tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 736
Σιγά...!!!!Δεν ειναι ανακοινωσιμα αυτα...!!!!
Σιγά...!!!!Δεν ειναι ανακοινωσιμα αυτα...!!!!
Δεν εχει "σιγα"....βγαζουμε τα ηχητικα εδω για την καβλαντα και τον χαβαλε μας,οχι για να εκθεσουμε προσωπα,ονοματα κλπ...ειτε με επαγγελματια του χωρου ειτε ακομα πιο πολυ με κοπελα μας...σεβομαστε τα πιο βασικα!!!!Σιγά...!!!!
Ότι πεις μεγάλε εγώ μαζί σου!Δεν εχει "σιγα"....βγαζουμε τα ηχητικα εδω για την καβλαντα και τον χαβαλε μας,οχι για να εκθεσουμε προσωπα,ονοματα κλπ...ειτε με επαγγελματια του χωρου ειτε ακομα πιο πολυ με κοπελα μας...σεβομαστε τα πιο βασικα!!!!
Δεν εχει "σιγα"....βγαζουμε τα ηχητικα εδω για την καβλαντα και τον χαβαλε μας,οχι για να εκθεσουμε προσωπα,ονοματα κλπ...ειτε με επαγγελματια του χωρου ειτε ακομα πιο πολυ με κοπελα μας...σεβομαστε τα πιο βασικα!!!!
"Γαμιεται" στην δουλεια το μωρο...στο δημοσιο δουλευει;;;;Βιαστική πίπα στο γραφείο της καύλας.
Αρχες του '80 το μονο που ειχα σε κασσετα ηχου ηταν ο "Ιπποτης της ασφαλτου"...χωρια που το εβλεπα στην TV το ακουγα κιολας...και το ζουσα εντονως!!!!Ολα εδειχναν απο τοτε το μελλον μου...Fuck n' Rec dude!!!!Νομίζω το έχω ξαναπει... πρέπει να ήμουνα 15-16 όταν είχα πάρει αρχές του '80 μια κασέττα ήχου-τσόντα από την Ομόνοια.
Με το που είδα καταρχήν μια γκόμενα να παίρνει τσιμπούκι και αυτό ήταν το cover της κασέττας - λέω τι φάση;;
Γαμάτη ήταν πάντως. 2 τύποι γαμούσανε μια ώριμη, με τριξίματα στο κρεβάτι κλπ. Τώρα αν ήταν fake, άγνωστο.
Πρέπει να την έχω κάπου στo υπόγειο. Αν την εντοπίσω, θα την ψηφιοποιήσω.![]()
Θυμάμαι επίσης σε ένα μπιλιαρδάδικο είχαν μια τέτοια σε μαγνητόφωνο (δηλ μπομπίνες).Αρχες του '80 το μονο που ειχα σε κασσετα ηχου ηταν ο "Ιπποτης της ασφαλτου"
Ελεύθερος επαγγελματίας, με πελάτες κεκλεισμένων των θυρών..."Γαμιεται" στην δουλεια το μωρο...στο δημοσιο δουλευει;;;;![]()
Νομίζω το έχω ξαναπει... πρέπει να ήμουνα 15-16 όταν είχα πάρει αρχές του '80 μια κασέττα ήχου-τσόντα από την Ομόνοια.
Με το που είδα καταρχήν μια γκόμενα να παίρνει τσιμπούκι και αυτό ήταν το cover της κασέττας - λέω τι φάση;;
Γαμάτη ήταν πάντως. 2 τύποι γαμούσανε μια ώριμη, με τριξίματα στο κρεβάτι κλπ. Τώρα αν ήταν fake, άγνωστο.
Πρέπει να την έχω κάπου στo υπόγειο. Αν την εντοπίσω, θα την ψηφιοποιήσω.![]()
Μπα.... δεν έμοιαζε με τίποτα για rip. Πίστεψέ με.Rip από ταινίες ήταν αυτά. Είχα γνωστό που το έκανε στο studio που δούλευε και κόλαγε και label "stag tapes" με ένα κεφάλι ελαφιού και καλά για να δείχνουν εταιρίας.
Όχι κινηματογραφικές ταινίες. Ταινίες από μπομπινόφωνο το οποίο είχαν σε ημιυπόγειο "μπουρδέλο" στο Κολωνάκι, στη Λουκιανού αν θυμάμαι καλά. Ο γνωστός μου τις ριπάριζε σε κασσέτες μιξάροντάς τες με lounge μουσική, κάτι σαν τριτοκλασσάτο James Last για να έχεις εικόνα, και τις τύπωνε σε κασσέττες για τα τελάρα στην Ομόνοια. Και η πουτάνα και αυτός, έβγαζαν το κάτι τις. Γύρω στα δυο χρόνια έκαναν αυτή τη δουλειά, στις αρχές των 80s.Μπα.... δεν έμοιαζε με τίποτα για rip. Πίστεψέ με.
Τότε άλλωστε μόνο ο Berto υπήρχε με τις κωμωδίες-τσόντες.
Ελεύθερες εποχές ρε φίλε.... ούτε τι είπες...πώς το είπες...γιατί το είπες.....Όχι κινηματογραφικές ταινίες. Ταινίες από μπομπινόφωνο το οποίο είχαν σε ημιυπόγειο "μπουρδέλο" στο Κολωνάκι, στη Λουκιανού αν θυμάμαι καλά. Ο γνωστός μου τις ριπάριζε σε κασσέτες μιξάροντάς τες με lounge μουσική, κάτι σαν τριτοκλασσάτο James Last για να έχεις εικόνα, και τις τύπωνε σε κασσέττες για τα τελάρα στην Ομόνοια. Και η πουτάνα και αυτός, έβγαζαν το κάτι τις. Γύρω στα δυο χρόνια έκαναν αυτή τη δουλειά, στις αρχές των 80s.
Σωστός τότε, ναι.Όχι κινηματογραφικές ταινίες. Ταινίες από μπομπινόφωνο το οποίο είχαν σε ημιυπόγειο "μπουρδέλο" στο Κολωνάκι, στη Λουκιανού αν θυμάμαι καλά. Ο γνωστός μου τις ριπάριζε σε κασσέτες μιξάροντάς τες με lounge μουσική, κάτι σαν τριτοκλασσάτο James Last για να έχεις εικόνα, και τις τύπωνε σε κασσέττες για τα τελάρα στην Ομόνοια. Και η πουτάνα και αυτός, έβγαζαν το κάτι τις. Γύρω στα δυο χρόνια έκαναν αυτή τη δουλειά, στις αρχές των 80s.
Αυτές ήταν πεταμένα λεφτά.... Εμένα μου άρεσαν οι ζωντανές συνομιλίες.... ζητούσες κοπέλα και μιλούσες μαζί της.... Η καλύτερη περίπτωση ήταν αυτές που για να βγάλουν ένα έξτρα μεροκάματο (όπως έχουν τώρα το όνλι φανς) έπαιρναν ροζ γραμμές στο σπίτι τους και μιλούσαν από εκεί... Οι χειρότερες περιπτώσεις ήταν αυτές που ήταν σε γραφείο της εκάστοτε εταιρίας που είχε τα ροζ τηλέφωνα και την άκουγαν και οι άλλες.... Οι γκόμενες στην πρώτη περίπτωση καύλωναν έχυναν ....γάμησέ τα.....φάγαμε όλη μας την προίκα τότε αλλά ήταν ωραία...Υπήρχαν και ροζ γραμμές που έπαιζαν αντίστοιχες ηχογραφήσεις. Και καλά live sex αλλά φαινόταν ότι ήταν ηχογράφηση σε στούντιο.