pastelios
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 26
- Like
- 15.504
- Πόντοι
- 5.946
Όλα της πάνε της ρουφιανας!!!Της πάει η κόκκινη φανέλα πάντως
Όλα της πάνε της ρουφιανας!!!Της πάει η κόκκινη φανέλα πάντως
Ναι αλλά είναι βαμμένη κίτρινη....Της πάει η κόκκινη φανέλα πάντως
Θα την αλλάξω... Χαχαχαχα.... Το έχω βάλει στόχο!!!!....Ναι αλλά είναι βαμμένη κίτρινη....
Λόξυγκα θα έχει ρε παιδιά, ας την αφήσουμε ήσυχη.... Όχι τίποτα άλλο, θα βγάλει τα παστελακια που μάζευε ο άλλος λίγα λίγα....![]()
Να βάλουμε έναν πουτ... συγνώμη, ένα χεράκι ήθελα να πω, όλοι ρε μαν..Θα την αλλάξω... Χαχαχαχα.... Το έχω βάλει στόχο!!!!....
Εεεπ... Πιπέρι... ΧαχαχαχαΝα βάλουμε έναν πουτ... συγνώμη, ένα χεράκι ήθελα να πω, όλοι ρε μαν..
Ζήτησα συγνώμη...Εεεπ... Πιπέρι... Χαχαχαχα
Κατουραει και ορθια η Ιωαννα;Το καλύτερο κλιματιστικό Για τον καύσωνα.... Με διαφορά!!!!
Εγω ειχα παρει τηλ σε αυτη την αγγελια,η κοπελα που ηρθε ηταν αλλη .Δεν ηταν ασχημη οχι ομως αυτη που ειναι στην αγγελιαΜακρυά
Λογικά θα μπορεί!!!Κατουραει και ορθια η Ιωαννα;
δεν θελουμε φοιτήτριες ..είμαστεΠες τού νά σού δώσει τό τηλέφωνο από την φοιτήτρια, δυνατό μουνετο, εμένα με έφτιαξε ό dimigoal έφαγα καλά![]()
ΓαμιόλαΠες τού νά σού δώσει τό τηλέφωνο από την φοιτήτρια, δυνατό μουνετο, εμένα με έφτιαξε ό dimigoal έφαγα καλά![]()
Έχει καί ουκρανικό μωράκι ό παίχτης dimigoalδεν θελουμε φοιτήτριες ..είμαστε
''οπισθο''δρομικοί.....
Σςςςςςςς......Γαμιόλα
Δώσε στα παιδιά εσύ τηλέφωνο Ελένης κομμώτριας![]()
θα το δώσω εγώ βρε τσιγγούνηδεςΈχει καί ουκρανικό μωράκι ό παίχτης dimigoal
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σςςςςςςς......![]()
μοναχοφαγάδες!Έχει καί ουκρανικό μωράκι ό παίχτης dimigoal
Σςςςςςςς......![]()
Τι πλαστική λες....η πλαστική σε αφήνει να της πιάσεις το βυζί.Ναι σαν να γαμας πλαστική κούκλα...κ θέλει κ 70...όχι ευχαριστώ!
θα το δώσω εγώ βρε τσιγγούνηδες της Κομμώτριας
- - 88 ενα,δυο,εννια,69,?
μοναχοφαγάδες!