτης 2026.

Nyxteridas144

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2024
Like
2.051
Πόντοι
456
  • Λύπη
Αντιδράσεις: j 1973

sonixxx11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2020
Like
1.690
Πόντοι
216
300 χιλιάρικα έχει νομίζω το πιο φτηνό ιπτάμενο αυτοκίνητο.

Δεν σε πάει στον Άρη βέβαια αλλά την δουλειά σου θα την κάνεις...

aquarius2756

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
1.778
Πόντοι
216
Kαι τους 10, Τεσλα τους εφαγε?

Stories

Νέο!

Stories