Νέα

Γυναικοκτονίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.793
Πόντοι
216
Το μυστικό είναι, να ξέρεις πότε πρέπει να σταματήσεις.

Το μυστικό είναι να πέφτεις νεκρός μόνο και μόνο στη σκέψη ότι θα σκοτώσεις άνθρωπο επειδή σε απάτησε, χώρισε κτλ. Έχω γράψει πολλάκις ότι το μυαλό δε θέλει και πολύ να γυρίσει. Αλλά ένας λίγο λογικός άνθρωπος έχει πολύ μακριά τα όρια για να φτάσει εκεί.

Το ίδιο ισχύει και στις γυναίκες που διαλέγουν μαλάκες. Άπειρα τα παραδείγματα. Και το άσχημο είναι πως ΌΛΟΙ βάζουμε το χεράκι μας. ΟΚ μπορεί να μη φτάνουμε σε τέτοια άκρα αλλά ουκ ολίγοι άντρες θεωρούν πως η μόνη μαγκιά είναι το έξω. Βλέπεις να κατηγορούν τον Χ ότι είναι τσιγκούνης ή μούχλας επειδή δε βγαίνει. Ο Χ όμως μπορεί να είναι γαμώ τα άτομα και να της δώσει τα πάντα.

Όταν οι γυναίκες επιλέγουν "σκληρούς τύπους" είναι ΗΔΗ υποψήφια θύματα κακοποίησης.

Δε θυμάμαι να το έχω γράψει ξανά αλλά θα το αναφέρω. Έχω πρώην αθλήτρια - γιατρό. Μιλάμε για διαστημική γυναίκα. Την είχα γνωρίσει χρόνια πριν μέσω φίλης επίσης αθλήτριας. Κάποια στιγμή έβγαινε με ένα ζώον. Ποδοσφαιριστής - σφίχτερμαν. Ο τύπος την είχε μόνο για επίδειξη. Υπόγειο με ρετιρέ η διαφορά επιπέδου. Βγαίναμε έξω και την είχε στο φτύσιμο. Καμία μα καμία επαφή, κίνηση. Τίποτα. Η κοπέλα τράβαγε τρελό ζόρι στην δουλειά της και ο άλλος στα @@ του. Και όχι μόνο αυτό αλλά κάποιες φιλενάδες την έσπρωχναν συνέχεια έξω και να είναι με τον τύπο που είναι "γκόμενος". Κάποια στιγμή χώρισαν και πήγα και χώθηκα. Η τύπισσα χαμογέλασε ξανά. Η φίλη μου ήξερε ποιος είμαι αλλά οι άλλες οι κάρχιες με έθαβαν.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.816
Πόντοι
6.495
https://www.efsyn.gr/ellada/koinoni...es-i-lista-toy-aimatos-gia-2025#goog_rewarded

Πώς γίνεται η προπαγάνδα: αρχίζουν και ''φωνάζουν'' κάποιοι για άπειρες ''γυναικοκτονίες'', ότι σκοτώνονται παντού σαν τις μύγες γυναίκες.
Και βγαίνει η παραπάνω ''λίστα'', που έχει μέσα 10 περιπτώσεις για φέτος, από τις οποίες:
-Δύο είναι γιοι που σκότωσαν μανάδες
-Ένας ψυχοπαθής που σκότωσε την κουμπάρα του σε ένα χωριό
-Ένας άλλος ψυχοπαθής που σκότωσε εσχάτως την άλλη από τα συσσίτια της εκκλησίας
-Αλλοδαποί με άλλες κουλτούρες από την ελληνική.

Εσχάτως, ένας Αλβανός σκότωσε στο Βόλο τη γυναίκα του. Προσωπικά, δε θα απολογηθώ για εκείνον, ούτε έχω καμία ευθύνη για το έγκλημά του. Ούτε κανένας άλλος επίσης. Και μην ξεχνάμε: ορισμένοι αποκτούν σημασία ''δημιουργώντας'' ανύπαρκτους εχθρούς. Και αυτό κάνουν και οι φεμινίστριες.

crazy bunny

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2021
Κριτικές
31
Like
2.786
Πόντοι
2.596
Ο κόσμος τρελάθηκε μάλλον από την ζέστη

Stories