giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.256
- Πόντοι
- 486
Εντάξει ... Το 10αρικο εχει γίνει στάνταρ θεωρώ ασχέτως οδηγού. Είναι πλέον σαν ανεπίσημη "χρέωση ακύρωσης"Εκτός αν φωνάξει τον οδηγο
Εντάξει ... Το 10αρικο εχει γίνει στάνταρ θεωρώ ασχέτως οδηγού. Είναι πλέον σαν ανεπίσημη "χρέωση ακύρωσης"Εκτός αν φωνάξει τον οδηγο
και συ φωναζεις την αστυνομια......τι σημαινει φωναζει τον οδηγο?ολοι μαζι κανετε κατι παρανομο....πιστεψε με κανεις δε θελει να μπλεξει....απλα βασιζονται στο γεγονος οτι οι πελατες εχουν περισσοτερη αξιοπρεπεια και δεν θελουν να γινουν ρεζιλι.....αυτες που να την βρουν την αξιοπρεπεια......Εκτός αν φωνάξει τον οδηγο
Το βασικό βέβαια για να ισχύουν όλα τα ανωτέρω είναι.Της δίνεις €10 για το ταξί και την στέλνεις στην ευχή της Παναγίας
Στα χοτελ δεν κάνουν μανουρες ούτε οι κοπέλες ούτε μπράβοι κτλ για να μην φάνε black list
Φαντάσου! Και ακάποτο σεξ, και χάλια!Δήμητρα = Χαλί μαύρο. Το χειρότερο γαμησι και ανευρη πίπα. Ούτε σε μπουρδέλο των €20 τέτοιο πράγμα. Μακριά
Δύο ερωτήσεις.
1) αυτή η Κατερίνα μασαζάκι στο fb με την κορμάρα ξέρει κανείς τι παίζει;Είναι χρόνια προφίλ.
2) αυτή η dhmhtroulaaaaaa που λέγαμε τόσο καιρό προσοχή είναι ανήλικη και το έπαιζε 19 τελικά όντως ήταν αφού σε πρόσφατα στόρυ γιόρτασε τα 18α γενέθλια της (το προφίλ στο ινστα είναι το κανονικό της)
Την έχει πάρει κανείς; Γιατί είναι όπλο η άτιμη.
τωρα οντως ειναι 18 αλλα δεν αξιζει και πολλα....την εχει δει και καλα διασημη με ολο το ντορο που εγινε και ζηταει 150αρια.....Για την ιστορία πάντως και πέρσι τα 18 "γιόρταζε" στο Instagram. Θέλει προσοχή!
Όχι και καλό Θ είναι να μην δοκιμάσεις ούτε εσύ φίλος...
Μουφα το βλέπω το σκηνικοΓια το λες αυτό αδερφέ?
Ξέρεις κάτι?
Αυτο ηταν το λαθος μου με τη Simona,τρεμουν γι αυτο εξαφανιζονται με το που βγουν κ μετα με παιρνε τηλεφωνο σε αναπαντητες μου,εννοειται εχουεμ το πανω χερι,απλως πρεπει να το κανουμε μια φορα να μη φοβομαστε ξανα.και συ φωναζεις την αστυνομια......τι σημαινει φωναζει τον οδηγο?ολοι μαζι κανετε κατι παρανομο....πιστεψε με κανεις δε θελει να μπλεξει....απλα βασιζονται στο γεγονος οτι οι πελατες εχουν περισσοτερη αξιοπρεπεια και δεν θελουν να γινουν ρεζιλι.....αυτες που να την βρουν την αξιοπρεπεια......
Δεν εχει σημασια πιθανον,.οι μπατσοι δε στεκονταν στο αν γαμηθηκα με Simona (αντιστοιχο συμβαν) αλλα στο συμβαν με αυτη (το κυνηγουσα)Το βασικό βέβαια για να ισχύουν όλα τα ανωτέρω είναι.
1. Δεν την ακουμπάς
2. Δεν την αφήνεις να γδυθεί
Χαχαχα και παντα διαθεσιμη η ξαφνικα διαθεσιμη.Τοσο μικρη κ εχει χρονο απο ραντεβου?!Φαντάσου! Και ακάποτο σεξ, και χάλια!
Φαντάζομαι έπαιζε με το κινητό την ώρα του κρεμπιέ!
ΜΑΚΡΙΑ!![]()
ναι παιχτη μου συμφωνω μαζι σου, οπως και με τους προηγουμενους (για καποια πραγματα).Για την ιστορία πάντως και πέρσι τα 18 "γιόρταζε" στο Instagram. Θέλει προσοχή!
150 ; αχαχαχα …. θα με πνίξετε !!τωρα οντως ειναι 18 αλλα δεν αξιζει και πολλα....την εχει δει και καλα διασημη με ολο το ντορο που εγινε και ζηταει 150αρια.....
πολυ ευκολοπιστος εισαι παιχτη μου και κατ'επεκταση "εμπειρος", με την απαντηση σου.να ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι εδειχνε ταυτοτητα ενηλικης.....δευτερον η εμφανιση της δεν ηταν ενος παιδιου....τριτον πλεον τα παιδια δεν ειναι και τοσο παιδια,ειδικα τα κοριτσια και ειδικοτερα καποιες που εχουν ξεκινησει απο τα 13 και βγαζουν λεφτα....επισης εχει τεραστια διαφορα καποιος που ψαχνει ανηλικα που ειτε τα προωθει καποιος ειτε το κανουν χωρις να το θελουν με τα ανηλικα που ξερουν πολυ καλα τι κανουν και γιατι το κανουν......σιγουρα ο νομος ειναι νομος αλλα οπως αλλαζουν οι εποχες μαλλον θα πρεπει να αλλαξει και ο νομος.......
Η Κατερινα ειναι μια ξανθια μιλφ που ολο βαζει στορυ και δεν απανταει πουθενα?Δύο ερωτήσεις.
1) αυτή η Κατερίνα μασαζάκι στο fb με την κορμάρα ξέρει κανείς τι παίζει;Είναι χρόνια προφίλ.
2) αυτή η dhmhtroulaaaaaa που λέγαμε τόσο καιρό προσοχή είναι ανήλικη και το έπαιζε 19 τελικά όντως ήταν αφού σε πρόσφατα στόρυ γιόρτασε τα 18α γενέθλια της (το προφίλ στο ινστα είναι το κανονικό της)
Την έχει πάρει κανείς; Γιατί είναι όπλο η άτιμη.
Καποιος;200 πάρα πολλά και με πολλά + μετά αλλά ήθελα από περιέργεια να μάθω αν ξέρεις κανείς κάτι παραπάνω για την κυρία.. μηπως είναι μουφα; 270 για μια ώρα και χύσιμο στόμα; Η μάπα;
είναι όπως στις φωτό ή +10-20 κιλά...?Καλημέρα αγαπητέ φίλε.
![]()
Θεσσαλονίκη..Lila.. 23 χρν Ελληνίδα
Λίλα 23.χρν Ελληνίδα με πολλές καύλες ανεξάρτητη.. Προσφέρω ερωτική συντροφιά πιπα ελεύθερο sex με προφυλακτικο....ισπανικο στης καυλωμενες μου ρωγες.. Είμαι όμορφη κοπέλα εμφανισημη θα σε απωγειωσω ερωτικά με διάφορους ερωτικούς τρόπους.. Έρχομαι στο χώρο σου ή ξενοδοχείο.. Εάν θέλεις να...kanesex.com
Ελπίζω να βοήθησα.
Να είσαι καλά.
Sexy jo αδερφέ.αδερφια , επειδη εχω φαει κολλημα , ποια ειναι η ανεξαρτητη που εχει καμμια 50αρια κριτικες στο προφιλ της ? βοηθειστε γιατι εχω αρχισει να ξεχναω. μια ξανθια 40+ που εχει πολλες φωτο στο ασανσερ .ευχαριστω