SpermCountry
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 26.440
- Πόντοι
- 6.246
Μου εχει σηκωθει!Κ μονο που ξερω οτι θα εισαι εδω μου σηκωθηκε!Αθήνα σου έρχομαι
Μου εχει σηκωθει!Κ μονο που ξερω οτι θα εισαι εδω μου σηκωθηκε!Αθήνα σου έρχομαι
στ αρχίδια μαςΑθήνα σου έρχομαι
Να τα βάλεις στο @@στ αρχίδια μας
σε περιμένωΑθήνα σου έρχομαι
Μωράκι άσε τους τσακωμούς και γράψε μας λεπτομέρειες στο Viber!Να τα βάλεις στο @@
Ποια ειναι η κοπελα ?Θα ανεβάσω αναλυτικά εδώ
Τα ραντεβού Θα κλείνονται μέσω του σαιτ λογω ασφαλείας δικιας μου
Επειδή δεν με αγαπάνε στην Θεσσαλονίκη έρχομαι ΑθήναΠοια ειναι η κοπελα ?
Εχουμε αγγελια ?
Πότε έρχεσαι Αλεξία;Επειδή δεν με αγαπάνε στην Θεσσαλονίκη έρχομαι Αθήνα
είναι μαζί
με τη vagancia ξέρει κανείς τίποτα;;;
Αν είσαι καρτούν το ψήνω..Θα ανεβάσω αναλυτικά εδώ
Τα ραντεβού Θα κλείνονται μέσω του σαιτ λογω ασφαλείας δικιας μου
θυμασαι με τι ονομα ?Άν εννοείς αυτή που έχει κάνει ταγκ , στους αγγέλους δούλευε
Oχι δεν είναι όπως στις φωτογραφίες, βάλε + 3-4 κιλά. Μπορεί να σου φαίνονται λίγα αλλά συνδύασέ το με το 1,5 μ ύψος και βγάλε τα συμπεράσματά σου. Σε γενική πάντως ομολογία είναι τσουπωτή. Πιτσιρίκα με όμορφο πρόσωπο θα έλεγα και με συμμετοχή στον αγώνα, Φιλιά δίνει αλλά είχε μια ελαφρώς δυσάρεστη αναπνοή, ένδειξη μη επαγγελματία.είναι όπως στις φωτό ή +10-20 κιλά...?
Ενημερωσε μας με το τι προσφερεις και τι ζητας1 με 3 Σεπτεμβρίου Αθήνα θα βρίσκομαι
Τα ραντεβού θα γίνονται μέσω του σαιτ και όχι μέσω βαιμπερ η τηλεφωνική κλήσης
Για αυτό αγαπημένοι μου Αθηναίοι μην μου στέλνετε μηνύματα στο βαιμπερ
200 με λόκο![]()
Περιγραφή
Είμαι μια φλογερη σεξοβόμβα που της αρέσουν τρελιτσες στο κρεβάτι είμαι λίγο άγρια απλά το απολαμβάνω και μαρεσει πάντα να το κάνω σωστα οστε και ο άλλος να κάνει το ίδιο ικανοποιω ότι είδους ικανοποίησης θες εσύkanesex.com
ξερετε κατι για αυτην;
Μάγιαθυμασαι με τι ονομα ?