Lucifer_gr37
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 25
- Like
- 3.091
- Πόντοι
- 1.436
Μπες στο νήμα της κ ενημερώσου μάγκα μου, έχει φωτό έχει κριτικές , τα πάντα.Την έχεις δοκιμάσει ;
Μπες στο νήμα της κ ενημερώσου μάγκα μου, έχει φωτό έχει κριτικές , τα πάντα.Την έχεις δοκιμάσει ;
οπως το κοβω το πιθανοτερο μουφα ειναι
Όπως το ειπες:οπως το κοβω το πιθανοτερο μουφα ειναι
συνηθως οι onlyfanzoydes κανουν ραντεβου μετα απο ταμα γονατιστος στη τηνο,αφου εχεις αγορασει οτι φωτο εχει,ακομα κ τις βαφτισης,κ παλι αν σε γουσταρει!
αδικα εξοδα τσαμπα χρονος κ παιζει στο τελος να ξενερωσεις κ τελειως!
τυπε συγνωμη κιολας αλλα εισαι χθεσινος;εχει αναλυθει περισσοτερο κ απο το μακεδονικο εδω μεσα...Όπως το ειπες:
«Άνοιξε το βίντεο και θα σου πω τον τρόπο να συναντηθούμε»
Φίλε μου έχεις μήπως το τηλ γιατί δεν ανοίγει η Αγγελία για κάποιο λόγο.Όμορφη, ψηλή , λίγο κομοδίνο
η τυπισα εχει ενα αυτοματο μηνυμα με το που κανεις σασκραιμπ κι απο εκει και περα σε εχει στο περιμενε.....το πιθαντερο ειναι να σου στειλει ενα βιντεο με γατακια που παιζουνε για 10 - 15 ευρω με την υποσχεση οτι μεσα σε αυτο θα σου δινει οδηγιες για το ραντεβου που δεν θα γινει ποτε.......καμμια ονλιφατζου μεχρι τωρα δεν εχει κανει ραντεβου απο οσο γνωριζω........Όπως το ειπες:
«Άνοιξε το βίντεο και θα σου πω τον τρόπο να συναντηθούμε»
Στείλε σε πμ ποιες αξίζουν κατά τη γνώμη σου αν θέλεις....Είχε δίκιο ένας καλός φίλος από εδώ λέγοντας πατάς τό black list καί τέλος, ασχολείσαι μόνο με αυτές πού αξίζουν.
Τά λέω καί δημόσια δεν έχω πρόβλημα καί αναφέρομαι σέ αυτές που κατά την δική μου προσωπική άποψη κρατάνε τό νήμα τούς σέ ένα σωστό επίπεδο με αξιοπρέπεια καί σάν αξιόλογοι άνθρωποι καί χαρακτήρες αξίζει νά ασχοληθεί κάποιος νά διαβάσει καί νά κλείσει για συνάντηση.Στείλε σε πμ ποιες αξίζουν κατά τη γνώμη σου αν θέλεις....
Εδώ έχει καταντήσει από κάποια μέλη ή απο το ιδιο μέλος με διαφορετικούς κλώνους του διαφημιστική εταιρεία/ promotion στις ανεξάρτητες κοπέλες...
Έχουν γραφτεί πριν καιρό, 2-3 μέτριες κριτικές.![]()
Giota
Είμαι η giota ή Φωτογραφίες μου είναι 100% αληθινές και μπορώ να σου χαρίσω μια αξέχαστη εμπειρία στο κρεβάτι Με σπάνια ομορφιά και σώμα που θα σε τρελάνει Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το στήθος μου είναι τριάρι και διαθέτω λεπτό σώμα σε συνδυασμό με καμπύλες και πεταχτό κώλο, έχω...kanesex.com
Eχει κάποιος εμπειρία με το κορίτσι;
Πάντως στις φώτο φαίνεται πολύ αξιόλογη.Έχουν γραφτεί πριν καιρό, 2-3 μέτριες κριτικές.
Δεν μπορουμε να δουμε καν το προφιλ σου το εχεις κλειδωμενο...οποτε δωσε πληροφοριες εδω....!!!Καλησπέρα σε ολους επιστρεφω στο αθλημα δυναμικα οποτε για ραντεβου στειλτε μου μηνυμα στο 6983700440 (βαιμπερ ή γουατσαπ)
Ναι σαν να γαμας πλαστική κούκλα...κ θέλει κ 70...όχι ευχαριστώ!αν είναι η Ντίνα από Πατήσια, φαντάζομαι ότι έχουν άποψη πολλοί..... Καλοστεκούμενη πενηντάρα, τίμιες υπηρεσίες χωρις άναλ . Το σεξ γινόταν σε στρώμα στο πάτωμα...Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτό...
Thread "Ρωξάνη"Δεν μπορουμε να δουμε καν το προφιλ σου το εχεις κλειδωμενο...οποτε δωσε πληροφοριες εδω....!!!