Νέα

Γυναικοκτονίες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Λελέκος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 147K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
16.373
Πόντοι
3.556
Να ρωτήσω και κάτι άλλο. Βλέπουμε στα social οργισμένα posts από γυναίκες περί "γυναικοκτονίας", πατριαρχίας και λοιπά κατηγορητήρια. Μέσα σε αυτές είναι αρκετές "σπουδαγμένες". Γιατί δεν κάνουν κάτι να προστατεύσουν τις κακοποιημένες γυναίκες;

Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν ψυχολόγοι, δικηγόροι, αστυνομικοί και λοιπά συναφή επαγγέλματα. Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ ή οι αποφάσεις των δικαστηρίων είναι δημόσιες. ΚΑΜΙΑ δεν έχει δει ή ακούσει κάτι εκεί που είναι;

Να φτιάξουν σύλλογο ώστε να υπάρχει σωστή εκπροσώπηση στο δικαστήριο και μετά ψυχολογική υποστήριξη. Ενστάσεις σε περιπτώσεις ψυχιατρικών νοσημάτων κτλ.

Γιατί σκοπός τους είναι να πάρουν λαικ και να ενισχύσουν τη θέση τους στην κοινωνία εις βαρών των αντρών.

Σκοπός των πυρφόρων που τις στηρίζουν είναι να έχουν μια ανύπαρκτη ελπίδα να γαμησουν

Και σκοπός του συστήματος είναι να μας έχει να τσακωνόμαστε και να καταστρέφει το κράτος ευημερίας που υπάρχει στην Ευρώπη αντικαθιστώντας τους λευκούς (που απεργούν και πάνε την κοινωνία μπροστά) με μαύρους, μουσλιμια και πακια που τρώνε σκατα αγελάδας

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.740
Πόντοι
10.656
Εν τω μεταξυ κυκλοφορει ακομα ελευθερος...

Realgmer

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Κριτικές
1
Like
149
Πόντοι
0
Τον μάζεψαν.

Όσον αφορά τις γυναίκες γενικότερα και την στάση τους απέναντι σε αυτά τα περιστατικά, μία παρατήρηση έχω να κάνω.
Δεν έχουν οργανωθεί ούτε μία φορά να κάνουν μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μία πανελλαδική στάση/παύση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε μία προκαθορισμένη ημέρα.... κάτι ρε παιδί μου.

Μόνο οργή και κράξιμο στα σοσιαλ. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Συν το ότι δίνουν μονίμως την εντύπωση, ότι περιμένουν να συμμετάσχουν οι άντρες σε κάτι τέτοιο ενώ δεν θα έπρεπε. Οι άντρες που θα το υποστηρίζουν είναι δεδομένα πολλοί. Οι γυναίκες όμως θα πρέπει να σηκωθούν από τον κωλο τους χωρίς να περιμένουν πρώτα κάτι άλλο.
Κράξιμο στα σοσιαλ κάνουνε όλες. Παρακάτω έχει ή πάμε για την επόμενη σε δύο τρείς μέρες;

• Αγάπη
Αντιδράσεις: foobar

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.369
Πόντοι
456
Τον μάζεψαν.

Όσον αφορά τις γυναίκες γενικότερα και την στάση τους απέναντι σε αυτά τα περιστατικά, μία παρατήρηση έχω να κάνω.
Δεν έχουν οργανωθεί ούτε μία φορά να κάνουν μία μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, μία πανελλαδική στάση/παύση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε μία προκαθορισμένη ημέρα.... κάτι ρε παιδί μου.

Μόνο οργή και κράξιμο στα σοσιαλ. Έτσι δεν γίνεται δουλειά. Συν το ότι δίνουν μονίμως την εντύπωση, ότι περιμένουν να συμμετάσχουν οι άντρες σε κάτι τέτοιο ενώ δεν θα έπρεπε. Οι άντρες που θα το υποστηρίζουν είναι δεδομένα πολλοί. Οι γυναίκες όμως θα πρέπει να σηκωθούν από τον κωλο τους χωρίς να περιμένουν πρώτα κάτι άλλο.
Κράξιμο στα σοσιαλ κάνουνε όλες. Παρακάτω έχει ή πάμε για την επόμενη σε δύο τρείς μέρες;

Να σου πω το γιατί; Διότι όπως λέει η παροιμία "μακριά από τον κώλο μας κι ας είναι 10 μέτρα".

Όταν κάθεσαι στην καναπεδάρα σου με τον καλό σύζυγο που γίνεται θυσία για εσένα και τα παιδιά σου γιατί να μπλέξεις; Το ίδιο με τις μαλακίες περί "Free Palestine". Πήγε κανένας να κάνει αντίσταση στους Εβραίους; Μόνο για καμία σημαία είναι ικανοί.

Οι υπόλοιπες που τρώνε την καταπίεση και το ξύλο δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχικά αποθέματα να φύγεις.

Ένας παραλληλισμός είναι και με την αγορά εργασίας. Βγαίνουν οι διάφοροι σκατατζήδες και σου λένε παραιτήσου αδιαφορώντας αν εσύ έχεις 50€ στο τέλος κάθε μήνα ή αν έχεις παιδιά ή δάνειο που τρέχει. Να παραιτηθείς και αύριο να μην έχεις ψωμί να φας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
30.753
Πόντοι
6.256
Τον μάζεψαν.

Πιστευω τυπε οτι αμα κανουν μια πορεια ή μια σταση εργασιας τοτε αυτοματα ολοι οι ψυχακηδες αντρες που σκοτωνουν τις γυναικες τους θα χεστουν πανω τους και θα εξαφανιστουν.....

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.146
Πόντοι
456
Μαλάκες δε μπορώ να τις λυπηθώ. Οποία μπλέκει στην εποχή μας που θεωρητικά υπάρχει από παντού ενημέρωση ξέρει πολύ καλά τι κάνει και πως το κάνει.

Δεν είναι όπως παλιά που τις πουλούσαν και τις αγόραζαν κανονικά. Αΐντε τοτε ήταν κρίμα. Τώρα δηλαδή πάλι κρίμα είναι ; Όταν η άλλη είναι ελεύθερη να πάει με όποιο νορμάλ τύπο θέλει και γαμιέται με ότι αρχιδότσουφλο υπάρχει γιατί να τη λυπηθώ ;

Φυσική επιλογή λέγεται και όσο εγώ είμαι ινσελ μισογύνης άλλο τόσο είναι αυτό μια αντικειμενική πραγματικότητα.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
454
Πόντοι
21
Αν σκεφτούμε ότι 1 στους 3 γάμους πάει για διάλυση...και ότι οι κανούργιοι γάμοι θα είναι ελάχιστοι...Σε 10 χρόνια απο τώρα...θα έχουμε κάποιους λίγους που όταν θα σου λένε είμαι παντρεμένος ...θα απαντάς: "Γιατί ρε φίλε? Πωπω... λυπάμαι.Κάνε ότι μπορεις..ο Θεός να σε βοηθησει "

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.369
Πόντοι
456

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.740
Πόντοι
10.656
Κοινως, "φταιμε και μεις που τον αφηναμε να την δερνει και να την βιαζει, αλλα τι θα ελεγε η κοινωνια στο χωριο αν επαιρνε διαζυγιο; καταγγελια δεν καναμε ποτε για τιποτα, τωρα τα λεμε ολα για να μας λυπηθειτε"....

Οπως ειπα, βλαχοι χωριατες αλβανοι, αλλα μυαλα. Με τετοιους συγγενεις, τι να τους κανεις τους εχθρους

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.767
Πόντοι
16.235
Να σου πω το γιατί; Διότι όπως λέει η παροιμία "μακριά από τον κώλο μας κι ας είναι 10 μέτρα".

Όταν κάθεσαι στην καναπεδάρα σου με τον καλό σύζυγο που γίνεται θυσία για εσένα και τα παιδιά σου γιατί να μπλέξεις; Το ίδιο με τις μαλακίες περί "Free Palestine". Πήγε κανένας να κάνει αντίσταση στους Εβραίους; Μόνο για καμία σημαία είναι ικανοί.

Οι υπόλοιπες που τρώνε την καταπίεση και το ξύλο δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους. Θέλει ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψυχικά αποθέματα να φύγεις.

Ένας παραλληλισμός είναι και με την αγορά εργασίας. Βγαίνουν οι διάφοροι σκατατζήδες και σου λένε παραιτήσου αδιαφορώντας αν εσύ έχεις 50€ στο τέλος κάθε μήνα ή αν έχεις παιδιά ή δάνειο που τρέχει. Να παραιτηθείς και αύριο να μην έχεις ψωμί να φας.
Φυσικά δεν νοείται αντίσταση από μοντέλες και τραγουδιστές που πάνε για μόστρα στην Παλαιστίνη για να τσιμπήσουν likes .

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.767
Πόντοι
16.235
Κοινως, "φταιμε και μεις που τον αφηναμε να την δερνει και να την βιαζει, αλλα τι θα ελεγε η κοινωνια στο χωριο αν επαιρνε διαζυγιο; καταγγελια δεν καναμε ποτε για τιποτα, τωρα τα λεμε ολα για να μας λυπηθειτε"....

Οπως ειπα, βλαχοι χωριατες αλβανοι, αλλα μυαλα. Με τετοιους συγγενεις, τι να τους κανεις τους εχθρους
Από την στιγμή που έμπλεξε με Αλβανό αυτό ήταν στο πρόγραμμα...οι Αλβανοί είναι σκληροί σε θεματα τιμής όπως το βλέπουν αυτοί.
Ίσως και αυτή να ήθελε έναν σκληρό για να την...προστατεύει.
Τώρα ας τα ξεμπλέξουν ...όμως θα παραδειγματισθουν άλλες γυναίκες που θέλουν "σκληρούς";
Και να κοπεί η παπαρια περί "γυναικοκτονιας"...είναι ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ με θύμα γυναίκα.Ακρως λυπηρό...αλλά έτσι είναι .
Αν γυναίκα σκοτώσει άνδρα πως θα λέγεται;ΑΝΔΡΟΚΤΟΝΙΑ; Άντε μαλακες...υποτίθεται έφυγε ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Μπάιντεν αλλά τις ίδιες ηλιθιότητες πετάνε όλοι...ξυπνήστε επιτέλους.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
39.740
Πόντοι
10.656
Από την στιγμή που έμπλεξε με Αλβανό αυτό ήταν στο πρόγραμμα...οι Αλβανοί είναι σκληροί σε θεματα τιμής όπως το βλέπουν αυτοί.
Ίσως και αυτή να ήθελε έναν σκληρό για να την...προστατεύει.
Τώρα ας τα ξεμπλέξουν ...όμως θα παραδειγματισθουν άλλες γυναίκες που θέλουν "σκληρούς";
ρε εισαι τρελος; αλβανιδα ηταν. τι "εμπλεξε με αλβανο", με τι να εμπλεκε, με βρετανο πριγκηπα;:confused:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.767
Πόντοι
16.235
ρε εισαι τρελος; αλβανιδα ηταν. τι "εμπλεξε με αλβανο", με τι να εμπλεκε, με βρετανο πριγκηπα;:confused:
Σωρρυς,νόμιζα ήταν Ελληνίδα .:embarrased::embarrased:
Φυσικά υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις,Ελληνίδες που καταλήγουν με Αλβανούς .

ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΤΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2024
Κριτικές
6
Like
1.471
Πόντοι
481
Εγώ θέλω να ρωτήσω τα εξής απλά... Ποια είναι τα αντικειμενικά κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ώστε μια δολοφονία γυναικός από άνδρα να θεωρείτο γυναικοκτονία; Πρέπει να υπάρχει συζυγική ή ερωτική σχέση ή αφορά όλες τις δολοφονίες γυναικών από άνδρες; Δηλαδή αν εγώ πατήσω μια άγνωστη με το αμάξι ή σκοτώσω μια υπάλληλο σε ληστεία έχω κάνει ανθρωποκτονία αν ισχύει η πρώτη περίπτωση ή έχω κάνει γυναικοκτονία αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση; Επίσης αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση αυτό δεν αποτελεί διάκριση μεταξύ των φύλλων και σαφέστατη αδικία για τις γυναίκες που σκοτώθηκαν όντως από ερωτικά κίνητρα;
Αν πάλι ισχύει η πρώτη περίπτωση και γυναικοκτονία θεωρείται μόνο η δολοφονία μεταξύ ερωτικών συντρόφων, πώς μπορεί ο όρος να σταθεί θεσμικά σε μια δικογραφία αν η σχέση μας δεν είναι επίσημη; Στην περίπτωση με τους ανθρώπους στον συσσίτιο για παράδειγμα, ο τύπος ισχυρίζεται ότι δεν είχαν ερωτική σχέση. Αυτό με ποιον θεσμικό τρόπο ο νόμος μπορεί να το αποδείξει ή να το καταρρίψει εφόσον δεν ήταν παντρεμένοι; Τέλος με ποιον τρόπο μπορούν να αποδειχθούν ερωτικά κίνητρα σε μια δολοφονία ώστε να απαγγελθεί ο συγκεκριμένος όρος;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.767
Πόντοι
16.235
Εγώ θέλω να ρωτήσω τα εξής απλά... Ποια είναι τα αντικειμενικά κριτήρια που πρέπει να πληρούνται ώστε μια δολοφονία γυναικός από άνδρα να θεωρείτο γυναικοκτονία; Πρέπει να υπάρχει συζυγική ή ερωτική σχέση ή αφορά όλες τις δολοφονίες γυναικών από άνδρες; Δηλαδή αν εγώ πατήσω μια άγνωστη με το αμάξι ή σκοτώσω μια υπάλληλο σε ληστεία έχω κάνει ανθρωποκτονία αν ισχύει η πρώτη περίπτωση ή έχω κάνει γυναικοκτονία αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση; Επίσης αν ισχύει η δεύτερη περίπτωση αυτό δεν αποτελεί διάκριση μεταξύ των φύλλων και σαφέστατη αδικία για τις γυναίκες που σκοτώθηκαν όντως από ερωτικά κίνητρα;
Αν πάλι ισχύει η πρώτη περίπτωση και γυναικοκτονία θεωρείται μόνο η δολοφονία μεταξύ ερωτικών συντρόφων, πώς μπορεί ο όρος να σταθεί θεσμικά σε μια δικογραφία αν η σχέση μας δεν είναι επίσημη; Στην περίπτωση με τους ανθρώπους στον συσσίτιο για παράδειγμα, ο τύπος ισχυρίζεται ότι δεν είχαν ερωτική σχέση. Αυτό με ποιον θεσμικό τρόπο ο νόμος μπορεί να το αποδείξει ή να το καταρρίψει εφόσον δεν ήταν παντρεμένοι; Τέλος με ποιον τρόπο μπορούν να αποδειχθούν ερωτικά κίνητρα σε μια δολοφονία ώστε να απαγγελθεί ο συγκεκριμένος όρος;
O ιδιος ο όρος δεν στέκεται.
Είναι κατάλοιπο της woke-ιλας και της ανάγκης των ΜΜΕ για κάτι νέο.
Είναι απλώς μια φούσκα .

• Like
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
20.093
Πόντοι
6.056
Η γυναικοκτονία είναι ένας όρος για το έγκλημα μίσους που βασίζεται στο φύλο. Γενικά ορίζεται ως «η δολοφονία γυναικών (ή κοριτσιών) επειδή είναι γυναίκες»

Έγκλημα Μίσους είναι το να χτυπήσω κάποιο πρόσωπο λόγω του ότι ανήκει σε μια ομάδα με συγκεκριμένα διαφορετικά χαρακτηριστικά από τη δική μου. Έγκλημα μίσους είναι ας πούμε το να χτυπήσω ένα άτομο άλλης θρησκείας, φυλής, σεξουαλικού προσανατολισμού. Να χτυπήσω ένα Μουσουλμάνο / Εβραίο, μόνο και μόνο επειδή είναι Μουσουλμάνος / Εβραίος, να χτυπήσω ένα Ομοφυλόφιλο, μόνο και μόνο επειδή είναι Ομοφυλόφιλος. Δεν είναι Έγκλημα Μίσους αν χτυπήσω αυτά τα άτομα κατά τη διάρκεια Ληστείας, επειδή έχουμε Οικονομικές Διαφορές, επειδή τσακωθήκαμε σε ένα μπαρ ή έστω για μια θέση παρκαρίσματος κλπ. Αν αποδειχτεί ότι είναι έγκλημα μίσους, το συζητάμε. Δεν χαρακτηρίζεται προκαταβολικά οποιαδήποτε δολοφονία γυναίκας ως γυναικοκτονία.
Επειδή όμως υπάρχει μεγάλη Μισανδρία στις Δυτικές Κοινωνίες, οποιοσδήποτε θάνατος γυναίκας χαρακτηρίζεται πια ως γυναικοκτονία, από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης. Το εν λόγω Έγκλημα πριν από λίγες δεκαετίες θα χαρακτηριζόταν Έγκλημα Πάθους, από τα ίδια Μέσα. Τώρα ονομάζονται πια γυναικοκτονίες συλλήβδην.
Πάντως τα διπλά Κριτήρια είναι οφθαλμοφανή. Από τα ίδια Μέσα, η Ανθρωποκτονία ονομάζεται Γυναικοκτονία, όταν αφορά τη δολοφονία Γυναίκας από τον Άντρα της, και η Ανθρωποκτονία ονομάζεται Οικογενειακή Τραγωδία, όταν αφορά τη δολοφονία Άντρα από τη Γυναίκα του

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
3.146
Πόντοι
456
Υπάρχει και άλλο όνομα , για την όλη φάση , λέγεται " φυσική επιλογή ".
Βλέπουν βλάκα μουνόδουλο , πιθηκοειδές χαμηλής καταγωγής , με απαίσια εξωτερική εμφάνιση , καταστρεπτικές συνήθειες και άλλα τόσα όμορφα και σκέφτονται " ας του κάτσω ".
Δε πρόκεται να πω "καλά να πάθεις" αλλά θα πω απλά "δε με νοιάζει".

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
2.369
Πόντοι
456
Είναι μια μαλακία και μισή. Κατ' αρχάς στο δυτικό πολιτισμό δεν παίζει ποτέ να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να καταπέσει σε ανώτερο δικαστήριο. Είμαστε ΌΛΟΙ ίσοι. Ατομικά ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ. Είτε είμαστε άντρες, γυναίκες, άσπροι, μαύροι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, αρτιμελείς, ανάπηροι κτλ. Υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια όπως τα παιδιά ή τα άτομα με νοητική στέρηση αλλά υπάρχει ειδική πρόβλεψη. Ο νόμος είναι κοινός για όλους. Αν αρχίσουν οι διάφορες παρεκκλίσεις τότε θα πρέπει να τις γενικεύσεις. Πχ μισθολογικά. Αφού η γυναίκα είναι κάτι διαφορετικό θα πρέπει να αμείβεται και διαφορετικά. Ή να έχει διαφορετικά δικαιώματα στην καθημερινότητα της.

Αυτός είναι ο μοναδικός λόγος που οι γύφτοι κάνουν ότι κάνουν. Διότι ΔΕΝ μπορείς να τους αφαιρέσεις το παραμικρό δικαίωμα ή επίδομα.

Μετά υπάρχει και το νομικό θέμα. Πχ ο φόνος τιμωρείται με ισόβια. Πες ότι στη γυναικοκτονία έχεις διπλά ισόβια. Στην πρώτη περίπτωση έχεις ελαφρυντικά και τελικά τρως 10 χρόνια. Στη δεύτερη περίπτωση γίνονται απλά ισόβια; Ή μήπως πρέπει να χαμηλώσουμε τις άλλες ποινές για να τρώει ισόβια ο γυναικοκτόνος;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.767
Πόντοι
16.235
Υπάρχει και άλλο όνομα , για την όλη φάση , λέγεται " φυσική επιλογή ".
Βλέπουν βλάκα μουνόδουλο , πιθηκοειδές χαμηλής καταγωγής , με απαίσια εξωτερική εμφάνιση , καταστρεπτικές συνήθειες και άλλα τόσα όμορφα και σκέφτονται " ας του κάτσω ".
Δε πρόκεται να πω "καλά να πάθεις" αλλά θα πω απλά "δε με νοιάζει".
Όταν οι γυναίκες επιλέγουν "σκληρούς τύπους" είναι ΗΔΗ υποψήφια θύματα κακοποίησης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom