Ηρακλής 19
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2023
- Κριτικές
- 2
- Like
- 593
- Πόντοι
- 21
Την έχει πάρει κανείς τώρα τελευταία?
Ειδικά η κολοτρυπιδα της πως έχει γίνει έτσι επηρεάζει κι εκεί η κολοσισα ;απορω που την ψαχνουν καποιοι να την γαμησουν... τραγικη εμφανιση
Εμένα με καυλώνει που την βλέπω έτσι ξεσκισμενηΕιδικά η κολοτρυπιδα της πως έχει γίνει έτσι επηρεάζει κι εκεί η κολοσισα ;
Ζει ακόμα;Εμένα με καυλώνε πάντα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση.
Πήγα σπίτι της να τη γαμησω και η κατάσταση εκεί ήταν χάλια.
Ένας Πακιστανός κοιμόταν καναπέ και αυτή στο δωμάτιο της είχε φαγητά πεταμένα και ήταν χάλια με σάπια δόντια.
Από τον χώρο της πάντως μακριά.
αφου γράφει οτι δέχεται και fisting στον κώλο της γιαυτο έχει ανοιξει τοσο πολυ, θελει ολη τη παλαμη για να νιώσει πλεον ή 2 πουτσες μαζι...παιζει να εχει την πιο ανοιχτη κωλοτρυπιδα απο τις τρανς η helgaΕιδικά η κολοτρυπιδα της πως έχει γίνει έτσι επηρεάζει κι εκεί η κολοσισα ;
Τι πάτε και γαμάτε ρε μαλάκες;Εμένα με καυλώνε πάντα αλλά είναι σε άθλια κατάσταση.
Πήγα σπίτι της να τη γαμησω και η κατάσταση εκεί ήταν χάλια.
Ένας Πακιστανός κοιμόταν καναπέ και αυτή στο δωμάτιο της είχε φαγητά πεταμένα και ήταν χάλια με σάπια δόντια.
Από τον χώρο της πάντως μακριά.
Οι περισσότεροι στο σάιτ ρε αγόρι μπαινανε και σε πτώμα που είναι σε αποσύνθεση 50 μέρεςΤι πάτε και γαμάτε ρε μαλάκες;![]()

Την έχω δει κ εγώ έξω από ένα μαγαζί χαλιά τελείωςΠαίζει να την έχω δει στο κέντρο να κάθεται ... δυστυχώς φαίνεται μαύρα χάλια και οι παλιοί λένε ότι ήταν πολύ πολύ καλή πρωτού πέσει στα σίσα/ναρκωτικά κτλ.
Ναι συμφωνώ μεγάλε, άστα να πάνε και παλιά από όσο κατάλαβα ήταν από τις πολύ καλές. Κρίμα τι να πεις.Την έχω δει κ εγώ έξω από ένα μαγαζί χαλιά τελείως
και γ την εχω δει μ τ γυτονα να παιζουν μπαρμπουτι στ καφενιο μουτρο αστα@!!!!!!!!Την έχω δει κ εγώ έξω από ένα μαγαζί χαλιά τελείως