Ο ΜΑΛΑΚΑΣ του bou Transition, αγνώστου ειδικότητος και επαγγέλματος, διαβάζει και επιστημονικά άρθρα!!! Εύγε!!
Λοιπόν, τα γράφω για τους υπόλοιπους, διότι αυτός είναι καμένος. Όπως προειδοποίησα στο πόστ 952, πρίν ανεβάσει αυτήν την παπαριά, η κινητήριος δύναμη της προπαγάνδας είναι η IPCC.
Και τούτη η παπαριά έχει την υπογραφή της: "According to the latest Synthesis Report (
pdf) from the
Intergovernmental Panel on Climate Change, there is no debate about the cause of this warming trend:"
Λοιπόν, ακούστε συνάνθρωποι, εάν θέλετε να ξυπνήσετε από την προπαγάνδα τους! Η IPCC
[ Intergovernmental Panel on Climate Change], που εγώ την ήξερα ως International Panel on Climate Change, είναι ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ, που με την νεα ονομασία του το δηλώνει ανερυθρίαστα φαρδιά πλατειά, το οποίο έχει μιά επιστημονικοφανή χροιά, πληρώνοντας μερικές δεκάδες "επιστήμονες" να εκπονουν "μελέτες" που υποστηρίζουν το αφήγημά τους.
Η όλη ιστορία με το CO2 είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ και όχι ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ.
Ομολογώ ότι και γώ είχα παρασυρθεί και τα πίστεψα, διότι όταν τελείωσα το Πανεπιστήμιο (ναί, πανεπιστήμιο, όχι σαν τον Λαζαρίδη

) δεν υπήρχε ένα σαφές συμπέρασμα στους κύκλους της Επιστημονικής Οικολογίας περί της αιτίας της αλλαγής του κλίματος. Στην δεκαετία του 90 υπήρξε καταιγισμός προπαγάνδας κατά του CO2 από την IPCC, οπότε κάθε καλοπροαίρετος επιστήμονας, όπως εγώ, δεν είχε παρά να αποδεχθεί το ΑΦΗΓΗΜΑ! [Συγκρίνετέ το με αυτό που έγινε με τις εκατοντάδες χιλιάδες απλών γιατρών, που αποδέχθηκαν το ΑΦΗΓΗΜΑ της αποτελεσματικότητας και ασφάλειας των M-RNA (και όχι m-RNA) γενετικών σκευασμάτων κόβιντ]
Καθώς, όμως, κάποια στοιχεία δεν μου κόλλαγαν, το έψαξα και βρήκα ποιός ενορχήστρωσε την ΑΠΑΤΗ: Η ΙPCC.