psolarmenistis-123
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2021
- Κριτικές
- 4
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Σπάνιο είδος σε συλλεκτική έκδοση. Δε θυμάμαι καλά το όνομαγια ποιά ουγγαρέζα ρε παλουκάρια ομιλείτε?
Σπάνιο είδος σε συλλεκτική έκδοση. Δε θυμάμαι καλά το όνομαγια ποιά ουγγαρέζα ρε παλουκάρια ομιλείτε?
Σπάνιο είδος σε συλλεκτική έκδοση. Δε θυμάμαι καλά το όνομα
Δε λέμε αυτή...Για την Στέλλα λέτε μια ξανθιά...ψηλή με πράσινο Μάτι. Εάν λέτε αυτή είναι στο μαγαζί
Καμία , ξέρεις πολλά μαγαζιά να κλείνουν όταν είναι να πάρουν λεφτά?ποιες μερες θα ειναι κλειστοι τις αργιες, ξερει κανεις? Ευχαριστω !
γιατί γαμιέται η λιλού???? και μάλιστα από κουλούρι?Μετα της Γιορτες θα ειναι καλυτερα και για ποτακι και με πολυ ορεξει για να φαω το ζεστο κουλουρακι της καυλοΛιλους.
γιατί γαμιέται η λιλού???? και μάλιστα από κουλούρι?
ποιες μερες θα ειναι κλειστοι τις αργιες, ξερει κανεις? Ευχαριστω !
κατα 99,99% ούτε κλαρίνο, άσε που δεν είναι στην ελλάδα αυτή την στιγμή εδώ και καιρό και ίσως δεν ξανα έρθει.γιατί γαμιέται η λιλού???? και μάλιστα από κουλούρι?
Προτιμώ την BeyonceH Σακίρα τι κάνει ?? Λέει τίποτα.??
εδώ είναι τύπε μου....την είδα το ΠΣΚκατα 99,99% ούτε κλαρίνο, άσε που δεν είναι στην ελλάδα αυτή την στιγμή εδώ και καιρό και ίσως δεν ξανα έρθει.
500ΑΡΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ??? ΣΤΟ μπουρνάζι? μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.Aμα πας με κανα 500αρι φορτωμένος , φτιάχνει και άλλες τρύπες να τον χώσεις επι τόπου.
εδώ είναι τύπε μου....την είδα το ΠΣΚ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
500ΑΡΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ??? ΣΤΟ μπουρνάζι? μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.
Ρε φίλε σε παρακαλώ πες μου για ποια μιλάς ποια είναι η λιλου???εδώ είναι τύπε μου....την είδα το ΠΣΚ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
500ΑΡΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΟ??? ΣΤΟ μπουρνάζι? μάλιστα το ακούσαμε και αυτό.
Ρε φίλε σε παρακαλώ πες μου για ποια μιλάς ποια είναι η λιλου???
Εγω πάντως το Σ που πέρασα μια βόλτα δεν την είδα.εδώ είναι τύπε μου....την είδα το ΠΣΚ
Ρε φίλε οκ γούστα είναι αυτά,και στα μασατζιδικα σκας ένα 60αρι απλά για να στον παίξουν.αμα το πάμε έτσι όμως,τραβά Μεταξουργείο που γαμας με 10 ευρώ η καλύτερα φόρτωσε καμία πουτανιτσα του δρόμου που με 10 ευρώ μπορεί να σου κάνει και τις δουλειές στο σπίτι μετά,η βάρα μια παχιά στο σπίτι που είναι και τσάμπα...Απ την άλλη δε καταλαβαίνω το κόλλημα, αν κάποιος είναι πυρωμένος και ψάχνει γαμησι, γιατί να χώσει 150 στο στριπ στριμωγμένος στην ταλαιπωρία και βιαστικά,και όχι άρχοντας με εσκορτ η ακόμα φτηνότερα στούντιο με 50, πηδας και 3 εκεί κάνοντας τη μαθηματική πράξη...
Είπαμε άρχοντας με εσκορτ η ακόμα φτηνότερα στούντιο με 50, πηδας και 3 εκεί κάνοντας τη μαθηματική πράξη,τωρα αν κάποιος γουστάρει μασάζ η μετάξι οκ θα είναι μερακλής...Ρε φίλε οκ γούστα είναι αυτά,και στα μασατζιδικα σκας ένα 60αρι απλά για να στον παίξουν.αμα το πάμε έτσι όμως,τραβά Μεταξουργείο που γαμας με 10 ευρώ η καλύτερα φόρτωσε καμία πουτανιτσα του δρόμου που με 10 ευρώ μπορεί να σου κάνει και τις δουλειές στο σπίτι μετά,η βάρα μια παχιά στο σπίτι που είναι και τσάμπα...