Νέα

Η ΠΟΣΠΕΡΤ ζητά πρόσληψη συγγενών Α’ βαθμού των "νεκρών" της ΕΡΤ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα diomides
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 92
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Μηνύματα
15.130
Like
7.970
Πόντοι
1.206
πολυτεχνειο νο 2 καταντησαν την ερτ  :vomit:
 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Μηνύματα
11.284
Κριτικές
15
Like
5.785
Πόντοι
1.496
Εδω και ωρα βλεπω στη τηλεοραση απο το προαυλιο της ΕΡΤ  πανηγυρτζιδικα κεφιτζιδικα νησιωτικα.Ζοομ ο καμεραμαν  σε ομορφα γκομενακια με σορτσακια,κοσμος πολυς,μια χαρα ειναι.Και στο καναλι της Βουλης μεγαλη αλλαγη απο τοτε που ανελαβε ο Βουτσης.Ντοκιμαντερ,ταινιες.Τις προαλλες ειχα δει μια ολλανδικη.Μαρικεν (2000) που πρωτη φορα την εβλεπα.Πολυ  ωραια ταινια.Πληρωνουμε που πληρωνουμε,τουλαχιστοον ας αναβαθμιστει η ΕΡΤ και το καναλι της Βουλης.Οχι που εδειχνε παλια απ το πρωι μεχρι το βραδυ τη μουρλοΖωη.Και δε σηκωνοταν λενε ποτε να παει τουαλετα μη της φαει κανεις αντιπροεδρος τη θεση.
 

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Μηνύματα
3.794
Κριτικές
51
Like
1.660
Πόντοι
2.557
ΛΟΙΠΟΝ...
Ας μιλησουμε σοβαρα οκ μερικες φορες γραφω εν θερμω τα παιρνω στο κρανιο.

αλλα..
ΡΕ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ?????
ολοι οι αλλοι που ειχαν ατυχιες στην ζωη πως τα βγαλαν περα ρε?
ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ....
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΟΙ ΤΡΕΛΑΣ...AN TA  ΤΑ ΦΕΡΝΑΝ ΠΙΣΩ  aς επαιρναν  K 100,000 TO MHNA..αλλα  σιγα την τηλεθεαση.
γαμω τον αντιχριστο σας 40 χρονια ολοι την παρτη σας ΟΣΕ,ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ..ΚΤΛ,.....
Κ ΜΕΤΑ ΛΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ λαμογιο...μπορει να ειναι, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ ΣΑΣ.
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ.
ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
------------------
ΜΕΡΙΚΑ απλα παραδειγματα...
καθαριστρια σε νοσκομειο(ακουγα συζητηση)....
χηρα με 3 παιδια κ μισθο πεινας....στα 32 της.
να μαζευει τα σ@@@@@ ρε μουνια...ολοι εχετε παει νοσοκομειο καποια στιγμη.
μες τις αρρωστιες, γερους,πονο κ θλιψη.
και Η ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Χ 5 ΜΕ 0 ΡΙΣΚΟ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ.
ΜΗΔΕΝ ΚΟΠΟ.
--------------
Η μανα μου επαιρνε αρ@@@ συνταξη με 4 παιδιΑ (ολοι ανηλικοι),..
ευτηχως η γιαγια μου ηταν οικονομικα παρα πολυ καλα.
-------
και ποσα αλλα παραδειγματα ρε........μ@@@....
μπατσου χηρα εως 7 χρονια πριν , ακομη κ στο καθηκον να επεφτε επαιρνε το 50%...
σαν να λεγανε αν πεθανεις απο σφαιρα ληστη π.χ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ Κ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 3.
ΑΥΤΟ το καταργησανε κ το πηγαν στο 100%.
--------------------
τελικα ειμαστε για τα ΜΠΑΖΑ.
ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ....
και μετα ζητανε τα μ@@@
να πας φανταρος.
να πληρωνεις φορους.
κτλ,κτλ....
ΑΠΛΗΣΤΑ Μ @@@.....
μην ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ....
ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΗΚΩΝΕ ΚΕΦΑΛΙ...
ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΖΑΝ ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ...
λυριτζης,οικονομου...και ΑΛΛΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝ 20 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-----------
Γ!@@##$$$#@! ΤΗΝ τρελα μου που μπηκα κ ειδα το ποστ..
-------------
οκ εδω καμια φορα λογομαχουμε, εχουμε αντιθετες αποψεις....
οκ και σεβαστο...
-------------
ας βγει κανα μ@@@@ να πει περι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ...
μας φερονται λες κ ειμαστε Γ κατηγορια πολιτες.
ωρες ωρες....εστω κ για ελαχιστα καταλαβαινω τον tramountana.
-------------------------
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
656
Πόντοι
146
Να σημειώσω απλώς ότι εκείνος που με τις αλλοπρόσαλλες και τραμπουκικές πρακτικές του - χωρίς ίχνος διπλωματικότητας και συνωμοτικής δράσης - επέτρεψε να ηρωποιηθούν τα συγκεκριμένα ρεμάλια και να περιπέσει η ΕΡΤ σε απόλυτη πλέον κομμουνιστικοκρατία ήταν ο ανεγκέφαλος Σαμαράς. Απλώς για να θυμόμαστε το τι είδους εναλλακτικές προσέφερε το αστικό πολιτικό σύστημα στον πολίτη (Πάκης, Χούλης, Γκαβός, Μπουχέσας κτλ) κατά την οξεία μνημονιακή περίοδο ...
 

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Μηνύματα
6.210
Like
656
Πόντοι
146
Πάντως προσωπικά την Ραχήλ την βρίσκω σέξυ τηρουμένων των αναλογιών, για την κατηγορία "χαροκαμένη αγωνίστρια" ...

newego_LARGE_t_1101_54272082.JPG


CFeVQk0WoAEM3Tl.jpg-large-768x1024.jpg


URL]]
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ρε τους καραγκιοζιδες τους ψηφοθηρες μας προκαλουν στα μουτρα μας.
αμεσα νεκρους που λεει στο δελτιο δεν υπηρξε ουτε ενας, κανεναν δεν πυροβολησαν οι αστυνομικη στην ερτ να τον σκοτωσουν.
εμμεσα νεκρους ας μας βρουν 1 να πεθανε από πεινα ή ελλειψη ιατροφαρμακευτικης φροντίδας λογω της ανεργιας του την 2ετια που ηταν απολυμενος της ερτ και ας κανουν ένα μνημοσυνο ΜΟΝΟ σε αυτόν. αη σιχτιρ μας προκαλουν για να τους μισησουμε παραπανω τα κομματόσκυλα.
τοσοι εχουν αυτοκτονησει μεσα στην κριση λογω της κρισης. αν ψηφισω νδ θα είναι μονο και μονο για να ξανακλεισει την ερτ.
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
αυτη την δουλεια θα κανουμε

θα ανοιγοκλεινουμε την ερτ

 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Αλλη μιά ζωντανή απόδειξη του γεγονότος ότι η Ψωροκώσταινα είναι μιά χώρα εντελώς καθυστερημένη  (εκτός απο τις στρατιές των δικολάβων ,των κομματόσκυλων,των δημόσιων υπαλλήλων που μονο το 25 0/0 ειναι χρησιμοι (οι υπολοιποι απλά ψηφιζουν με ολο το σοι αυτον που τους διορισε καθε τεσσερα χρόνια).Για να μην πώ για τους λεχριτοσυνδικαλήτες,τους μυριάδες "καθηγητες" πανεπιστημίων του Κώλου (και αυτοι και τα "απανεπιστημιά" τους), των παρατρεχάμενων, των ρουφιάνων πασης φυσεως κλπ,κλπ. Ητοι,ενα συστημα κάστας,οπου το να ανηκεις σε καποια απο τις κατηγοριες της (εδω , συγγενης υπαλληλου της ρεμαλοΕΡΤ) , σου εξασφαλιζει την κληρονομική σου ένταξη στον κυκλο των προνομιων της συγκεκριμενης καθε φορα κάστας. Ητοι, το 85 0/0 της "οικονομικης ζωης" της χωρας ,απλά ... δεν παραγει τιποτε απολύτως !!! Αυτο βεβαια και απο μονο του εχει ως συνεπεια ότι η χωρα ειναι αναγκασμενη (εκτος εαν αλλαξη η παραγωγικη δομη) να επιβιωνει με δανεικά  ,μεχρι τη μερα που θα εχει ξεπουλησει καθε πλουτο της  και άρα, θα εχει χασει και καθε λογο υπάρξεως. Οποτε (αυτο το υπολογιζω σε καμμια εικοσαριά χρονια) θα ενσωματωθεί σε καποια ευρυτερη  κρατικη οντοτητα. Γι αυτό αλλωστε φροντιζουν ολα τα κομματοκοπροσκυλα,τα οποια  ο όχλος θαυμάζει και ψηφίζει .
 
Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Μηνύματα
517
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
  Οσο για τις δυο "μεγαλες αγωνιστριες", το ότι τετοια ελεεινά άτομα τυγχάνουν θαυμασμού απο τον όχλο ,δειχνει με τη σειρα του την πνευματική και ηθική εξαθλιωσή του . Το θράσος, η χυδαιότητα και εην τελει η γελοιότητα είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ  που επιτρεπει σε τετοια άτομα να γινωνται γνωστα (με την βοηθεια βεβαια των Νταβαδων που τα διαφημιζουν). Θυμαμαι που οταν η κορη του υπαλληλου του Αλαφουζου κωσταντοπουλου εσκασε μυτη στο κωλοχανειο του συριζα,ξεσηκωθηκαν διαμαρτυριες απο τις γυναικειες οργανωσεις του οτι ειναι δικηγορος σωματεμπορων κλπ,κλπ.Και τη βαφτισαν αμεσως "αγωνιστρια (???) , "μεγαλη πολιτικο" (ενα μηνα απο την εμφανιση της,χαρις βεβαια στη διαφημιση απο τα ΜΜΕ των Νταβαδων) ,και ουτε ενας απο αυτους που καθονται και χασκουν να ακουν τις παπαριές της δεν αναρωτηθηκε "Καλα ρε, αυτη ειναι κορη του ρουφιανου των Αλαφουζολαμπρακηδων,τι σκατα αγωνες θα κανει ποτε για μένα το χλεμπετσουρα που με φτυνει και ο τετλευταιος πουστο-εφοριακος " ???  τετοια άτομα τους αξιζουν,τετοια άτομα θαυμαζουν,τετοια άτομα ψηφιζουν .
 
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Μηνύματα
7.757
Κριτικές
1
Like
9.938
Πόντοι
2.356
[size=18pt]«Ποινικό αδίκημα» η προσβολή της μνήμης των νεκρών λέει η ΠΟΣΠΕΡΤ[/size]

Στην αντεπίθεση οι συνδικαλιστές της ΕΡΤ μετά το πάρτι στα social media που ακολούθησε τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στο προαύλιο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης
Με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις, μετά τα αποκαλυπτήρια του μνημείου στην ΕΡΤ για τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στο «μαύρο», η ΠΟΣΠΕΡΤ σε ανακοίνωσή της επιτίθεται προς όλους όσους συκοφάντησαν και λοιδόρησαν τη συγκεκριμένη πράξη.

«Οι ηττημένοι ιδεολογικά, πολιτικά και ηθικά, δεν θέλουν να παραδεχτούν την ολοκληρωτική ήττα τους και το άνοιγμα της ΕΡΤ. Σα λυσσασμένα σκυλιά θέλουν να την κατασπαράξουν, αφού δεν είναι πλέον φέουδό τους και χρησιμοποιούν γι' αυτό όλους τους τρόπους, με χυδαία ψέματα και εξόφθαλμες διαστρεβλώσεις, βρίσκοντας πρόθυμους να το κάνουν. Είναι οι ίδιοι που χειροκροτούσαν τον Σαμαρά, όταν στο συνέδριο της ΝΔ τον Ιούνιο του 2013 μετά το «μαύρο» έλεγε ‘στην ΕΡΤ διέπραξαν σφάλματα και το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ που διόριζε αλλά γιατί μ'αρέσει να τα λέω ξώπορτα και οι δύο διόριζαν κυρίως ανθρώπους της αριστεράς. Εμείς λοιπόν είπαμε τέρμα σε αυτά'» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αυτοί που θέλουν μια κοινωνία πειθαρχημένη στα δόγματα του lifestyle και του κοινωνικού κανιβαλισμού όπως επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο «πρωτόκολλο», συνεχίζει στην ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ, οι ίδιοι που περιγράφουν ως συνδικαλιστές με «κοντομάνικα πουκάμισα και χρυσές καδένες στον λαιμό» όσους τολμούν να υψώσουν τη φωνή τους μαζί με τον λαό, που ασφαλώς δεν τον θέλουν κυρίαρχο, οι ίδιοι που γίνονται μουγκοί όταν οι Αδώνιδες του συστήματος φθάνουν στο σημείο να λοιδορούν ακόμα και τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, οι ίδιοι κατηγορούν την ΠΟΣΠΕΡΤ για το μνημείο ζητώντας και τα ρέστα γιατί δεν έχουν γίνει και άλλα μνημεία.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ τέλος δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι θα σταθούν όρθιοι ως ζωντανές ασπίδες ενάντια σε κάθε επιβουλή και επισημαίνει ότι έχει ζητήσει ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση από τις οικογένειες των νεκρών. Η προσβολή της μνήμης των νεκρών είναι ποινικό αδίκημα και η ασυλία δεν θα παρέχεται εσαεί, γιατί και η υπομονή που επιδεικνύεται έχει όρια, υπογραμμίζει το συνδικαλιστικό όργανο του προσωπικού της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

www.protothema.gr/greece/article/694642/poiniko-adikima-i-prosvoli-tis-mnimis-ton-nekron-leei-i-pospert/]http://www.protothema.gr/greece/article/694642/poiniko-adikima-i-prosvoli-tis-mnimis-ton-nekron-leei-i-pospert/[/url]

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
 

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Μηνύματα
36.415
Κριτικές
34
Like
24.292
Να στηθεί ανδριάντας του Φωτόπουλου έξω από τη ΔΕΗ εδώ και τώρα, όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά  :happy:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
α ρε μεγαλε σαμαρα και εργα σου

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Μηνύματα
5.322
Κριτικές
3
Like
51
Πόντοι
66
Και όπως λεει ο Πλευρης (ο γερος) φατε δημοκρατια οπου η ψηφος του κάθε πρεζονιου και Νικολακη μετραει το ιδιο με του νοικοκυραιου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :boobies:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.730
Πόντοι
1.306
samaras-polan.jpg


μεγαλε πιτσαδορε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκανες ηρωες τα τσυριζοσκυλα

τιτανιε μονοφθαλμε επικεφαλης των γαλαζιων πολιτικων τυφλων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Μηνύματα
4.041
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και όπως λεει ο Πλευρης (ο γερος) φατε δημοκρατια οπου η ψηφος του κάθε πρεζονιου και Νικολακη μετραει το ιδιο με του νοικοκυραιου  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :boobies:

Δε σας είχα για Πλευρικόν!

Συμφωνώ με πολλά απ' όσα λέει ειδικά αυτού του τύπου!

Τα σέβη μου στη μασκότ του σάιτ! :hi:
 

varge

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2012
Μηνύματα
599
Like
12
Πόντοι
6
samaras-polan.jpg


μεγαλε πιτσαδορε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

εκανες ηρωες τα τσυριζοσκυλα

τιτανιε μονοφθαλμε επικεφαλης των γαλαζιων πολιτικων τυφλων

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε παπαρα, τους συνδικαληστες τυπου ΠΟΣΠΕΡΤ ο Ανδρεας κι οι κλαδικες του τους εφτιαξε. Και τους εκανε γενικους δερβεναγες στην Ελλαδα.Χωρια το οτι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κατα 80% πρωην ΠΑΣΟΚΟΙ. Το θρασος να κραζεις που στον πεο το βρισκεις?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom