Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΨΑΞΑ ΡΩΤΑΩ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΕΙΛΤΟ ΜΟΥ ΣΕ PM.
Ρε μάστορα...μας δουλεύεις?paidia gnorizetai na mou peite to site?na mpo na do ti paizei?
Το πιο αξιολογο μουνακι που ειδα ειναι η Ναταλι.Εχει κανει καποιος crash test?

σε 100 τοσες σελιδες θρεντ και ζητημα να εχει 10 review.
Η Nataly είναι από τις ομορφότερες που έχει φέρει ο Μισέλ αλλά δυστυχώς μερικές φορές έχει ένα ύφος σαν να κάνει αγγαρεία και γενικώς δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.
Και οι 3 καινούργιες αυτού του μήνα είναι μέτριες πιστεύω...
Ρε φιλε ειδα Ναταλι στο σαϊτ του Μισελακου και δεν μου γεμισε το ματι ....
Λιγο μπουρουχιτσα την ειδα !!!!
Π.χ Αρριανα εχεις παρει απο Μισελ ????
Ειναι ομορφοτερη η Ναταλι απο την Αριαννα ????
Και η κρισιμη ερωτηση φιλε : γλωσσιδα και ακαποτα και χυσιματα στο στομα κανει η Ναταλι ????
Ζητάμε συγνώμη για αυτό...

Ρε φιλε ειδα Ναταλι στο σαϊτ του Μισελακου και δεν μου γεμισε το ματι ....
Λιγο μπουρουχιτσα την ειδα !!!!
Π.χ Αρριανα εχεις παρει απο Μισελ ????
Ειναι ομορφοτερη η Ναταλι απο την Αριαννα ????
Και η κρισιμη ερωτηση φιλε : γλωσσιδα και ακαποτα και χυσιματα στο στομα κανει η Ναταλι ????
Η Αριάννα είναι ένα καυλιάρικο κοντοπούτανο. Η Νάταλι για εμένα είναι ομορφότερη όμως. Για παράδειγμα σε καλλιστεία θα έπαιρνε σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό. Δεν έχει όμως την ¨πουτανιά¨ της πρώτης. Κάνει και τα τρία που ρωτάς αλλά όχι με την τέχνη της Αριάννας, ειδικά το cim δεν το ‘χει…
Η Αριάννα είναι ένα καυλιάρικο κοντοπούτανο. Η Νάταλι για εμένα είναι ομορφότερη όμως. Για παράδειγμα σε καλλιστεία θα έπαιρνε σίγουρα μεγαλύτερο βαθμό. Δεν έχει όμως την ¨πουτανιά¨ της πρώτης. Κάνει και τα τρία που ρωτάς αλλά όχι με την τέχνη της Αριάννας, ειδικά το cim δεν το ‘χει…