Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 30.138
- Πόντοι
- 6.256
εμ είδες ήθελες καινούριο αμάξιδεν μπορω χρωσταω δανειο![]()

εμ είδες ήθελες καινούριο αμάξιδεν μπορω χρωσταω δανειο![]()

Με νευριασε ο μπουστηςγιατι εχεις νευρα;
Για τον ιδιο λογο που θιχτηκες για τα «κιλα ροπης» που εγραψα και οχι «Nm”.Από κάποια ηλικία και μετά οι άντρες έχουν αλλά πράματα να συζητήσουν στους καφέδες. Ειδικά όταν υπάρχουν και γυναίκες στην παρέα.
Για πες μας για ποιο λόγο να μιλήσω για τις "στροφές ανά λεπτό" στην ηλικία μου ; Οδηγός αγώνων είμαι ή συντάκτης περιοδικού για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό ;
Τώρα εαν στους καφέδες και στις παρέες σου τα αυτοκίνητο μονοπωλούν τα θέματα συζήτησης, καταλάβαμε το επίπεδο και την ηλικία των ατόμων που συναναστρέφεσαι.
Ο πανίβλακας είναι αυτός που ξέρει από φυσική ή αυτός που πέρασε χαριστικά το μάθημα ;
Για τον ιδιο λογο που θιχτηκες για τα «κιλα ροπης» που εγραψα και οχι «Nm”.
Τωρα, αν ανεξαρτητως ηλικιας δεν κανεις καθολου συζητησεις για αυτοκινητα τοτε Ψαξου ποσο αντρας εισαι.
Ναι μου τα γράψε ένας του συναφιού σου που παίζει με εξομοιωτές πτήσεων από το παιδικό του δωμάτιο και ο οποίος αμφιβάλω αν ξέρει να ξεχωρίζει τα κιλά μάζας από τα κιλά δύναμης. Το ότι ακόμη και αυτός έγραψε κιλά-μέτρα αντί για σκέτα κιλά το προσπέρασες διότι το μυαλό σου είναι στα 15χρονα.
Άσε που η μονάδα κιλά - μετρά δεν είναι καν μονάδα επίσημου συστήματος SI ή imperial.
Ρε παλι μαζι μου ασχολεισαι; Πριν γεννηθεις εσυ υπηρχαν οι 4 Τροχοι. Χιλιογραμμομετρα ροπης εγραφαν οι συντακτες. Τι μιλας; Εγω εχω εξομοιωτη πτησεων ναι. Πρωτη φορα επαιξα flight simulation το 1986. Εσυ που το παιζεις και πιλοτος F16 ενω τα μονα war zones που εχεις δει ειναι στο Call of Duty τι μιλας; Οταν εκανα εγω intercept το localizer εσυ βυζαινες, παπατζη. Tα Νm ειναι επισημα, οσο επισημα ειναι και τα pound feet στις ΗΠΑ. Το προβλημα σου ποιο ειναι;
Επισης δεν υπαρχουν κιλα μαζας και κιλα δυναμης. Ενα χιλιογραμμο ειναι μοναδα μετρησης μαζας. Δυναμη ειναι η βαρυτητα, οχι η μάζα.

Αφού δεν υπάρχουν κιλά δύναμης αλλά μόνο μάζας, θες να μας πεις πως το χιλιογραμμόμετρα ροπής είναι μάζα επι αποσταση ;
The kilogram-force (kgf or kgF), or kilopond (kp, from Latin: pondus, lit. 'weight'), is a non-standard gravitational metric unit of force
Kilogram-force - Wikipedia
en.wikipedia.org
Και σύ χαριστικά πέρασες τη φυσική στο λύκειο. Καλά είπα της ίδιας συνομοταξίας κάγκουρες είστε και οι δύο.
Μπορεί να λες πως εγώ βύζαινα όταν έκανες intercept το loc στο sim(έχω προλάβει το 2.0 όταν εσύ δεν είχες ακόμη υπολογιστή). Όμως στην πραγματικότητα intercept κατάφερε να κάνει μόνο ένας από τους δύο μας.
Aν σου πω καραγκιοζιλιλια με τη χατζη θα γελάσειςΠαίχτηκαν τέτοια σκηνικά ; Φαντάσου πόσο αγανάκτησαν οι κοπέλες με τον συγκεκριμένο για να τα βγάλουν στη φόρα.
Φίλε εδώ μιλάς με τη μεγαλύτερη πουστρολουγκρα του σαιτ τι περιμένεις...Έτσι που συμπεριφέρεσαι γενικότερα, ότι και να ακούσω για την πάρτη σου δεν θα μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση.
Φίλε εδώ μιλάς με τη μεγαλύτερη πουστρολουγκρα του σαιτ τι περιμένεις...
Ένα ανώμαλο αγορίτσι ειναι
Δημοσίευση στο thread ''Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou'' Προτεινόμενοι Τιμημένοι από τα μέλη του bou - Page 361Περιγράφεις ακριβώς αυτό που φαίνεται στο avatar του
"θες να μας πεις πως το χιλιογραμμόμετρα ροπής είναι μάζα επι αποσταση ;" ειπε ο πανηλιθιος του φορουμ.
Οχι βεβαια, διοτι τα λεμε χιλιογραμμομετρα ενω ειναι στα μαθηματικα kg X g X m.... δηλαδη η ροπη στρεψης ειναι το γινομενο της μαζας επι την επιταχυνση της βαρυτητας επι το μηκος του αξονα που ρέπει....
Τα kg και οι τονοι και τα γραμμαρια μετρανε μονο την μάζα. Πρεπει να κανεις πολλαπλασιασμο με την επιταχυνση της βαρυτητας για να βρεις την βαρυντικη δυναμη. Επειδη στην Γη, το g=1 δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει στην εξισωση και το g. H μαζα χωρις επιταχυνση της βαρυτητας δεν δημιουργει καμια δυναμη.

Δηλαδή μας λες πως τα χιλιογραμμόμετρα είναι βάρος(kg μάζα επι g) επι m (αποσταση), αντί για δύναμη kgf (kilogram-force) επι m (απόσταση).
Καλά όταν τα ξεκαθαρίσεις στο μυαλό σου το ξανασυζητάμε![]()
Εσυ δεν καταλαβαινεις ελληνικα, πως να ξεκαθαρισεις το οτιδηποτε στο μυαλο σου; Μπερδευεις την μαζα με το βαρος και νομιζεις οτι το βαρος δεν σημαινει βαρυντικη δυναμη. Το βαρος ειναι η βαρυντικη δυναμη στην εξισωση που δινει την ροπη. Kg επι g = gravitational force.
Βαρος = βαρυντικη δυναμη. Μαζα = ΟΧΙ δυναμη αλλά ιδιοτητα της υλης. Τα κιλα λοιπον δεν αποτελουν δυναμη απο μονα τους, αν δεν πολλαπλασιαστουν με το g.
1 χιλιογραμμομετρο ροπης ειναι 1 kg X g X m.
Δεν υπαρχουν λοιπον δυο ειδων κιλα.... Αυτα της μαζας και αυτα της βαρυτητας. Υπαρχουν μονο τα κιλα της μαζας ενω η βαρυτητα ειναι κατι διαφορετικο διοτι αποτελει μια δυναμη, οποτε Weight = Mass X gravitational force.
Επισης δεν υπαρχουν κιλα μαζας και κιλα δυναμης