Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αδύνατη δεν την λες. Αξιζει τα λεφτα της ομωςΜάγκες καμία κριτική για Νεφέλη ;; Όμορφη αδύνατη ;;
Γιατί τα αξίζει ;;Αδύνατη δεν την λες. Αξιζει τα λεφτα της ομως
Μία περιγραφή σωματοτυπο η Νεφέλη;Τσεκ ιν με Νεφελη ,καλο σωμα τα βαγζει ολα μενει με το στρινγκ ,μασαζ αδιαφορο , στο δευτερο ημιχρονο κανει οτι κανουν και οι αλλες ,καυλαντα και χυσημο στον αερα ,απ οσες εχω παρει εκει μεσα ,στο μασαζ αξίζαν, απο τις παλιες η Χριστινα και απο τις νεες Μαγκυ
Χαριτωμένο μουτρακι και καλο δευτερο μερος
Πληροφορίες για Άννυ ;Καλησπέρα.. Σημερινή επίσκεψη για πρώτη φορά στ συγκεκριμένο.. υποδοχη στο σαλόνι όπου περίμεναν 4 κοπέλες μου είπαν τις τιμές κ επειδή υπήρχε προσφορά λόγω ημερών διάλεξα 4 χέρια με αννυ κ μαγκυ....ήταν αρκετά ωραία μπορώ να πω καθώς υπήρχε άφθονη καυλαντα αλλά κ happy end με 2 χέρια.. η Άννυ απίστευτο βλέμμα η μαγκυ πολύ δυνατό σωμα..θα έλεγα ταιριαστό δίδυμο
Μπορώ να έχω πληροφορίες σε μυνημα ;Αδύνατη δεν την λες. Αξιζει τα λεφτα της ομως
Καλησπέρα μπορώ να έχω πληροφορίες σε μυνημα ;Καλησπέρα.. Σημερινή επίσκεψη για πρώτη φορά στ συγκεκριμένο.. υποδοχη στο σαλόνι όπου περίμεναν 4 κοπέλες μου είπαν τις τιμές κ επειδή υπήρχε προσφορά λόγω ημερών διάλεξα 4 χέρια με αννυ κ μαγκυ....ήταν αρκετά ωραία μπορώ να πω καθώς υπήρχε άφθονη καυλαντα αλλά κ happy end με 2 χέρια.. η Άννυ απίστευτο βλέμμα η μαγκυ πολύ δυνατό σωμα..θα έλεγα ταιριαστό δίδυμο
ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΣ ΝΕΦΕΛΗΣ;καλησπερα εχω επισκεφτει το συγκεκριμενο φραπεδαδικο 3 φορες .
Αθηνα μελαχρινη bbw με μεγαλα βυζια αδιαφορη στο μασαζ αλλα και στο δευτερο μερος
Νεφελη εμενα μου αρεσε, τυπικο μασαζ αλλα πολυ δυνατη στο δευτερο μερος ειδικα οταν βαζει και το ενα ποδι της πανω στο κρεβατι
Σοφια μικρουλα πιτσιρικα χωρις βυζι μιλαει ακαταπαυστα μασαζ μηδεν και διεκπεραιωτικη στο δευτερο μερος !!!
ΣταμάτησεΗ Ρόζα που χάθηκε ρε ντερβισια ???
δεν ειναι απαραιτητο να κλεισεις ραντεβου αλλα παρε ενα τηλεφωνο για καλο και για κακο. Εσυ διαλεγεις θεραπευτρια ναι. Ο φραπες προσφερεται.καλημερα σας, ειμαι νεο μελος. αυριο θα ειμαι λαρισσα και λεω να επισκεφτω το φραπεραδικο. τι παιζει ομως? κλεινω ραντεβου? διαλεγω κοπελα? κ ο φραπες ? τον ζηταω η τον προσφερουν? ποια κοπελα προτεινετε ?