70€ όλη νύχτα, στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, 2002. Μούναρος, μια γυναικάρα που τη χάζευα, μοντέλο, όχι καμιά γύφτισσα που παίζανε πολύ εκεί τότε. Κανονισιά από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου αλλά χωρίς tip (εκείνη τη φορά).
πριν χρόνια ένα ταληρακι πιπα σε πιατσα της θεσσαλονικης καυλωμενος φουλ μετα απο ξιδια. μια θειτσα ταλαιπωρη δεν πρεπει να είχε κανει σεφτε ακομα μου ζητησε 15 να την γαμήσω. Δεν υπήρχε περίπτωση να μου σηκωθει για πούτσο με την συγκεκριμένη οπότε στο τάληρο πιπα τα βρήκαμε.
Οι παλαιοί θα θυμούνται και ο @antisthenis δεν ξέρω αν θα μπορούσε να επαναφέρει τις επικές κριτικές του Vomit από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του site. Ο τύπος πήγαινε στα χειρότερα μπουρδέλα του Μεταξουργείου και έγραφε απίστευτα πράγματα μετά με περιγραφές που δεν ήξερες αν πρέπει να ξεράσεις ή να γελάσεις, αλλά τελικά ήταν τόσο cult που έπρεπε να διασωθούν. Οι παλιοί ελπίζω να θυμούνται.
70€ όλη νύχτα, στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, 2002. Μούναρος, μια γυναικάρα που τη χάζευα, μοντέλο, όχι καμιά γύφτισσα που παίζανε πολύ εκεί τότε. Κανονισιά από τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου αλλά χωρίς tip (εκείνη τη φορά).
50 ευρω ολη μερα στη κινα,σε βιομηχανικη περιοχη που ειχε μονο ναυπηγεια,εργοστασια,ξενοδοχεια κ κωλομπαρα!ενα πιτσιρικι που ελπιζω οντως να ταν 18 που ελεγε πανεμορφο,κ εκανε παπαδες κ κωλοτουμπες ολη μερα!οταν δε πηδιοταν σου ετριβε ποδια μασαζ η σου καθαριζε το δωματιο,κανονιζες απο την προηγουμενη κ την εβρισκες να σε περιμενει στο δωματιο μετα τη δουλεια!