ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 10.630
- Πόντοι
- 3.506
Δεν αντελήφθηΠΑ.ΧΩ.ΠΑΙ.
Δεν αντελήφθηΠΑ.ΧΩ.ΠΑΙ.
Μπράβο αξία, τώρα πόσο είναι δηλαδή;ΠΑντρεμένη
ΧΩρισμενη
με ΠΑΙδια!!!!
Βαλε βάλε πράγμα κι εσυ...να γουστάρουμε ποικιλοτρόπος!!!!Έχω ηχογράφηση της πεθεράς μου, που με λέει αχαΐρευτο, ρεμάλι και πως η κόρη της δεν ήταν για τα δόντια μου.
Κι αυτή η ηχογράφηση σε γαμήσι αναφέρεται, αφού μου έχει γαμήσει την ζωή η καρακάξα.
52 θα ναι...δεν εδειχνε τοσο παντως...αρκετά νεοτερη και σε πολυ καλη φορμα οι τουμπανοβυζάρες της!!!Γιατι τοση επιμονη με την ηλικια bro???Μπράβο αξία, τώρα πόσο είναι δηλαδή;
Όχι κάτι συγκεκριμένο απλά να ξέρουμε αν αυτά τα κορίτσια που ιδρώνουν την φανέλα είναι στην δράση ή έχουν αποσυρθεί.52 θα ναι...δεν εδειχνε τοσο παντως...αρκετά νεοτερη και σε πολυ καλη φορμα οι τουμπανοβυζάρες της!!!Γιατι τοση επιμονη με την ηλικια bro???
Λογικα ακομα θα μετραει και θα δινει πονο...δεν εχω επαφη και πληροφορηση!!!Δεν ηταν απο τις ευκολες περιπτωσεις παντως και σιγουρα οχι για τον καθένα...την κυνηγαγα καιρο....δικαιωθηκαμε και οι δυο!!!Όχι κάτι συγκεκριμένο απλά να ξέρουμε αν αυτά τα κορίτσια που ιδρώνουν την φανέλα είναι στην δράση ή έχουν αποσυρθεί.
Στον κύκλο σου ή τυχαία γνωριμία;Λογικα ακομα θα μετραει και θα δινει πονο...δεν εχω επαφη και πληροφορηση!!!Δεν ηταν απο τις ευκολες περιπτωσεις παντως και σιγουρα οχι για τον καθένα...την κυνηγαγα καιρο....δικαιωθηκαμε και οι δυο!!!
Απο Fb!!!!Στον κύκλο σου ή τυχαία γνωριμία;
δεν βρέθηκε video λέειΛίγο παλιότερο αλλα...μεγάλης και διαχρονικής αξίας!!!!Ακούστε με μια κάποια απόσταση απο την ηχητική πηγή...ξεχειλίζει και θα πιτσιλιστούν τα ώτα σας...α!!!!![]()
Ποιο βίντεο ρε αδερφέ???MP3 ειναι....!!!!!!δεν βρέθηκε video λέει
Λίγο παλιότερο αλλα...μεγάλης και διαχρονικής αξίας!!!!Ακούστε με μια κάποια απόσταση απο την ηχητική πηγή...ξεχειλίζει και θα πιτσιλιστούν τα ώτα σας...α!!!Ποιο βίντεο ρε αδερφέ???MP3 ειναι....!!!!!!
Δεν ξέρω τι γινεται με το κινητο σου...αλλοι το ακουσαν μια χαρά!!!Ανοιξε το καλυτερα απο υπολογιστη που δεν χρειάζεται download!!!!Λίγο παλιότερο αλλα...μεγάλης και διαχρονικής αξίας!!!!Ακούστε με μια κάποια απόσταση απο την ηχητική πηγή...ξεχειλίζει και θα πιτσιλιστούν τα ώτα σας...α!!!
Αυτό
απο υπολογιστη ειμαιΔεν ξέρω τι γινεται με το κινητο σου...αλλοι το ακουσαν μια χαρά!!!Ανοιξε το καλυτερα απο υπολογιστη που δεν χρειάζεται download!!!!
αυτο βγενειαπο υπολογιστη ειμαι
Άψογος!Λίγο παλιότερο αλλα...μεγάλης και διαχρονικής αξίας!!!!Ακούστε με μια κάποια απόσταση απο την ηχητική πηγή...ξεχειλίζει και θα πιτσιλιστούν τα ώτα σας...α!!!!![]()
Σε chromium browsers ανοίγει
Από τις καλύτερες περιπτώσεις για γούστα.ΠΑντρεμένη
ΧΩρισμενη
με ΠΑΙδια!!!!
Λίγο παλιότερο αλλα...μεγάλης και διαχρονικής αξίας!!!!Ακούστε με μια κάποια απόσταση απο την ηχητική πηγή...ξεχειλίζει και θα πιτσιλιστούν τα ώτα σας...α!!!!![]()