kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σήμερα στό studio Ίάκχου 7α ..... τηλ 6989282108
10 μέ 6
καί
6 μέ 2
Ελβίρα - Ρενάτα !!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Σήμερα στό studio Ίάκχου 7α ..... τηλ 6989282108
10 μέ 6
καί
6 μέ 2
Ελβίρα - Ρενάτα !!

Ρε αρχηγέ δεν είναι "κάπως" το να γράφεις κριτικές για ένα στούντιο και το ταυτόχρονα το πρόγραμμα του ΙΔΙΟΥ;;
Κάπως σαν να γράφει κριτικές η κυρά λίτσα-κομ για τα Κασσάνδρας; Θα είχαν αξιοπιστία;
Συμπαθέστατη η Ελβίρα (που δεν την ξέρω), αλλά μήπως την "εκθέτεις" αντί να την βοηθάς, όταν την "αβαντάρεις" τόσο απροκάλυπτα;
Ειλικρινά φιλικά στο λέω. Δεν έχουμε και τίποτα προηγούμενα...
σινεχισε στραταρχα μου μασ ζιλεβουνAx άγαπητέ , καιροί δυσκολοι καί τά προμοταρίσματα μού έξασφαλίζουν τά
πρός τό ζήν !!!!!!
Φτώχεια καταραμένη ... έχεις κάνη φτωχός ??

αγαπαμε το καταλεβενισΔεν θεωρώ απαραίτητα κακό το προμοτάρισμα, αρκεί να είναι καλόπιστο και ειλικρινές.
Προμοτάρω σημαίνει "προωθώ", "προτείνω", "βοηθάω", κάτι τέτοιο.
Με αυτήν την έννοια ο καθένας που μοιράζεται με κριτική ή με ποστ την εμπειρία του, ή με π.μ. το τηλέφωνο μια amateur κοπέλας είναι "προμότορας", οπότε κι εγώ έχω υπάρξει τέτοιος, χωρίς να έχω ποτέ κερδίσει κάτι πέρα από ένα ευχαριστώ.
Αυτό που απλά προσπαθώ να πω είναι πως όταν γίνεται "άγαρμπα", έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Υποθέτω όμως πως κάποιος "επαγγελματίας" προμότερ δεν θα ήταν τόσο άγαρμπος, οπότε (και χωρίς να θέλω να αμβλύνω τις εντυπώσεις) το αποδίδω απλά σε υπερβολικό ενθουσιασμό...
αγαπαμε το καταλεβενισ
Δεν θεωρώ απαραίτητα κακό το προμοτάρισμα, αρκεί να είναι καλόπιστο και ειλικρινές.
Προμοτάρω σημαίνει "προωθώ", "προτείνω", "βοηθάω", κάτι τέτοιο.
Με αυτήν την έννοια ο καθένας που μοιράζεται με κριτική ή με ποστ την εμπειρία του, ή με π.μ. το τηλέφωνο μια amateur κοπέλας είναι "προμότορας", οπότε κι εγώ έχω υπάρξει τέτοιος, χωρίς να έχω ποτέ κερδίσει κάτι πέρα από ένα ευχαριστώ.
Αυτό που απλά προσπαθώ να πω είναι πως όταν γίνεται "άγαρμπα", έχει αντίθετα αποτελέσματα.
Υποθέτω όμως πως κάποιος "επαγγελματίας" προμότερ δεν θα ήταν τόσο άγαρμπος, οπότε (και χωρίς να θέλω να αμβλύνω τις εντυπώσεις) το αποδίδω απλά σε υπερβολικό ενθουσιασμό...
ιμαστε τοπικιστεσ τι να κανουμε!!!!!!!!!!Το να αγαπάς κάποια κοπέλα της δουλειάς το καταλαναίνω.
Το να αγαπάς όμως ΟΛΕΣ τις κοπέλες του ΙΔΙΟΥ σπιτιού δεν είναι λίγο παράξενο; Ο χώρος σας εμπνέει;
Μ'αρέσει που προσπαθείς με επιχειρηματα να "αντιμετωπίσεις" τους προμότορες! Φίλε μου μην ασχολείσαι.Τη δουλειά τους κάνουν! Αφού υπάρχει κόσμος που τσιμπάει καλά κάνουν!Το να αγαπάς κάποια κοπέλα της δουλειάς το καταλαναίνω.
Το να αγαπάς όμως ΟΛΕΣ τις κοπέλες του ΙΔΙΟΥ σπιτιού δεν είναι λίγο παράξενο; Ο χώρος σας εμπνέει;
9,5 η η Ελβίρα, 10 η Ρενάτα;;)
να πιγενισ αλου εσι εμισ εμπιστεβομαστε αμτσικΜ'αρέσει που προσπαθείς με επιχειρηματα να "αντιμετωπίσεις" τους προμότορες! Φίλε μου μην ασχολείσαι.Τη δουλειά τους κάνουν! Αφού υπάρχει κόσμος που τσιμπάει καλά κάνουν!