ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 20.169
- Πόντοι
- 6.056
Έτσι, να βροντάν τα κωλομάγουλα από τις πουτσιές!Ζέστη...κουφόβραση...καύσων...ιδρώνουνε τ'αρχιδια μας τεσπα αλλα η καρφωτική πάει straight through...n' hard!!!!
Ψωλλιές δυνατές και κωλοσφαλιάρες αλύπητες...γαματε και βαράτε με...κι ας κλαίω η φάση!!!!Έτσι, να βροντάν τα κωλομάγουλα από τις πουτσιές!
Ωραίος ο παίκτης! Το κάρφωσες καλά!Ζέστη...κουφόβραση...καύσων...ιδρώνουνε τ'αρχιδια μας τεσπα αλλα η καρφωτική πάει straight through...n' hard!!!!
Το χρέος μου έκανα απέναντι στα πρόθυμα και υγρά καβλόμουνα οπως πάντα....να σαι καλά τύπε μου!!!!Και στα δικά σου...να τονε "βρέχεις" παντως καιρου και συνθηκών!!!!!Ωραίος ο παίκτης! Το κάρφωσες καλά!
Ειναι η νεα γραμμη του μετρο...στα 4;;;;Γαμει φιλε....!!!!Η διέλευση του μετροπόντικα δημιούργησε ρωγμές σε τοίχους, πόρτες που δεν κλείνουν και λοιπές ενδείξεις καθίζησης.
Αυτή που διέλυσε τη Κυψέλη!Ειναι η νεα γραμμη του μετρο...στα 4;;;;Γαμει φιλε....!!!!
Το γνωστο ποστ στα σοσιαλ: "Ηρεμηστε δεν ηταν σεισμος...εγω ημουν που εκανα σεξ"!!!!Αυτή που διέλυσε τη Κυψέλη!
Αλβανιδα ;Έριξα και μερικές καλές (ψωλιές) αλλα κυρίως εεεεεφαγα (βυζοσκάμπιλα)...πωπω φίλε...Βυζαντινή αυτοκρατορία η κερία λέμε...εμβάθυνα στα μυστικά της Βυζαντινολογίας...πιο πολυ απο την Κατακουζήνα!!!!
Oχι...Ρουμούνα!!!!Αλβανιδα ;
Στουντιο!!!!Σε μασαζ η στουντιο ;
Ούτε ο Γκουσγκούνης ο μακαρίτης να ήσουν!!!Προεργασία τεντώματος κωλοτρυπίδας, πριν από το πρωκτικό και το ΑΤΜ
Τι άλλες μπούρδες θα ακούσουμεΈριξα και μερικές καλές (ψωλιές) αλλα κυρίως εεεεεφαγα (βυζοσκάμπιλα)...πωπω φίλε...Βυζαντινή αυτοκρατορία η κερία λέμε...εμβάθυνα στα μυστικά της Βυζαντινολογίας...πιο πολυ απο την Κατακουζήνα!!!!
Οδοντίατρος είσαι;ανάποδο γαμήσι στο λαιμό, με ταυτόχρονα σκαμπίλια στα βυζιά. Κι όμως, κάποιες τη βρίσκουν με αυτό το συνδυασμό
Εσυ μην τις ακους...κλεισε τα αυτια σου αμα θες οπως τα μικρα παιδια που ακουν τον μπαμπα να "φιστικωνει" την μαμα τους...λυσεις υπαρχουν παντα!!!!Τι άλλες μπούρδες θα ακούσουμε
Έλεος!!!