Νέα

Ιδού η λίστα Λαγκάρντ!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kompe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
υπαρχει θεμα προσωπικων δεδομενων. Ποιος γνωριζει αν ο καθε μπαξεβανης προσθεσε η αφαίρεσε ονοματα ατομων που δεν γουσταρει ή ειναι φιλοι του?

Η ανεπαρκεια του ελληνικου κρατους οδηγει σε κανιβαλισμο. Στον εμφυλιο οταν καποιος δεν χωνευε τον γειτονα του ελεγε στον αρματωμενο ανταρτη οτι ειναι φιλος του βασιλια και τον καθαριζανε.

Ποιος μπορει να αποκλισει οτι καποιος απο τις λιστες δεν ειχε το συναλλαγμα για μια σοβαρη παθηση ?

Και αλλες χωρες εχουν περασει φτωχια πχ πρωην βαλκανικες, αλλα κρατησαν μια αξιοπρεπεια δεν εγιναν καννιβαλοι

Το κάνω quote απλά για να υπάρχει και εδώ ... λίγη λογική μας χρειάζεται, νομίζω.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Centrino εδω που ειαμστε ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ διψαει για Δημοκρατια-Δικαιοσυνη-Δικαιοσυνη-Ισοτητα και Κοινωνικη Απελευθερωση.
Αν κρινεις πως την ωρα που παει να γινει η βαρβαροτερη μεταπολεμικη νομη πλουτου που κλεβεται απο το λαικο ιδρωτα και πηγαινει στα τοκογλυφικα κεντρα που επιβαλλουν τα δεσμα θεωρω πως καθε λιστα εχει αξια ωστε ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΨΑΡΙΑΝΟΣ να μην πουλανε προοδευτικη μετριοπαθη αριστεροφροσυνη αλλα να ξερουν πως ψηφιζοντας τα μετρα βαζουν ταφοπλακα στο λαο και συγκαλυπτουν τα διαχρονικα σκανδαλα της διαπλοκης

Δεν διαφωνώ στο ότι η κοινή γνώμη ζητά αίμα ... Το ζήτημα είναι να κυνηγηθούν οι σωστοί άνθρωποι με τον σωστό τρόπο - να τρέξει το αίμα αυτών που "φταίνε" και όχι του κάθε άτυχου ... διαφορετικά θα ζήσουμε έναν κοινωνικό κανιβαλισμό τέτοιας κλιμακας που δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΔΕΝ διαφωνώ στα όσα λές. Το σύστημα μπάζει από παντού. Όμως η ενοχοποίηση και η δημόσια διαπόμπευση πιθανά αθώων, ειδικά από δημοσιογράφους, ΔΕΝ βοηθάει πρός αυτή την κατεύθυνση, αντίθετα οδηγεί σε ένα ακόμα μεγαλύτερο κύκλο διαφθοράς (όπου οι δημοσιογράφοι θα εκβιάζουν πιθανά αθώους με την δημοσιοποίηση πραγματικών ή κατασκευασμένων λιστών ονομάτων) και κοινωνικής αποδιοργάνωσης (όπου ο κάθε "πλούσιος" θα θεωρείται εξ ορισμού απατεώνας) ...

Η ευαισθησια σου μπορει να ειναι κατανοητη μεχρι μιας αλλης εποχης και ενος αλλου σημειου.
Τωρα εχουμε οικονομικο πολεμο και καθε μεσο που χρησιμοποιειται για να γκρεμισει το συστημα της σαπιλας , της σηψης,της  βρωμιας μονο καλο μπορει να κανει.
Αντιθετα ο διχασμος φιλε μου ειναι επικινδυνο αθυρμα.
Να κατηγορει ενας Αριστερος εναν Δεξιο και ενας χα εναν κομμουνιστη
Ο αντιπαλος ειναι διπλος α Οι Γερμανοι και οι Γερμανοτσολιαδες και β οι Ελληνες πολιτικοι
Δεν πρεπει επουδενι να διχαστουμε σε αδιεξοδα ψευτοδιλημματα οπως εγινε στις εκλογες
Να παρουμε στα χερια μας την εξουσια και μεσα απο ενα αυτοδαιχειριζομενο μοντελο σοσιαλιστικης αναπτυξης να εχουμε ανοιξει το δρομο για ενα καλυτερο αυριο

Difra76

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1
Οι άλλες χώρες δεν βγάλανε την λιστα στις φυλλάδες. Οι άλλες χώρες κινήθηκαν μέσω των αρμόδιων φορολογικών αρχών - κάτι που ΔΕΝ έκανε η Ελλάδα. Ο βαξεβάνης απλά στέλνει την μπάλα στην εξέδρα και τροφοδοτεί τα ταπεινότερα ένστικτα των αναγνωστών του.

Ποιοί ελέγχουν τις φορολογικές αρχές; Ποιοί ελέγχουν αυτούς που ελέγχουν τις φορολογικές αρχές;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Δεν διαφωνώ στο ότι η κοινή γνώμη ζητά αίμα ... Το ζήτημα είναι να κυνηγηθούν οι σωστοί άνθρωποι με τον σωστό τρόπο - να τρέξει το αίμα αυτών που "φταίνε" και όχι του κάθε άτυχου ... διαφορετικά θα ζήσουμε έναν κοινωνικό κανιβαλισμό τέτοιας κλιμακας που δεν θα πιστεύουμε στα μάτια μας.

Αιμα οχι το αιμα που ζηταει η Χρυση Αυγη  πολιτικο αιμα δηλαδη να παρουν δρομο τα λαμογια και να κυβερνησει ο λαος χωρις διχονοιες αλλα ενωμενος να χαραξει μονος του μεσα απο αμεσοδημοκρατικες λαικες συνελευσεις ενα καλυτερο αυριο καταργωντας τις πολιτικες αναφορες του χθες και με ορους αυριο να στηθει ενα σκηνικο που θα  ειναι ενα φωτεινο παραδειγμα για λαους που κα ιτωρα βιωνουν δυσκολα αλλα και χωρες που παντοτε ηταν στο περιθωριο

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μαλακιες ...

πρωτον η λιστα ειναι παλια, η αδερφη μου, παντρεμενη απο το 08, ειναι στη λιστα με το πατρικο της. Το αργοτερο αρχες του 09 το ονομα της το ειχε αλλαξει σε ολους τους λογαριασμους (και στην HSBC)

δευτερον, αμα κανας χακερας εκλεβε τα λογκς του μπου, χακαρε και τον ΟΤΕ/Φορθ κλπ ταιριαζε IP απο το μπου με τα στοιχεια των παροχων και καποιος δημοσιογραφος ποσταρε τα ονοματεπωνυμα των μπουρδελιαρηδων (που κλεβουν μια και λογικα το 99% δε περνει αποδειξη απο τις πουτανες) πρωτος ο gaganis69 θα φωναζε για το ρεμαλι που εβγαλε το ονομα του στη φορα χωρις καμια αποδειξη οτι εκανε κατι παρανομο

τριτον και τι εγινε που εμαθες 2000 ονοματα τυπων που ειχαν πριν 4 χρονια λογαριασμους στην HSBC στην Ελβετια? Αμα δε κανει ελεγχο ο ΣΔΟΕ να δει ποσων το ποθεν εσχες δε δικαιολογει τις καταθεσεις τους το μονο που κερδισες ειναι το αισθημα οτι κοιταξες απο την κλειδαροτρυπα και ειδες 2000 τυπους που εχουν (μαλλον) ποιο πολλα λεφτα απο σενα.

Η ουσιαστικη λιστα, που ειναι και φρεσκια, ειναι τα 50,000 εμβασματα στο εξωτερικο τα χρονια της κρισης. Εκει ειναι το ζουμι.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Η ευαισθησια σου μπορει να ειναι κατανοητη μεχρι μιας αλλης εποχης και ενος αλλου σημειου.
Τωρα εχουμε οικονομικο πολεμο και καθε μεσο που χρησιμοποιειται για να γκρεμισει το συστημα της σαπιλας , της σηψης,της  βρωμιας μονο καλο μπορει να κανει.
Αντιθετα ο διχασμος φιλε μου ειναι επικινδυνο αθυρμα.
Να κατηγορει ενας Αριστερος εναν Δεξιο και ενας χα εναν κομμουνιστη
Ο αντιπαλος ειναι διπλος α Οι Γερμανοι και οι Γερμανοτσολιαδες και β οι Ελληνες πολιτικοι
Δεν πρεπει επουδενι να διχαστουμε σε αδιεξοδα ψευτοδιλημματα οπως εγινε στις εκλογες
Να παρουμε στα χερια μας την εξουσια και μεσα απο ενα αυτοδαιχειριζομενο μοντελο σοσιαλιστικης αναπτυξης να εχουμε ανοιξει το δρομο για ενα καλυτερο αυριο

Διαφωνώ με την ανάλυση σου για το πώς φτάσαμε ώς εδώ και κυρίως για το πώς θα ξεπεράσουμε την κρίση, όμως αυτό είναι ανεξάρτητο από όσα συζητάμε.

Το ερώτημα είναι άλλο: Σε μια υποθετική κοινωνία που θα εφαρμοζόταν αυτό το "αυτοδιαχειριζόμενο μοντέλο σοσιαλιστικής ανάπτυξης" θα ήταν ανεκτό το να δημοσιεύει ο κάθε δημοσιογράφος προσωπικές πληροφορίες για τον οποιοδήποτε συμπολίτη του ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ και ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ?

Καταλαβαίνεις που οδηγεί μια αλά βαξεβάνη προσέγγιση? ... Οι πρακτικές αυτές δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους τραμπουκισμούς των οποιοδήποτε χουλιγκάνων ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ποιοί ελέγχουν τις φορολογικές αρχές; Ποιοί ελέγχουν αυτούς που ελέγχουν τις φορολογικές αρχές;

ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... όποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο άς μας το πεί ...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Μαλακιες ...

πρωτον η λιστα ειναι παλια, η αδερφη μου, παντρεμενη απο το 08, ειναι στη λιστα με το πατρικο της. Το αργοτερο αρχες του 09 το ονομα της το ειχε αλλαξει σε ολους τους λογαριασμους (και στην HSBC)

δευτερον, αμα κανας χακερας εκλεβε τα λογκς του μπου, χακαρε και τον ΟΤΕ/Φορθ κλπ ταιριαζε IP απο το μπου με τα στοιχεια των παροχων και καποιος δημοσιογραφος ποσταρε τα ονοματεπωνυμα των μπουρδελιαρηδων (που κλεβουν μια και λογικα το 99% δε περνει αποδειξη απο τις πουτανες) πρωτος ο gaganis69 θα φωναζε για το ρεμαλι που εβγαλε το ονομα του στη φορα χωρις καμια αποδειξη οτι εκανε κατι παρανομο

τριτον και τι εγινε που εμαθες 2000 ονοματα τυπων που ειχαν πριν 4 χρονια λογαριασμους στην HSBC στην Ελβετια? Αμα δε κανει ελεγχο ο ΣΔΟΕ να δει ποσων το ποθεν εσχες δε δικαιολογει τις καταθεσεις τους το μονο που κερδισες ειναι το αισθημα οτι κοιταξες απο την κλειδαροτρυπα και ειδες 2000 τυπους που εχουν (μαλλον) ποιο πολλα λεφτα απο σενα.

Η ουσιαστικη λιστα, που ειναι και φρεσκια, ειναι τα 50,000 εμβασματα στο εξωτερικο τα χρονια της κρισης. Εκει ειναι το ζουμι.

Τεμπ εισαι νομικος συμβουλος κανενος τοκογλυφου,μεγαλοκαρχαρια οικονομικου δολοφονου ή υπερασπιζεσαι το χρεοκοπημενο σημερινο πολιτικοοικονομικο συστημα επειδη εχεις βολευτει ;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Αιμα οχι το αιμα που ζηταει η Χρυση Αυγη  πολιτικο αιμα δηλαδη να παρουν δρομο τα λαμογια και να κυβερνησει ο λαος χωρις διχονοιες αλλα ενωμενος να χαραξει μονος του μεσα απο αμεσοδημοκρατικες λαικες συνελευσεις ενα καλυτερο αυριο καταργωντας τις πολιτικες αναφορες του χθες και με ορους αυριο να στηθει ενα σκηνικο που θα  ειναι ενα φωτεινο παραδειγμα για λαους που κα ιτωρα βιωνουν δυσκολα αλλα και χωρες που παντοτε ηταν στο περιθωριο

Εδω βρε σύ ΠΡΙΝ την απελευθέρωση από τους γερμανούς το '44 η Ελλάδα είχε 3 διαφορετικές κυβερνήσεις, με διαφορετικη ατζέντα και ένοπλα τμήματα που σφαζόντουσαν μεταξύ τους ... Οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα χωρίστηκαν από την αρχή σε πάνω και κάτω πλατεία - ενώ το ξύλο στην συνέλευση του συντάγματος κάμποσες φορές είχε αποφευχθεί στο παρά πέντε (ήμουν εκεί, τα είδα με τα μάτια μου). Τα όσα γράφεις είναι πολύ καλά για να είναι αληθινά ...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τεμπ εισαι νομικος συμβουλος κανενος τοκογλυφου,μεγαλοκαρχαρια οικονομικου δολοφονου ή υπερασπιζεσαι το χρεοκοπημενο σημερινο πολιτικοοικονομικο συστημα επειδη εχεις βολευτει ;

ειμαι συμβουλος του εαυτου μου και υπερασπιζομαι το δικαιωμα μου να μην με λεει "κλεφτη και φοροφυγα" ενας καμμενος ιντερνετακιας επειδη το ονομα μου ειναι σε μια λιστα. Εκτως αν μου εκανες ελεγχο και ειδες οτι κλεβω την εφορια, οποτε, γιατι δεν μου ασκεις και μια διωξη για τα τυπικα?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Μαλακιες ...

... Και η οποία είναι άμεσα διαθέσιμη μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος ... και για την οποία ΔΕΝ μιλάει ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος ...

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ... όποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο άς μας το πεί ...

Αμα περιμενουμε απο σωτηρες της Προεδευομενης Κοινοβολευτικης Δημοκρατιας σωθηκαμε
αμα το παμε ετσι καλυτερα να χαμε Μοναρχια να ετρωγε ενας μονο οπως ελεγε παλια ο Τζιμακος Πανουσης χαχαχα

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ειμαι συμβουλος του εαυτου μου και υπερασπιζομαι το δικαιωμα μου να μην με λεει "κλεφτη και φοροφυγα" ενας καμμενος ιντερνετακιας επειδη το ονομα μου ειναι σε μια λιστα. Εκτως αν μου εκανες ελεγχο και ειδες οτι κλεβω την εφορια, οποτε, γιατι δεν μου ασκεις και μια διωξη για τα τυπικα?

Ναι ωραιο αυτο το κλασσικο παραμυθακι των πανηγυρτζηδων της Δημοκρατιας , εχεις στοιχεια στον Εισαγγελεα τα ιδια δεν ελεγαν οι Σημιταραδες για του Ολυμπιακους και τωρα βλεπουμε τις συνεπειες στο Χρεος

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ωραιο αυτο το κλασσικο παραμυθακι των πανηγυρτζηδων της Δημοκρατιας , εχεις στοιχεια στον Εισαγγελεα τα ιδια δεν ελεγαν οι Σημιταραδες για του Ολυμπιακους και τωρα βλεπουμε τις συνεπειες στο Χρεος
Αλλα αφου  και η Δικαιοσυνη ειναι τυφλη , δεν βλεπει την αδικια δεν βλεπει την εκμεταλλευση ειναι χειραγωγουμενη

Difra76

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
1

Να σου πώ, αδαής ή αγαθός δεν είσαι γιατί λοιπόν γράφεις αυτά που γράφεις;

Υπάρχει κοινοβουλετική δημοκρατία στην Ελλάδα; Όταν έχουμε εκλογικό νόμο που το 40% αυτών που ψηφίζουν και όχι του συνόλου του πληθυσμού βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ώστε να αυτοδικάζονται και να αυτοαθωώνονται, είναι δημοκρατία εν ενεργεία στρατιωτικοί και δικαστικοί να γίνονται μέσα σε ένα χρόνο βουλευτές - τι κάνανε τόσα χρόνια υπηρετούσανε το λειτούργημα τους και το κράτος ή προετοιμάζανε τη μελλοντική τους θητεία;
Είναι δημοκρατία οι βουλευτές που εσύ ψήφισες γιατί εκπροσωπούσαν ένα κόμμα και ένα πολιτικό πρόγραμμα να αλλάζουν σαν τα πυκάμισα αναλόγως το προσωπικό τους όφελος; Είναι δημοκρατία η αρχηγός κόμματος που δεν μπήκε στην βουλή γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογέ να μπαίνει στο επικρατείας πρώτη για να γίνει με το ζορι βουλευτής;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Να σου πώ, αδαής ή αγαθός δεν είσαι γιατί λοιπόν γράφεις αυτά που γράφεις;

Υπάρχει κοινοβουλετική δημοκρατία στην Ελλάδα; Όταν έχουμε εκλογικό νόμο που το 40% αυτών που ψηφίζουν και όχι του συνόλου του πληθυσμού βγάζει αυτοδύναμη κυβέρνηση; Είναι κοινοβουλευτική δημοκρατία ο νόμος περί ευθύνης υπουργών ώστε να αυτοδικάζονται και να αυτοαθωώνονται, είναι δημοκρατία εν ενεργεία στρατιωτικοί και δικαστικοί να γίνονται μέσα σε ένα χρόνο βουλευτές - τι κάνανε τόσα χρόνια υπηρετούσανε το λειτούργημα τους και το κράτος ή προετοιμάζανε τη μελλοντική τους θητεία;
Είναι δημοκρατία οι βουλευτές που εσύ ψήφισες γιατί εκπροσωπούσαν ένα κόμμα και ένα πολιτικό πρόγραμμα να αλλάζουν σαν τα πυκάμισα αναλόγως το προσωπικό τους όφελος; Είναι δημοκρατία η αρχηγός κόμματος που δεν μπήκε στην βουλή γιατί ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογέ να μπαίνει στο επικρατείας πρώτη για να γίνει με το ζορι βουλευτής;

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΡΑΦΕΙ περι δικαιωματος στην εργασια στην παιδεια στην υγεια σε αγαθα

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  οπως οι συγκοινωνιες  η  Κοινοβολευτικη Δημοκρατια τους μας τα παρεχει ;;;;;;;;;

gaganis69

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αρα αφου το Συνταγμα του Πολιτευματος δεν τηρειται απο τους λειτουργους του
φαινεται πως ολα εινα ιχρεοκοπημενα ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ , οικονομικο σιστημα , θεσμοι

Χρειαζεται μια πρωτοφανη διαδικασια ειρηνικης επαναστασης , μια λαικη και κοινωνικη χειραφετηση

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αρα αφου το Συνταγμα του Πολιτευματος δεν τηρειται απο τους λειτουργους του
φαινεται πως ολα εινα ιχρεοκοπημενα ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ , οικονομικο σιστημα , θεσμοι

Χρειαζεται μια πρωτοφανη διαδικασια βιαιης κοινωνικης επαναστασης, βαθυτερης και ριζοσπαστικοτερης απο αυτην του 1821 , μια λαικη και κοινωνικη χειραφετηση

ετσι ειναι καλυτερα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom