Νέα

Ηχητικά Βιβλία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

psix

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα,

δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο στο site, εδώ μπορεί ο καθένας να προτείνει ηχητικά βιβλία αν γίνεται με link για κατέβασμα ή άκουσμα. Μόλις ξεκίνησα οπότε δεν έχω κάτι πολύ αξιόλογο να προτείνω, αρκετά που βρήκα είναι στην καθαρέυουσα ή διαβάζονται απο ηθοποιούς μετά μουσικής , προσωπικά προτιμώ μια όσο γίνεται ουδέτερη αφήγηση στην δημοτική χωρίς μουσική.

Ας ξεκινήσω με αυτό που το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον

Isidoro$

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
5.982
Πόντοι
1.346
ας ελπίσουμε να υπαρχει καλο υλικο

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.692
Πόντοι
4.546
Καλησπέρα,

δεν έχω βρεί κάτι αντίστοιχο στο site, εδώ μπορεί ο καθένας να προτείνει ηχητικά βιβλία αν γίνεται με link για κατέβασμα ή άκουσμα. Μόλις ξεκίνησα οπότε δεν έχω κάτι πολύ αξιόλογο να προτείνω, αρκετά που βρήκα είναι στην καθαρέυουσα ή διαβάζονται απο ηθοποιούς μετά μουσικής , προσωπικά προτιμώ μια όσο γίνεται ουδέτερη αφήγηση στην δημοτική χωρίς μουσική.

Ας ξεκινήσω με αυτό που το βρήκα αρκετά ενδιαφέρον

Τώρα ειλικρινά περίμενες να βρεις κάτι αντίστοιχο στο σάι πέραν από ραντεβού θανάτου, θείος γάμησε ανιψιό κτλ. ρεεέεεεε τύπε;;;; :think:
* Εάν πρόκειται για άτομα με ιδιαιτερότητες πάντως ρίξε ένα βλέφαρο εδώ: Ετικέτα: Ηχητικά βιβλία
:hi:

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
454
Πόντοι
21
έχει ασχοληθεί κάποιος έστω και κάποιος γνωστός του με αυτό που λέμε ηχητικά βιβλία ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom