Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Καλησπέρα.Θα ήθελες να μου στείλεις pm?Πολύ καύλα να γαμας κωλο αντρικό
Έτσι πρέπει!!+Βλέπω αυτό το νήμα ξαναζωνταεύει, Χεχε.
Δεν σου είπε κανεις να μπεις και στις ειδήσεις στο Google διαβάζεις τίτλους και όπου σε ενδιαφέρει μπαίνεις!Να ειναι Χριστουγεννα, να μπαινεις στο bou για να ψαξεις να ριξεις κανα εορταστικο πουτσο και να βλεπεις πρωτο θεμα αυτο...
ΣυμφωνώΕννοείται, προσωπικά, μου αρέσει να γαμάω αντρικους κώλους και αντίστοιχα να μου γαμάνε τον κώλο. Είναι άλλη αίσθηση και κάβλα σωματικά και φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πάω και με γυναίκες. Απλά άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Επίσης πολλοί λένε τα δικά τους και κράζουν, αλλά είμαι σίγουρος ότι ειναι απλά μια μορφή άμυνας γιατί είτε το έκαναν κάποτε και γουσταραν, είτε το κάνουν και δεν θέλουν να δώσουν στόχο ή δικαιώματα στο περιβάλλον τους. Παιδιά, αν δεν επαιζε σαν κάβλα αυτό απο πολύ κόσμο, δεν θα είχαμε τόσο κόσμο να ειναι γκέι ή bi όπως εγώ, ούτε οι κοριτσάρες του χώρου θα κουβαλούσαν στραπόν μαζί τους για να μοιράζουν πρωκτική ικανοποίηση. Κάντε ότι θέλετε για να βγάζετε τις κάβλες σας και καλές γιορτές με υγεία να έχουμε.
Μόνο ένας ηλίθιος σήμερα θα έβριζε την γκέι κοινότητα πάντως. Και έχουμε πολλούς τέτοιους.Μου αρέσει που είσαστε κρυφοπουστριτσες και τώρα στα γεράματα θυμηθήκατε να το βγάλετε. Είστε εσείς που κράζετε την gay κοινότητα και προσπαθείτε τώρα να βρείτε να κάνετε με κάποιον αυτό που δν κάνατε χρόνια. Τουλάχιστον αλλάξτε μυαλά και απελευθερωθειτε