Νέα

Ηelga

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pestoras199
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις 52K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
μουτρο εχε τ νου σου εκυ μεσα μπορει ν σ ξετρυπησουν χωρις να τ καταλαβεις αφου ν φανταστεις
εγω μια μερα τ μαζεψα αρων αρων κ δρομο για αγγηρας !!!!!!!
πάντως τοσοι αλλοι που πηγαν φιλε δεν ανέφεραν κάτι τέτοιο...μηπως ηταν ιδέα σου ;

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727

Arcade

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
18
Πόντοι
0
Δηλαδη η helga ειναι εκει με το ονομα ζακλιν???για αυτο δεν εχει πλεον αγγελιες στο kanesex?

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
Δηλαδη η helga ειναι εκει με το ονομα ζακλιν???για αυτο δεν εχει πλεον αγγελιες στο kanesex?
Πριν από λίγες μέρες έβαλε , με όνομα...δεν θυμάμαι και επίθετο "Cosovare" Μιλάμε για καμμένο λάστιχο όχι παίξε γέλασε

George BarbaTroll

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
42
Like
8.082
Πόντοι
3.446
ρε γαμωτο θελω να παω μαζι της γιατι εχει ψωλαρα..αλλα παω στοιχημα θα με κολλησει τα παντα.
Παλιά πάντως δεν γάμαγε, είδε και απόειδε φαίνεται πως είμαστε όλοι ψωλαρπάχτρες και το έβαλε κανονικά στο μενού...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Arcade

Arcade

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2024
Like
18
Πόντοι
0
έχει γαμηθεί κανενας απο helga να μας πει γνωμη ?

batraxos!!

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
6.430
Πόντοι
1.206
πιο στουντιο ρε μουτρο!!!!!εγω την γαμαγα παλια συναιχεια ηταν στα στανταρακια μου μουναρα τοτε απιστευτη καβλα ειχαμε επαφες καλες ..καλο παιδι

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
388
Πόντοι
21
ρε γαμωτο θελω να παω μαζι της γιατι εχει ψωλαρα..αλλα παω στοιχημα θα με κολλησει τα παντα.
ναι ενώ οι αλλες οι τρανς ειναι πιο καθαρές...ολες οι τρανς ειναι ομάδα υψηλού κινδυνου για ΣΜΝ, οχι μονο η helga....τοσες βραζιλιάνες τρανς γαμιούνται ακάποτα και παίζει να κουβαλάνε περισσοτερα από τη helga

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
ναι ενώ οι αλλες οι τρανς ειναι πιο καθαρές...ολες οι τρανς ειναι ομάδα υψηλού κινδυνου για ΣΜΝ, οχι μονο η helga....τοσες βραζιλιάνες τρανς γαμιούνται ακάποτα και παίζει να κουβαλάνε περισσοτερα από τη helga
Θέλει προσοχή και μέτρα προστασίας με όλες

o Mpampis o Flou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
388
Πόντοι
21
Θέλει προσοχή και μέτρα προστασίας με όλες
ε ναι, πάνω στη καύλα μερικοι κανουν τρέλες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν...θέλου παντού προφυλαξη και στο στοματικό, γιατι μπορει να εχεις μια μικρο ουλη στα χειλη ή να εχει αυτη και να κολλήσεις

KabamaruIgano

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
44
Like
10.995
Πόντοι
6.727
ε ναι, πάνω στη καύλα μερικοι κανουν τρέλες και μετά τρέχουν και δεν φτάνουν...θέλου παντού προφυλαξη και στο στοματικό, γιατι μπορει να εχεις μια μικρο ουλη στα χειλη ή να εχει αυτη και να κολλήσεις
Είναι ακόμα στο φυλής 99;Η συγκεκριμένη

Karaflo_velos

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2025
Like
6
Πόντοι
0
δεν νομιζω...αν εισαι τοσο βρωμιαρα δεν θα την αφηναν καν σε στουντιο να δουλεψει..πιστευω.
Ποιο studio ρε μάγκες, εγώ την βλέπω κάθε βράδυ Ομόνοια στην Σωκράτους κάθεται σα το ζόμπι κ κάνει πιάτσα. Τελειωμένη

_Escobar_

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2025
Like
626
Πόντοι
81
Ποιο studio ρε μάγκες, εγώ την βλέπω κάθε βράδυ Ομόνοια στην Σωκράτους κάθεται σα το ζόμπι κ κάνει πιάτσα. Τελειωμένη
οντως φαινεται και εδώ στο βίντεο στο 19:29, να κάθεται έξω από τον γερμανό στην Σωκράτους... (Σωκράτους και Σατωβριάνδου)

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom