Νέα

Ηχογράφηση από γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SKOTY
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 644
  • Εμφανίσεις 476K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Proctor Doctor

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2026
Like
110
Πόντοι
0
Δυσκολεύομαι να κατανοήσω το λεξιλόγιο σου.
Συγγνώμη , αλκα παραθέτεις λέξεις που μου μου είναι άγνωστες
Καλύτερα να παραθέτεις ηχογραφημένα μηνύματα, καθώς κατά την ταπεινή μου άποψη υπολείπεσαι στον γραπτό λόγο, ένεκα χαμηλής σχολικής επίδοσης πάλαι ποτέ, υποθέτω.
Κατανοώ πάντως ότι στα 46 του κάποιος, δύσκολα αποκαθιστά τα ελλείμματα της νιότης, ωστόσο ποτέ δεν είναι αργά.

lolis37

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2025
Like
231
Πόντοι
20
Το ξεκατίνιασμα γίνεται ιδιωτικά. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα να διαβάζουμε ότι παπαριά σας κατεβαίνει στο κεφάλι για να την πείτε ο ένας στον άλλο! Διαφορετικά κλείστε το νήμα! Είστε εκτός θέματος!

captain 69

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
21.324
Πόντοι
5.956
Το ξεκατίνιασμα γίνεται ιδιωτικά. Οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτα να διαβάζουμε ότι παπαριά σας κατεβαίνει στο κεφάλι για να την πείτε ο ένας στον άλλο! Διαφορετικά κλείστε το νήμα! Είστε εκτός θέματος!
Τυπικό και προσφιλές, του ιστότοπου που λέγεται bou, φίλε μου.

Intruder80

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
7.111
Πόντοι
1.056
Τυπικό και προσφιλές, του ιστότοπου που λέγεται bou, φίλε μου.
Μα κοιτατε ενα πουστη βραδιατ....τεσπα οτι ειχα να πω του το πα προσωπικα ας πουμε ναμ...απο δω και περα μιλαει με τ αρχιδια μου αποκλειστικα...λιγα τα ψωμια του...."νεου" ετσι κι αλλιως οπως το παει!!!!Σορρυ που εριξα το επιπεδο του νηματος τυποι μου...αλλα καποιοι ζηλευουν μαλλον τα κοριτσια που ακουγονται στα ηχητικα...τρωγονται...και λαβαινουν τα πρεποντα!!!

Τελευταία τροποποίηση:

Proctor Doctor

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2026
Like
110
Πόντοι
0
Μα κοιτατε ενα πουστη βραδιατ....τεσπα οτι ειχα να πω του το πα προσωπικα ας πουμε ναμ...απο δω και περα μιλαει με τ αρχιδια μου αποκλειστικα...λιγα τα ψωμια του...."νεου" ετσι κι αλλιως οπως το παει!!!!Σορρυ που εριξα το επιπεδο του νηματος τυποι μου...αλλα καποιοι ζηλευουν μαλλον τα κοριτσια που ακουγονται στα ηχητικα...τρωγονται...και λαβαινουν τα πρεποντα!!!
Εύγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom